Nainen etsii miestä seksiä suomi keskustelu

nainen etsii miestä seksiä suomi  keskustelu

.

Noh, jos kyseessä olevat bi-naiset ovat sellaisia, jotka ovat ns. Tai sitten ovat kokeilleet naisia ja pettyneet ja ajattelevat, että suhde miehen kanssa voisi olla helpompi ja toimia paremmin Tai jos nuoruuteen ja 20 ja risat vaiheeseens itten kuuluneet suhteet naisten kanssa ja kun kolmenkympin rajapyykki lähenee ja ylittyy, niin aletaan miettiä perhettä, lapsia Mietin vain sitä, millaiset bi-naiset ovat yleensä sellaisia, jotka ovat ns. Olisi hyvä jos suomi Mutta tuossakin syrjitään biseksuaalia, ja toinen kurja on se, että parit "ahdistelee", vaikka ei itse hae paria.

Miestä hakevien bi-naisten suuremman määrän kuin naisia hakevien selittää se, että osa niistä on tosiaan heteroita, ja biseksuaalisuutta käytetään herättämään miesten kiinnostus.

Tarkoitus on varmaan luoda miehille vaikutelma deitti ilmoituksissa että he ovat tosi seksipetoja. Vai pitäisikö miesten hyväksyä että nainen voi pettää jos tällä tekeekin mieli seksiä naisen kanssa.

Onko se jotenkin kauniimpaa kuin mies joka pettää naistaan irtosuhteissa homojen kanssa? Mitähän oikea lesbo sanoisi pettämisestä? Mahdoton ottaa kantaa henkilöitä tuntematta, mutta erilaisia skenarioita tietenkin herää. Naiset ehkä satunnaisina extra-kokemuksina tai aktivisina kumppaneina. Mahdoton sanoa kallistuisiko vaaka jossakin vaiheessa enempi jompaan kumpaan suuntaan.

Joka tapauksessa iso riski miehelle, joka haluisi stabiilin parisuhteen. Todellisuudessa kyseessä joissakin useissa? Tämä voisi merkitä totaalista oharin tekoa miehelle elatusmaksuja lukuunotamatta tai viivytystaktiikalla jälkeenpäin on siten helppo sanoa, että naiset ovatkin tuleet ainoaksi kiinnostuksen kohteiksi.

Mielestäni aika kaukaa haettua, että esiintyisi biseksuaalina saadakseen spermaa ja lapsen. Joskerran on epärehellinen, miksi ei saman tien esiinny heterona. Miehet on aika hysteerisiä elareittensa kanssa, moni nainen voisi spermaa halutakin eikä sen jälkeen mitään kontaktia, edes elareita.

Joiss osa naisista kokeili naisrakkautta herättääkääkseen miehissä kiinnostusta. Harmittaa tällaset virheelliset käsitykset biseksuaaleista.

Miksi he olisivat sen valmiimpia ja halukkaampia pettämään kuin homot tai heterot? Kyllähän heteroillekin on vaikka kuinka paljon vaihtoehtoisia kumppaneita, mutta eivät kaikki silti lähde kokeilemaan muita. Onko se sukupuoli niin oleellinen seikka?

Aloittajan kirjoitusta en edes muista, mutta tällaisia ajatuksia heräsi kommenteista. Ala-arvoista keskustelua joka tapauksessa No voi vittu että vituttaa kyllä niin ettei kohta veri kierrä! Ihan kun me bisset oltais jotain himohiiriä jotka silmät kiiluen kytättäis vuorotellen sekä miehiä että naisia. Täytyy sanoa että loppujen lopuksi aika harvalla ihmisellä o sellasta vetovoimaa että alkais tosissaan seksijutut käydä mielessä, aika paketti täytyy olla: Naisissa sitä nyt useimmiten on ; Ja että siis siellä deittipalstoilla pyörii jotain puusilmä-äijiä kytistelemässä tilaisuuttaan?!?

Mä oon luullu että mulla on hyvä mielikuvitus enkä oo sinisilmäsimmästä päästä mutta että mitä häh? No tää nyt vahvistaa sen että miehet siis todella on tyhmiä, ja mä taidan todella alkaa olla aika kallellaan naisiin. Ja mitä helvettiä liikkuu niitten naisten päässä jotka ilmottaa olevan ihan oikeen bi-seksuaaleja ollaksenne vaan kuumottavampia niiden puusilmä-äijien mielestä?! Onko se ainoo keino saada huomiota ja seuraa?!

