Mies etsii seuraa netistä homo treffit

Siksi homoseuraa on niin helppo löytää netistä. Netissä seuranhaku on todella helppoa. Alkuun pääset nopeasti ja ensimmäisiä viestejä alat saamaan varmasti jo ensimmäisten päivien aikana.

Nettideittailun hyvä puoli on siinä, että pystyt hyvin tarkasti päättämään, minkälaista seuraa olet hakemassa. Mikäli etsit vakavaa homosuhdetta, sinun on hyvä käyttää jonkin verran aikaa profiilisi täyttämiseen.

Deittisivustoilla on erinomaisen helppoa antaa tarkka kuva omasta persoonasta. Profiilissa voi esimerkiksi vastata erilaisiin omaa persoonallisuutta koskeviin kysymyksiin, joiden kautta todellinen luontosi tulee esille ja helpottaa sielunkumppanin löytämistä. Vakavaa homoseuraa on tarjolla paljon, mutta haluat löytää juuri ne oikeat kontaktit. Toinen erinomainen puoli deittisivustoissa on chat-mahdollisuus. Sinun ei tarvitse heti rynnätä tapaamaan toista ensimmäisten viestien jälkeen.

Voit rauhallisesti tutustua toiseen deittisivuston chat-huoneessa tai lähettämällä yksityisviestejä. Jos teillä synkkaa heti alusta alkaen hyvin, voitte nopeastikin vaihtaa puhelinnumeroita ja tutustua paremmin puhelimen välityksellä. Ja kun viimein olette valmiita, voitte kohdata haluamassanne paikassa. Jos olet päättänyt löytää itsellesi sen oikean, olet onnellisessa asemassa. Tarjolla on varmasti paljon miehiä, joilla itsellään on samanlaisia ajatuksia.

Eliittikumppani on suunnattu vakavaa parisuhdetta etsiville sinkuille. Eliittikumppanilla on myös oma mobiilisovellus, jonka avulla etsit deittejä missä tahansa oletkin. Siirry Eliittikumppaniin tästä E-kontakti E-kontakti on vuodesta lähtien toiminut treffipalvelu, jossa on jo yli suomalaista profiilia.

E-kontakti sopii kaikille, jotka haluavat löytää vakavan liiton, uusia ystäviä tai ihan vaan flirttiseuraa tai kahvikaverin. Siirry E-kontaktiin tästä Happy Pancake Ilmainen treffipalvelu, jossa on tuhansittain suomalaisia sinkkuja. Täällä kaikki ominaisuudet ovat maksuttomia — mutta vastineeksi sivustolla on suhteellisen runsaasti mainoksia. Jos mainonta ei sinua häiritse, on Happy Pancake riskitön tapa kokeilla nettideittailua!

Siirry Happy Pancakeen tästä Persoonallisuus esille vasta tavatessa Deittipalveluissa voi kertoa itsestään kuvauksilla ja kuvilla. Tietysti nämä kertovat jo paljon. Lisäksi erilaiset chat-ominaisuudet kuvalla ja ilman ovat mahtava tapa oppia lisää potentiaalisesta kumppanista.

Silti kannattaa muistaa, että moni persoonallisuuspiirre tulee esille vasta tavattaessa. Siksi suosittelemmekin sopimaan ensitreffit suhteellisen nopeasti — näin teillä on vielä treffeillä juteltavaa eikä kaikkia aiheita ole vielä ehditty purkaa chatin puolella.

On hyvä silti muistaa, että profiilitekstissä kannattaa antaa oman persoonan näkyä. Kerro ennemmin minkälaiset asiat sinua naurattavat ja minkälaista urheilua harrastat. Crossfit-fanaatikot ovat usein aika erilaisia tyyppejä kuin esimerkiksi maratoonarit tai lentopalloilijat. Gay Pop Buzz listasi 7 loistavaa vinkkiä ensitreffeille.

Ensimmäiset treffit ovat aina ne vaikeimmat. Miten järkkään ne, millainen hän on ja mistä me oikein voimme puhua? Lue vinkit alta ja nauti deittailusta! Ensitreffeillä pitää olla oma itsensä ja pyrkiä saamaan kuva toisesta. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkälle menemistä. Esimerkiksi maksimipenkkiä, pankkitilin saldoa tai palkkaa ei tarvitse heti mennä huutelemaan. Vastaavasti serkkusi mielenterveysongelmat ovat jo liian yksityiskohtaisia. Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä, ja on suorastaan toivottavaa, että kyselet häneltä asioita.

Älä kuitenkaan käännä näitä gay-treffejä työhaastatteluksi. Hyvä tapa on miettiä etukäteen pari-kolme sellaista kysymystä, jotka haluat joka tapauksessa kysyä. Nämä voisivat olla esimerkiksi millaisista elokuvista hän pitää ja mitä harrastuksia hänellä on. Ekojen treffien pitäisi olla kevyet ja rennot, älä siis tee niistä raskaita liian monilla kysymyksillä.

Kyllä, seksi on tärkeää, mutta ensitreffeillä ei ole tarkoitus raottaa kaikkia ovia. Älä siis esimerkiksi kysy haluaako hän olla alla vai päällä. Ne asiat selviävät sitten ajallaan. Sinun ei tarvitse koko ajan egoilla ja yrittää loistaa kaikessa. Ole oma itsesi kaikkine piirteinesi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei kannata esittää olevasi kiinnostunut aiheista, joista et oikeasti välitä. Suurin osa gay-miehistä etsii miestä, joka on tyytyväinen omaan itseensä.

Vaikka kävisitte ravintolan lisäksi istumassa iltaa jossakin, pidä silti yhden drinkin -politiikastasi kiinni.

.

Continue reading