Pimppi sex venäläinen pillu

pimppi sex venäläinen pillu

Ne painelevat autojen välistä kuin mitkäkin herhiläiset,eivätkä vari kunnolla yhtän mitään! Pukkelehtivat kuin missäkin radalla ja "läheltä piti" tilanteita on valtavasti koko ajan! Kertaakaan en mennyt ihan semmoisen pienen kaksipyöräisen kyytiin vaan tuk tuk riitti mulle kyllä hyvin huh!

Pahinta mitä näin mopolla on se,että kyydissä oli yhellä skootterilla 4 ihmistä,eli koko perhe ilman kypärää: Edessä tangon lähellä 5 vuotias poika,sit iskä ajaa,takana äiti istuu ja pitää ylhäällä vielä pientä vauvaa!!!! Ja siis kaikki yhdellä pienellä skootterilla ja kaikki ilman  kypärää!!!! Siis ihan älytöntä touhua oikeesti!!! Miten voi olla noin vastuuntunnoton??! Mä en siis millään ymmärrä sitä!

Toisaalta thaikut ovat niin kilttejä ja ystävällisiä,mutta samalla taas niin vastuutunnottomia! No,kai se menee niin että "maassa maan tavalla".. Toinen asia mikä oli epämiellyttävä,niin se oli epähygienisuus..!

Siinä samassa kun syöt paikallisten kanssa,niin oli järkytyts ainakin minulle,kun vierellä on iso kasa jätteitä joita ei kukaan vie ja ne haisee,eikä siinä vielä mitään vaan pahinta on saamarin isot rotat jotka hyppii melkein sun syliin kun siinä syöt illalla huhhuh!!

Ja tämä on ihan täysin totta!! Tälläistä Bangokin kaduilla tapahtuu! Kävimme sitten mun synttäreinä tsekkaamassa Tiffany shown Pattayalla ja se olisikin siinä. Olihan mun tämän vuoden synttärit aika pettymys.. Lyhyt synttäripuhe minulta kaikille onnittelijoilleni! Nyt yksi vuosi vanhempana taas haluan kiittää kaikkia onnittelijoita todella paljon: Vuodet ovat vierineet lujaa ja paikoin liiankin lujaa.. Rakkauden kokeminen ja sen menettäminen on taas opettanut m iten iso asia elämässä on rakkaus..!

Matkustaminen on avartanut todella paljon maailmaa ja ajattelen iha eri tavalla joka kerta kun näen omin silmin jokaisen uuden kulttuurin ja uuden maan! Tässä nyt seison 29 vuotiaana ja voin sanoa rehellisesti ja suoraan, että olen ylpeä itsestäni kaikista puutteista ja virheistä huolimatta!

Kukaan ei ole täydellinen, ei edes herra Tsaari itse;: Nyt nokka kohti uutta alkanutta vuotta ja tiedän että unelmoimalla ja niiden toteuttamisen yrityksellä tästä tulee mahtava vuosi meillä kaikille!!! Kiitän vielä kerran kaikkia ja päästän teidät nyt unelmoimaan omia unelmianne ja varsinkin toteuttamaan niitä ;!!! Käin bilettämässä yhden päivän kunnolla ja minulle näytti kaupungin menoa yksi Venäläinen kuka asuu siellä jo 3 vuotta.

Häntä minulle neuvoi yksi kaveri kuka asuu Hua Hinissä jo jonkun aikaa myös. Bangokin yöelämä on kuin muissakin maissa,mutta ainoastaan naiset sitten ovat melkein kaikki ostettavissa rahalla. Eli loppujen lopuksi ihan melkein kenet vaan voi saada mukaansa rahalla. Kävimme noin klubia läpi ja parasta on kun tuntee jonkun kuka asuu siellä oli se,että tämä Venäläinen toverini tiesi että klubien välill voi mennä taksilla ilmaiseksi,koska klubit on tehnyt diilejä taksien kanssa: Jos tota ei tietäisi niin tulisi paljon kalliimmaksi tämä ajelu..

Jo ennen biletystä tunsin että kurkkuni on tosi kipee ja olen tulossa kipeeksi,mutta en tiennyt että noin kipeeksi: Olen ollut jo yli kaksi viikkoa kipeenä ja päässä heittää vieläkin ihmeellisesti! Toivon tosiaankin että miulla on pelkkä flunssa eikä mikään sarssi: Takaisin sitten kun tultiin Bangokista niin sieltähän tultiin Bisnesluokassa: Se oli kyllä miellyttävä juttu kun on kipeenä ja muutenkin..