Ihan ihmeellisiä käsityksiä kyllä. Että suurin osa ilmoittaisi suuntautumisekseen bi vain tehdäkseen itsestään jännittävämmän miehille? Okei, ehkä sellaisiakin on joukossa, mutta mitä oikean bin pitäis sitten muka tehdä? Ei saa etsiä miestä kumppaniksi? Suuri osa tai ainakin osa naisia etsivistä bi-naisista varmaan noissa iloituksissa väittää olevansa lesboja, koska lesbot tuntuvat kaihtavan bi-seksuaaleja.

Siinä ehkä syy tuohon prosenttijakaumaan. Kaiken takana täälläkin vellovat omituiset käsitykset bi-seksuaaleista. Ja varmaan lesboiksi itseään ilmoituksissa väittäviä naisia on todellista enemmän myös sen takia, että miehet eivät ottaisi yhteyttä. Monien lesbojen ilmoituksissa lukee vielä erikseen, että miehet älkää ottako yhteyttä, tms.

Yleinen konsensus taitaa olla että bissejä pidetään myöhäis heränneinä lesboina. Monikaan lesbo ei usko Bi-seksuaalisuutta olevan olemassakaan.

Sitten ovat tietysti myös nämä hetskut jotka haluavat kokeilla eli muotilesbot. Jatkuvasti tulee miehiltä viestiä "noh, lähtisitkös kahville ; " Mitä helvettiä, en minäkään ahdistele siellä heteronaisia! Miehiltä todellakin saa paljon yhteydenottoja, joten voin vaan kuvitella kuinka paljon niitä viestejä tulee oikeasti miehistä tykkääville naisille eli heteroille ja bisseille. Hih, ne uskoo pystyvänsä "parantamaan" sut.

O Ei ole pitkä aika kun joku himouskovainen rupes selittämään mulle yksityisviestillä jotain parantumisesta ja heteroksi käännyttämisestä. Näin itsekkin naisen seuraa etsivänä varattuna bi-naisena olisin teinä enemmän huolissani palstoilla naisina esiintyvistä miehistä. Noista "bi-naisten" ilmoituksista on aika iso osa miehiä. Olen saanu itse teosta kiinni useita ja ilmoittanu jokaisesta ylläpidolle. Valitettavan usein naiset ovat aamulla elätelleet toiveita jostain vakavammastakin, vaikka varon koskaan sellaista lupaamasta.

En vaihda puhelinnumeroita enkä sano: Niinhän on aina silloin tällöin tapahtunut, vaikkei se ole ollut tarkoitukseni. Joku kysyi minulta, että miksen heti ensimmäisenä kertonut, että olen vain pelkkää seksiä vailla. Olen mukamas huijannut häntä. En halua olla huijari. Mutta onko minulla muuta vaihtoehtoa? Jos mies kertoisi sinulle heti jutustelun alkuvaiheessa haluavansa vain seksiä, niin suostuisitko? Voiko tämä naisten ehdottama avoimuus todella johtaa toivottuun lopputulokseen, eli seksiin?

Enkä halua vastauksia, että ehkä joku voisi suostua vaan kysyn: Voisitko juuri sinä suostua? Vai onko tämä vain naisen salajuoni, että saisin kahdesti, pyytää ja olla ilman? Siihenhän en toki suostu vaan mielummin jatkan sitten nykyisellä linjallani.

Kiitos vastauksistanne jo etukäteen ja hyvää viikonloppua kaikille! Reilu peli , Huomaatko, että palstan nimi on "parisuhteessa". Voisi hyvin kuvitella, että täällä keskustellaan asioista, jotka keskittyvät parisuhteeseen, EI irtosuhteisiin.

Kyllä minä ainakin olen saanut miehet suostumaan pelkkään seksiin. Onhan niistä muutama vongannut lisää, mutta harvaa viitsin montaa kertaa kokeilla, kun kerrastakin tuli selväksi, ettei ollut minun makuuni. Jos seksisuhde jatkuu pitkään saman kanssa, ei se ole enää "pelkkä seksisuhde". Miehet kun ei usko, ettei minua voi omistaa. Nainen mahtaisi innostua jos rehellisesti sanoisi, että haluan jotain vakavampaa, mutta en missään nimesssä seksiä Jaakko 1 , Miksi etsit naista baarista?

Otat vain itsestäsi naamakuvan ja vehjekuvan, niin jos olet kirjoitustaitoinen, niin löydät sieltä seuraa. Siellä on naisia, jotka eivät tosiaankaan halua muuta kuin vain seksiä ilman mitään sitoumuksia. Kokeilepa etsiä seksiä netistä , Jos sulla on siis ollut kohtalaisesti niitä yhden yön suhteita, niin mitä valitat? Valitettavan usein tässä elämässä ihmisten toiveet toistensa suhteen eivät mene yksiin.

Niinhän siinä näköjään käy sinullekin, kun kärsit siitä, että sinua pidetään huijarina. Sille asialle nyt ei kuitenkaan mitään mahda. Voit sitäpaitsi itsekin ihastua johonkin ihmiseen niin, että haluaisit muutakin tuttavuutta, mutta toinen taas ei halua sinua enää ikinä nähdäkään. Suostuisinko minä pelkkään seksiin? Ihan varmaan voisin suostua - jossain tilanteessa.

Sitä taas ei voikaan selvästi määritellä. En ikinä lähtisi mistään kapakasta kenenkään miehen kanssa päämääränä seksin harjoittaminen. Jos mies ehdottaisi minulle sellaista, se olisi kahea turn-off. No, ylipäänsä en lähde baariin etsimään miesseuraa. En "etsi" sitä mistään muualtakaan. Tilanne täytyisi olla sellainen, että siihen jotenkin ajautuisi ja se tuntuisi suunnattoman kiihottavalta, silloin voisin antaa palaa.

Silloin ei kummankaan tarvitsi sitä edes ehdottaa. Siinä oli vastaus minun osaltani. Jos naiset yleensä nykyään ryhtyy seksiin helposti, se on sinun onnesi. Mitäpä tuolla asialla päätäsi viitsit vaivata. Jos jos ja jos , Tässä "pelkkä seksisuhde"-jutussa on se vika että usein jompikumpi alkaa haluta enemmän. Eli jos seksi on hyvää, sitä haluaa lisää; eikä halua siihen muita osille. Jos taas ei ole niin kauhean hyvää, ei sitä montaa kertaa viitsi.

Eli yhdenillan suhteet ovat useimmiten ainoa konsti hoitaa nämä seksijutut, jos vapaana haluaa vaeltaa. Eikä tosiaan halua maksullisia.

Olen mukamas huijannut häntä. En halua olla huijari. Mutta onko minulla muuta vaihtoehtoa? Jos mies kertoisi sinulle heti jutustelun alkuvaiheessa haluavansa vain seksiä, niin suostuisitko? Voiko tämä naisten ehdottama avoimuus todella johtaa toivottuun lopputulokseen, eli seksiin? Enkä halua vastauksia, että ehkä joku voisi suostua vaan kysyn: Voisitko juuri sinä suostua?

Vai onko tämä vain naisen salajuoni, että saisin kahdesti, pyytää ja olla ilman? Siihenhän en toki suostu vaan mielummin jatkan sitten nykyisellä linjallani. Kiitos vastauksistanne jo etukäteen ja hyvää viikonloppua kaikille! Reilu peli , Huomaatko, että palstan nimi on "parisuhteessa".

Voisi hyvin kuvitella, että täällä keskustellaan asioista, jotka keskittyvät parisuhteeseen, EI irtosuhteisiin. Kyllä minä ainakin olen saanut miehet suostumaan pelkkään seksiin.

Onhan niistä muutama vongannut lisää, mutta harvaa viitsin montaa kertaa kokeilla, kun kerrastakin tuli selväksi, ettei ollut minun makuuni. Jos seksisuhde jatkuu pitkään saman kanssa, ei se ole enää "pelkkä seksisuhde". Miehet kun ei usko, ettei minua voi omistaa. Nainen mahtaisi innostua jos rehellisesti sanoisi, että haluan jotain vakavampaa, mutta en missään nimesssä seksiä Jaakko 1 , Miksi etsit naista baarista?