Recaron penkit jotka siirtyy mihin asentoon tahansa ja pääset ihan makuuasentoon saakka: Suomeen päästyä,oli kyllä shokki melkoinen kun pääsi ulos.. Sitten mun flunssa paheni ja sitä oltiin sänkypotilaita.. Se pienikin rusketus kuoriutui musta heti viikossa pois ja taas sitä ollaan kalkkilaivan kapteeneja: Suurimpia järkytyksiä oli sitten nämä Bangokissa: Antti Kurhinen thaisaunassa Bangkokissa Iltamakasiini.

No nyt voin sanoa että se on ihan myytti kun puhutaan että kiinalaisilla on pienet vehkeet, koska äskön kun kävin hotellin saunassa niin saunaan pieni kiinalainen jolla roikkui ihan hervoton heiluri jalkojen välissä polveen saakka, huhhuh Kyllä sitä tunsi itteensä maskuliinisena länsimaalaisena hyvin vaivautuneeksi kun oma veli-veitikka näytti sen rinnalla Vantaanjoen katkaravulta: Maailma on ihmeitä kyllä täynnä ja varsinkin täällä Bangokissa: Pelasin ping pongia ihan suoraan sanottuna "pillun"kanssa ja kattelin kun sillä värkillä ammutaan ilmapalloja, poltetaan tupakkaa, soitettiin torvea, kirjoitti kynällä "Happy new year",avasi kaljapulloja ja paljon muuta: En olisi uskonut että naisen pimppi on noin monipuolinen huhhuh: Ja kaikesta järkytyksestä huolimatta haluan joskus uudestaan sinne: Nyt sitten ihan vaan hieman vielä Thaimaan jälkeisiin tapahtumiin täällä..

No kipeenähän sitä oltiin jonkun hirveen viruksen kaa ja vielkin ollaan.. Sitten tuli hirvee järkytys itselleni,josta en ikinä olisi uskonut että olisi tullut mitään,koska olen täysin syytön.. Tässä vielä vielä siitä pieni tosiasia mitä kerron radio rockin aamuhaastattelussa mikä pitää täysin paikkaansa! Ja jos haluatte niin paljon tietää mistä on kyse ja mitä silloin vuoden bileristeilyll tapahtui,niin voitte lukea minun silloisen blogin tästä niin ymmärrätte mistä on kyse..

Onneksi minulla on todistajat tapahtumakulusta ja sitten jos joskus oikeuteen mennään niin ison teinilauman syytökset kaatuu kuin seinään;!

Semmoista siis nyt tällä kertaa ja tuskinpa haluatte enempää että rustaan,kun tää blogi n venynyt muutenkin aika pitkäksi. Paljon on projekteja suunnitteilla kaikkien asoiden suhteen.. Uudenvuodenlupaukseni on lähtenyt pyörii ja en oo sauhutellut yhtään Thaimaan jälkeen röökiä ja olen vähän ruvennut mitä syön. Haluaisin vaan että tää ihme thaimaan flunssa menisi ohi,kun se haittaa mun treenaamista ja myös duunintekoa: Päässä huippaa ja humisee vähän väliä,niin ei hirveen hyvä juttu ja ei siinä paljoo treenailla kun taju meinaa lähtee salilla: Nyt siis yritetään parantua ja pistetän hihat heilumaan: Seuraavaa etelän reissua toisin ei hirvee kauaa tarvi odottaa, koska Seuraavaksi sitten vienkin rakkaan äitimammani jonnekkin kun sen olen jo monta vuotta luvannut ja nyt vihdoin päätin että toteutan sen: Äiti viimeksi käynyt etelässä vuonna muussi ja nakki kun Neuvostoliitto oli vielä ja sekin perus mustallamerellä käynti Tosiaankin vuodet vierii todella nopeasti ja tuskin kerkee huomatakkaan kuinka sitä ollaan taas vuoden vanhempia ja eletään kohta jo vuotta Enää en voi sanoa ett haluaisin juosta tulevaisuuteen,koska siellä nen vanhuutta,joka alkaa tosiaankin pelottaa jonkun verran.

Itse juuri kävin Venäjällä moikkaa äitiäni,mummia,vaaria ja muita sukulaisia, niin näin miten paljon he kärsivät siitä että ovat niin vanhoja ja mitään muuta kuin paljon sairauksia,sekä tuskaa.. Se vetää todella surulliseksi,varsinkin kun vanhuuden äivillä nuppikin sekoo ja muisti menee yms.

Katson heitä ja miten he rukoilevat että pääsisivät taivaaseen, niin silloin väkisinkin juoksee ajatus päähän,että een minä ikinä halua vahentua niin vanhaksi,se on varmaa..

Mitenpä viime vuodesta voisi lyhyesti vetäää johtopäätökset.. No ainakin e on ollut todella sekalainen taas kerran! Alkuvuosi meni siinä, että vielä viime vuodelta elin Venäjän talo 2 ohjelmassa ja sitten etsin taas itteäni.. Tuli hölmöiltyä julkisuudessa alkuvuodesta aika pahasti,mutta onneksi tajusin että nyt riittää,en jaksa enää sitä paskaa mit on ollut muut edelliset 4 vuotta julkisuudessa!

Tuli totaalikielto hölmöilyille ja muutenkin päätin ottaa itteä niskasta kiinni! Keväällä palattiin vielä yhden viimeisen kerran ex-vaimoni kanssa yhteen  ja se oli kyllä aika toivotonta.

Kyllä sit ois pitänyt jo muutamasta jo aiemmasta kerrasta oppia että jos se ei toimi niin se ei toimi! Onneksi olemme päässeet kaiken sen yli nyt ja olemme hyviä ystäviä nykyään: Henna aina tulee olemaan tärkeä ihminen mun elämässä,vaikka yhdessä emme tule olemaan.. Erottuamme alkukesästä alkoi mulla villi bilekausi ja kesä meni tosi rankasti rallattaen: Loppuvuosi onkin ollut sitten kiireistä ja duunia painettu ja uusia saavutuksia saavutettu: Nyt ollaan semmoisella tasaisella vyöhykkeellä ja olenkin rankan biletyksen jättänyt pois melkein kokonaan ja siirtynyt Namu linjalle muutaman shamppanjalasin kera: Ainoa miinus on ollut,että olen lihonut lähemmäs 10 kiloa kesästä ja mitkään housut ei mee enää päälle: Olen joutunut ostaa uudet housut yms.

Eli johtopäätöksenä on se,että vuosi on ollut todella opettavainen monen suhteen.. Monet virheet jotka tein oli lopullisia ja pakotti lopettamaan tyhmyydet!

Yksinkertaisesti voin sanoa, että aikuistuin aika paljon tämän vuoden aikana! Intressit eri asioita kohtaan muuttuivat.. Johtopäätös vuodella on se,että se on ollut todella opettavainen ja todella uuteen elämään johtava.. Haluan että meillä kaikille ensi vuosi tulee olemaan todella onnellinen vuosi,koska todella monella tämä on ollut todella huono vuosi.

Ja olihan se merkitty kiinalaisessa kalenterissa kuolemien ja sairauksien vuodeksi. No onneksi nyt sitten vuosi on ohi ja me voidaan kaikki katsoa tulevaisuuteen silmät kirkkaina: Ensi vuonna onkin paljon töitä luvassa ja meidän pitää saada Wellmen Oy kukoistamaan yksi Suomen parhaimmista uusyrittäjistä: Tavoitteena on kehittää myös uusia innovaatioita ja siirtyä sitä kautta Venäjän markkinoille myös. Siellä joillain on rahaa kuin roskaa ja sitä me halutaan ;!

Sitten tietysti yhden jutun haluan nyt kertoa.. Ensiksi sen,että 4 vuoteen en ole Suomessa viettänyt uutta vuotta,mutta nyt vietän.. Lähden 1 tammikuuta Thaimaaseen,Bangkokiin: Mun eka kerta Thaimaassa: Olen niin paljon kuullut siitä maasta eri tahoilta,että on hyvä että vihdoin itsekkin pääsen katsomaan sitä paljon kehuttua Aasian paratiisia: Olen siellä ainoastaan 10 päivää ja osittain se on myös työmatkani,koska me etsitään siellä uusia innovaatioita meidän yritykseen: Pattayalla olisi ainakin tarkoitus käväistä edes yhdeksi päiväksi,mutta muuten ollaan suurimaksi osaksi vain Bangkokissa.

Eniten olen kuullut niistä Ladyboysta,jotka on kauniimpia kuin kukaan tyttö siellä ja on todella suuri mahdollisuus vahingossa painaa niitä naisen sijaan: Itse tein itelleni selväksi,että en ketään juota tai mee mihinkään,ennen kuin nostaa mekon ylös ja näyttää jalkojenvälit: Ja muuten sattuipa niin,että vietän yös synttärini,sekä meidän ortodoksisen Joulunkin Thaimaassa! Nyt tänä vuonna saa jäädä superhyper isot synttäripippalot taakse,joita olen jo 3 edellistä vuotta pitänyt!