Otat vain itsestäsi naamakuvan ja vehjekuvan, niin jos olet kirjoitustaitoinen, niin löydät sieltä seuraa. Siellä on naisia, jotka eivät tosiaankaan halua muuta kuin vain seksiä ilman mitään sitoumuksia. Kokeilepa etsiä seksiä netistä , Jos sulla on siis ollut kohtalaisesti niitä yhden yön suhteita, niin mitä valitat? Valitettavan usein tässä elämässä ihmisten toiveet toistensa suhteen eivät mene yksiin. Niinhän siinä näköjään käy sinullekin, kun kärsit siitä, että sinua pidetään huijarina.

Sille asialle nyt ei kuitenkaan mitään mahda. Voit sitäpaitsi itsekin ihastua johonkin ihmiseen niin, että haluaisit muutakin tuttavuutta, mutta toinen taas ei halua sinua enää ikinä nähdäkään.

Suostuisinko minä pelkkään seksiin? Ihan varmaan voisin suostua - jossain tilanteessa. Sitä taas ei voikaan selvästi määritellä. En ikinä lähtisi mistään kapakasta kenenkään miehen kanssa päämääränä seksin harjoittaminen. Jos mies ehdottaisi minulle sellaista, se olisi kahea turn-off. No, ylipäänsä en lähde baariin etsimään miesseuraa. En "etsi" sitä mistään muualtakaan. Tilanne täytyisi olla sellainen, että siihen jotenkin ajautuisi ja se tuntuisi suunnattoman kiihottavalta, silloin voisin antaa palaa.

Silloin ei kummankaan tarvitsi sitä edes ehdottaa. Siinä oli vastaus minun osaltani. Jos naiset yleensä nykyään ryhtyy seksiin helposti, se on sinun onnesi. Mitäpä tuolla asialla päätäsi viitsit vaivata. Jos jos ja jos , Tässä "pelkkä seksisuhde"-jutussa on se vika että usein jompikumpi alkaa haluta enemmän. Eli jos seksi on hyvää, sitä haluaa lisää; eikä halua siihen muita osille. Jos taas ei ole niin kauhean hyvää, ei sitä montaa kertaa viitsi.

Eli yhdenillan suhteet ovat useimmiten ainoa konsti hoitaa nämä seksijutut, jos vapaana haluaa vaeltaa. Eikä tosiaan halua maksullisia. Itse suhtaudun skeptisesti tuollaisen onnistumiseen.

Minusta on ihmeellistä jos naiset tosiaan kuvittelevat jotain muutakin kuin yhden yön juttua raahatessaan baarista miehiä kotiinsa?? Ihan ilman mitään sanomisiakin oletus on minusta ilman muuta se, että kyse on pelkästä seksistä. Itse en juurikaan harrasta yhden yön juttuja eli vähän jäävi olen vastailemaan, mutta onpa tuota joskus tullut päädyttyä mukavan pojan kanssa petiin ja jo baarissa ollaan puhuttu, että yhden yön jutusta kyse.

Todella luonnollinen seksimamma lääh puuh! Tahtoisin tuonne kosteikkoon työntyä mä vain.. Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Kostun normaalisti, välillä reilustikin lätinään asti , mutta liukkaria käytetään silti. Miehen mukaan se on lähes välttämätöntä, koska muuten hänen penis puristuu liikaa ja kitka menee epämiellyttävän puolelle, kosteudesta huolimatta: Olisi siis kiva kuulla varsinkin miesten mielipiteitä siitä, miksi tykkäätte liukkarista, miksi haluatte käyttää sitä, vaikka nainen olisi liukas jo itsekin?

Salkkarit Isabella levittää lompakon. Isablella on laiduttanut itsensä ihan hyvään kuntoon: Munkit on juuri sopivan kokoiset: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Nainen etsii miestä Nainen etsii miestä Ulla 7. Nuori, hoikka, näyttävä nainen etsii miestä hauskanpitoon. Yht otot solja54 wippies. Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on.

Salkkarit Isabella levittää lompakon Isablella on laiduttanut itsensä ihan hyvään kuntoon:

PETTERI AVILIA PORNO SEURAA VAASA

HIERONTAA ROVANIEMI ETSI SEKSI

ILUS VITT NAISET ETSIVÄT MIEHIÄ