Tässä niistä vähän muistja minkälaisia ne on ollut aina mulla ;! Nämä alla on 26 vuotissyndet,jotka oli elämäni katastrofaalisimpia synttäreitä.. Eli noi luettueanne ymmärrätte varmaan miksi mun synet oli katastrofaalisimmat koskaan! No mut ei niistä enää sen enempää.. Eli noi kaikki luettueanne ja katotottueanne,ymmärrätte varmaan iten olen aina juhlistanut mun syndejä ;! Eli saamarin isosti aina: Nyt sitten kun lähen Thaimaaseen,niin jää tuo suuren maailmanluokan juhliminen pois ja muutenkin olen kyllästynyt järjestämään noin suuria juhlia aina..

Kaiken lisäksi täytän 29,eli 30 olisi se järkevä isoiden bileiden paikka: Eli mä joudun tuottaa pettymyksen kaikille täällä tällä kertaa.. Aika juoksee nopeasti ja sitä ei kerennyt kissaa sanoa kun on jo 30 melkein huhhuh..

Vielä muistan kuin eilisen, kun täytin 18,mutta nyt sitä ollaankin jo 29!! Apua sanon minä kyllä..! No,sille emme voi mitään ja tämä on vain elämää ja kaikkien on meidän vanhennuttava halusimme sitä tai emme!

Näillä mennään,muttei masistella ;! Nyt on aika laittaa tämän vuoden viimeinen blogi pakettiin ja toivotella teille kaikille erittäin hyvät uudet vuodet ja tuokoon uusi vuosi teidän kaikki unelmat toteen: Itse meinaan mennä varmaan Le Bonkkiin aluksi kun sinne tuli kutsu ja kaikki kaverit kerääntyy jo alkuillasta sinne boolia litkimään yms.

Sitten katsotaan minne silmät vie,mutta kunhan ne vie seuraavana päivänä ajoissa lentokentälle,nimittäin ei oo varaa myöhästyä lennolta: Rakastan teitä niitä läheisiä ja ei niin läheisiä tosi paljon: Hello qalb , iżda għal darb'oħra! Heissulin veissuli rakkaat toverit. Olen pahoillani etten ole pitkään aikaan taas kirjoittanut mitään,mutta on ollut tosi paljon kiirettä ja työtä riittänyt.

Olen pahoillani että tämä blogi on tosi tönkkö ja mitäänantamaton,mutta halusin edes vähän kertoa ja muistuttaa teille etten ole teitä unohtanut rakkaat ;! Viikot mennyt todella nopeasti ja ne on ollut todella työntäytteisiä ja sen takia en ole kerenyt eikä ole haluakaan ollut kirjoittaa mitään blogia.. No mutta tässä nyt edes vähän jotain kostuketta teille rakkaat ;! Pari viikkoa sitten oltiin 4 päivää putkeen meidän Myyntijohtajan kanssa Silja Europalla promoamassa Selätintä.

Rankinta hommassa oli se,että kun oli parasta pikkujouluaikaa ja porukkaa laivat täynnä, ja kaikki ihan seipäässä,eli siis umpikännissä: Yritäppä siinä sitten kertoa selättimen salaisuudet kun porukka vittuilee suurimaksi osaksi: Samaan aikaan sattui sitten laivalle myös sinkkuristeily.

Voi että se vasta olikin huhhuh: Siinä sitten yritettiin selitellä kännikaloille selättimen salaisuudet yms. Hunksien Maunolle sitten tarjosinkin Selättimiä,että Hunksit saisi vähän ennen esitystä venytystä ja reeniä. Eskokin siinä kippaili ohi ja tuli testaamaan meidän selätintä..

No hetken kun kerroin sille mikä se on,niin johan se vispas ku viimeistä päivää ja halusi omat Selättimet: Valitettavasti kovan kysynnän vuoksi annoimme vaan yhden paikan päällä ja lupasin toimittaa toisen sitten ku ollaan Helsingissä ja niin minä täytinkin minu lupaukseni!

Sekä Eskolle,Maunolle ja tietysti meidän Joelin poikaselle lähti omat sellättimet ;! Muuten sen jälkeen on ollut tosi kiirus töissä ja ei ole oikein kerennyt muuta tehdä. Sitten tämmöinen pisti silmään kun kaveri linkkas minulle tämän: En voi muuta sanoa,kuin että on noi Cristal ja Nikola niin hyviä kyl tossa Toosa-hommassa: Oli kyllä naurussa pitelemistä kun katoin tota: Kiitos Cristal ja Nikola siitä: Sitten piti kertoa tuunatuista selättimistä vähän..

Eli tänne meni lahjoitus myydyistä tuunatuista Bb-Selättimistä. Muutama myymättä jäänyt tuunattu Selätin menee sitten lahjaksi Koskentuvan nuorisokotiin jonne vein ne eilen henkilökohtaisesti: Ei muuta kuin oikein Hyvää joulun odotusta kaikille: Eli näin Wellmen Oy on mukana tukemassa hyväntekeväisyydessä aina mahdollisuuksien mukaan ja tulee aina tukemaan tulvaisuudessakin. Siellä nuorisokodissa kaikki oli todella iloisia tuunatuista selättimistä tosi paljon: Kysyivätkin,että miksi valitsimme juuri heidät,niin kerroin itse omasta nuoruudesta kun oli perhekodissa ja oli monenlaisia ongelmia.

Kerroin miten paljon nuoren mieltä lämmittää edes pieni hitunen asia jos heitä muistaa joku ulkopuolinen taho. Se antaa voimaa siihen turhautuneisuuteen ja vihaan yhteiskuntaa kohtaan,että ei kaikki olekkaan niin pahasti tässä maailmassa ja on ihmisiä ketkä oikeesti välittää..

Pari päivää sitten kävin mun rakkaimmassa ravintolassa Saslikissa ja olin todella iloinen siitä: Jouluna itse meinasin käväistä Petroskoissa äidin luona,koska mahdollisesti lähden ulkomaille uuden vuoden jälkeen ja en pääse Petroskoihin.

Kaiken lisäksi voi olla että olen yksin duunissa tuossa Joulun ja uuden vuoden välipäivinä,jotenka kiirettä voi olla.

Eli päätin nyt sitten että menen mamman luo huomenna Petroskoihin: Uudeksi sitten palaan Suomeen ja 1 tammikuuta heti uudenvuodenpäivä silmät ristissä lennänkin sitten lämpimään maahan: Toivottavasti selviin vaan sinne lentokentälle ja koneeseen saakka: Tällä kertaa jätän kokonaan saarnaamatta siitä,että Suomessa on joulu mennyt ihan kaupalliseksi ja jumaloidaan vain joulupukkia,eikä sitä oikeata juhlaa,eli Jeesuksen syntymää.. Eli palataan taas rakkaat vielä yhden kerran ennen uutta vuotta tänne blogin puolelle..

Nyt on taas pienen blogin paikka ;! Eli nyt on syntymäpäiväni takana,joka oli aivan supermahtava ja varmaankin yski parhaista koskaan,jos ei parhain: Hauskaa riitti yllin kyllin ja meno oli villiä: Tästä kaikesta voit katsoa kuvasarjan täältä kuvat osiosto: Iso Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille vieraille,esiintyjille ja klubin omistajille: Lukekaa näitä ja nauttikaa: Suomalaiset turhisjulkkikset kokoontuivat yhteen eilen - tässä syy!

Kohujulkkikset juhlivat Antti Kurhisen synttäreillä - katso kuvat Metro Live. Seuraavaksi haluaisin näytellä ja levyttää Metro Live.

Ja vasta todella mahtavaa juttua: Eli jos noista et huomannut mikä meno ja meininki meillä oli,niin sitten turha edes lukea enempää mun blogia ;: Littlebeatbox mies eli suomen moninkertainen sm-hopeamitalisti ja talent kilpailija veti aivan uskomattoman shown ja porukka oli aivan haltioissaan hänestä: Kiitos Lillfillbetbox vielä kerran valtavasti: Ja tietysti Drama Kaput duo Diana ja Juliet oli ihan huippuja ja teki mulla valtavan yllärin,vaikka tiesin että suunnittelimme asiaa,mutta en tiennyt että tämä ylläri on juuri tuo paljastus: Tämä suuri paljastus on tässä: Antti Kurhinen ryhtyi laulajaksi!

Kyllä,vaikka kunka hullulta kaikki kuullostaa niin haluan kokeilla asioita joista tykkään ja miellyttää minua: Haluan ottaa riskejä ja jopa nolata ittenäni jos on pakko,mutta unelmia päin on pakko mennä kaikin keinoin!!! Huomenna olen menossa ensimmäisen kerran laulutunneille ja siellä sitten nähdään mihin minusta on ;! Palataan tohon laulamiseen hieman myöhemmin,mutta nyt palataan hetkellisesti takaisin juhliin ja siitä mitä tapahtui..

Tosiaankin menoa riitti ja kysyntääkin naisten puolelta oli yllin kyllin ja jopa liikaakin välillä: Jätän todella paljon kertomatta,koska se ei ole teidän korviin kuultavaa ja en enää kerro niin kuin ennen aikoinaan ihan niin yksityiskohtaisesti ihan mun suhdeelämää yms seksiin liittyvää.. Vieraina oli erittäin kivoja tyttöjä ja monen kanssa meno oli villiä,mutta yhden kanssa oli vähän enemmän villimpää: En voi sanoa että minulla olisi ollut tylsää,koska sitä se ei todellakaan ollut illan aikana: Joskus ajattelee että tommoista on vain leffoissa,mutta ei,kaikki on mahdollista tässä maailmassa niin kauan kuin meidän ihmisen mielikuvitus ja taivas on vaan rajana: Yksi todella mielenkiintoisista tuttavuuksista oli tietysti meidän kohuleidi Saana Parviainen..

No nyt tuli aika tutustua,kun neiti käveli sisään synttäreilleni. Se mitä tulee näihin lehtiuutisiin alla,niin voin vaan sanoa,että so fucking what? Ollaan sinkkuja molemmat ja pidettiin saakelin hauskaa ja thats it: Mutta ei nyt mennä kiitos liiottelemaan kummiskaan asian suhteen..

Saana Parviainen iski tunneissa julkkismiehen! BB-tähden treffisuunnitelmat Saana Parviaisen varalle! Eli siinä on kaikki mitä voin kertoa,samaa mitä yllä olevissa uutisissa ja en yhtään sen enempää.. Hyviä ystäviä ollaan tällä hetkellä ja se riittää nyt: Kaikki menee miten elämä ja kohtalo on päättänyt..

Ei oo mitään järkee ei! Olen nahkani polttanut pikaliitoilla yms. Varsinkin kun neitikin on omilla teoillaan julkisuudessa myöskin paljon saanut aikaan: Ei se tarkoita jos käy ulkona yhdessä tai muuta,niin tarvi heti pommittaa mua kysymyksillä niin kuin koko päivän eilen on tullut, että "no ootteko te nyt yhdessä"..?

Woi Kiesus sentääs,ei ei ja ei!!! Saana on mukava,iloinen,kaunis ja elämäniloinen tyttö, ja sillä pääsee eteenpäin: Enempää en voi ihmisestä sanoa tällä hetkellä kun en kunnolla vielä tunne.. Samalla nyt samaan syssyyn nyt nopeasti vielä mainitsen yhdestä sairaasta ihmisestä kun sain kuulla mitä kirjoittelee..

Se mitä tässä nopeasti sain kuulla Saanan ex-miehen kirjoittaneen blogiinsa tai mikä nyt nykyään onkaan, niin en voi muuta kuin nauraa ja kauhistella: Hän siis eilen julkaisi omilla sivuillaan ja minulle ihmiset laittoivat linnkejä,että mitäs tää sekopää sua täällä törkeästi mustamaalaa..! Menin lukemaan ja olin aika järkyttynyt ihmisen terveen järjen poissaolemisen suuruutta!!! Siis en kyllä ole nähnyt tai kuullut kenenkään olleen niin vinksahtanut ja pervo,huhhuh: En jaksa edes kommentoida asioita sen enempää kun niissä ei ole mitään tolkkua ja järjen totuutta!

Mieluummin minun hienot lakimiehet hoitaa kunnianloukkausasiat ja Jussi Parviaisen velkataakka kasvaa vaan! Ei siinä mittää jos rahaa riittää tai muuten vaan on niin sekaisin, että haluaa joutua syytetyn penkille ihan turhaan: Yhden ja puoli blogia juuri ja juuri pystyin sitä soopaa lukemaan ja sen jälkeen jo pystyin sanomaan, että tämä ihminen kaipaa vakavasti ammattiauttajan apua,nimittäin tuommoisessa tilassa olevat ihmiset ovat vaaraksi itselleen ja toisilleen!!

No eipä Suomessa siihen mitään tehdä viranomaisten osalta,ennen kuin tapahtuu jotain pahaa.. Sanon nyt vaan tähän,että mene oikeesti hoitoon ennen kuin menetät viimeisenkin toivon elää.. Noin voi kirjoittaa ainoastaan ihminen joka on itsemurhan partaalla..!!!

Jos ei herää kohta,niin finito la comedo! Enempää en tuhlaa yhtään aikaa ihmiseen joka kuuluu Auroran sairaalaan oikeasti,eikä tonne kaupungin kaduille!!! Adios ja poliisi, sekä lakimieheni sitten myöhemmin ottaa yhteyttä aivan varmasti ;!

Ennen ajattelin tosi negatiivisesti jos epäonnistuin asioissa,tai jotain epäimiellyttävää sattui.. Eli melkeinpä mikä vastoinkäyminen vaan voidaan kääntää iloksi jos vain halutaan: Se on meidän päässä ainoastaan ja me päätämme siitä mitä haluamme tuntevan ;! Ilouutinen on myös,että eilen sain auton toyota korjaamolta entistä ehompana uuden takapuskurin kanssa: Alla venäjänkielisille lyhyt blogi taas,..

Bb-Antti , Antti Kurhinen , Big brother , bb , Bb-Henna , Henna Kalinainen , Saana Parviainen , ihana , ihastus , sex , hard fucking , poliisi , bileet , Dom 2 , putka , moscow , syntymäpäivä , superstar Antti , tv-reality historiaa , ortodoksinen joulu , Uusi vuosi , rakkaus , Jussi Parviainen. Uusi vuosi on tullut: Tämä vuosi on erilainen vuosi.. Vuosi on lohikäärmeen,eli minun pikkusiskon vuosi: Toivottavasti tämä vuosi tuo hänelle paljon onnea ja menestystä' kaikkeen mihin hän ryhtyykään: Tosiaankin edellisen blogin kirjoitin kun olin Venäjällä viettämässä  uuttaa vuotta..

Nyt on siis aika kirjoittaa vähän blogia siitä ja mitä kaikkee viikon aikana on tapahtunut. Uusi vuosi meni suhteellisen rauhallisesti verrattuna edellisiin vuosiin ja se ei haittaa yhtään: Olen jo elämäni aikana niin paljon juhlinut,että minulle oli aivan sama onko bileitä vai ei,kunhan saan viettää se rakkaiden ihmisten kanssa,niin kuin minä vietinkin: Ammuttiin raketit taivaalle ja sitten se oli menoa siskon kanssa klubille,jossa meillä oli varattuna iso pöytä isolle seurueelle: Ja eipä kestänyt kauaakaan kun minut tunnistettiin ja vaikka hetken yritin sanoa että erehdytte henkilöstä,niin tovin jankkaamisen jälkeen tunnustin olevani DOM 2 talosta tutta Antti..

Tämän jälkeen se oli menoa: Kaikki halusi kuviin kanssani ja alkoi sadella kysymyksiä kuin liukuhihnalta: No onneksi ihmset olivat ymmärtäväisiä ja antoivat minun sitten edes hiukan olla,kun sanoin että haluan viettää myös rauhassakin aikaa: Hauskaa siis oli,ja pöydässä virtasi vodka,konjakki,tequila,shamppanjaa,drinksuja..

Jatkoille vielä mentiin,mutta en kunnolla sitä enää muista kun  on niin huonossa hapessa oltiin: En tarkkaan muista miten takaisin kotio päästiin,mutta sen tajusin että kun seuraavana iltana heräsin,niin olo oli sen mukainen: En pystnyt edes kävelemään ja päänsärky oli sen mukaista: Silloin tajusin sen että en ole enää nuori jannu kuka voi litkiä miten tahansa kaikkee sekaisin ja herätä seuraavana päivänä kuin mitään ei olisi: Eli tämmöinen uusi vuosi minulla oli ja olen erittäin tyytyväinen että suhteellisen rauhallisesti mentiin,nimittäin säästelin itteäni minun syntymäpäiville,jotka on jo huomenna ja niistä on tulossa aika isot: BB-Antin megasynttäreiden yllätysesiintyjäksi tv-tähti Metro Live.

Tästä kaikesta olen jo niin paljon kertonut edellisissä blogeissa,että en enää udestaan samaa kerro vaan suosiolla laitan suoraan niihin linkin,josta näette kaiken tärkeimmän ;! Tuon kaiken kun olette lukeneet niin mitään ei vaarmaan jäänyt epäselväksi ja sen että nämä ovat kovimmat bileet Suomessa tänä alkavana vuonna ;!

Yhden asian haluan kummiskin kertoa,mikä tuli ilmi tuossa metrolehden uutisessakin,mutta kerronpa nyt vielä uudestaan.. Eli tervetuloa kaikki rakkat: Ja te jotka ette ole vieläkään klikanneet itteänne mukaan facebookkutsun kautta,tehkäähän se nyt,nimittäin siellä on kaksi kutsua ja niissä on tarkkaan kerrottu mitä milloinkin tapahtuu ja mitä milloinkin tarjotaan,sekä milloin tarjoilu loppuu!

Eli jos olet ystäväni niin hopi hopi tsekkaamaan oman kutsusi ja lue tarkkaan! Näillä eväillä siis jäämme odottamaan launtaita ja megasynttäreitä: Nyt siirryn vähän vakavempaan ja samalla surulliseen,että iloiseen uutiseen.. Auto heittelehti moottoritiellä Viihde Iltalehti. Antti Kurhinen täräytti ekoautollaan ojaan - katso onnettomuuskuva! Olin siis lähtenyt Venäjältä ajamaan takaisin Suomeen 2 päivä myöhään illalla,vaikka olisi pitänyt lähteä jo paljon aiemmin..

Muutenkin kaikki olosuhteet oli sitä vastaan että lähden ajamaan sinä iltana mihinkään ja jumala antoi enteitä,mutta minä en niitä kuunnellut ja huomioinut! Meidän piti lähteä jo päivällä ajamaan,mutta ihmset ketkä oli mun kyydissä halusi mennä hautausmaalle näkee vaariaan.

He jäivät kuin kirottuina jumiin ojaan keskellä metsää eikä päässeet pois tuntiin ja minä jouduin odottamaan heitä.. Mutta kyllähän tuo potuttaa suunnattomasti silti,koska ajettuani melkein km yhtäputkeen hyvin ja niin pahemmissa olosuhteissa Venäjällä,juuri 2 kilometriä ennen kotio kävi noin: Silti kun oltiin siinä lentelemässä autojen ja rekkojen välissä moottoriteillä kuin keilapallo radalla ja sen jälkeen ojaan ja juuri puusta hitusen, niin tokenettua tilanteesta tajusi miten hirvee flaksi meillä kävi..!

Kun vihdoin pääsin kotiin auton hinauksen yms. Tämmöiset asiat pistää miettimään miten pienestä meidän elämä on kiinni..! Ennen olisin joskus nuorempana kironnut että auto meni mäsäks yms. Tämmöinen reissu siis meillä oli ja todella opettavainen..

Nyt sitten auto on korjaamolla ja siihen vaihdetaan uusi takapuskuri,sekä jotain pientä vielä,mutta ei sen enempää: Muistakaa siis ihmiset että ajakaa varovasti ja muistakaa että jokainen hetki voi olla viimeinen,ja olkaa varovaisia itseänne ja toisia kohtaan: Vanha Venäläinen sanonta kertoo,että "turvallista ihmistä jumalakin turvaa"! Kuullostaa hölmöltä kun Suomentaa,mutta ymmärrätte varmaan tolkun ja opetuksen vai mitä ;? Nyt taidankin painua pikkuhiljaa pehkuihin nukkumaan ja lataamaan voimia launtaita varten: Sitten ensi viikolla onkin yksi todella mielenkiitoinen uusi juttu mitä kokeilen,niin jännittää kyl pirusti onko mulle jumala suonut sitä lahjaa vai ei,mutta siitä ei sen enempää ennen kuin ollaan kokeiltu ;!

Tämä uusi vuosi on kuulemma todella vaikea monelle ihmiselle,mutta voi olla myös todella antoisa.. Vielä melkein unohdin sanoa tai enemmänkin toivottaa kaikille ortodokseille hyvää joulua,nimittäin vanhan juliaanisen kalenterin mukaan joulu on 7 tammikuuta ja tämän vanhan kalenterin mukaan aikoinaan kaikki muutkin kristityt juhli Jeesuksen syntymää..

Tämä on jollain tavalla väärin juhlia 24 joulukuuta,koska hän on syntynyt 7 tammikuuta ja pitäisi juhlia sinä päivänä minä on syntynytkin! No me ortodoksit olemme pysyneet siinä ja siitä olen ylpeä: Näin siis todella hyvää joulu kaikille ortodokseille ja sitä juhlistamme siis yhdessä mun syntympäivänä: Näin ollen juhla on sitäkin suurempi,kun kahden suuren ihmisen synttärit on samaan aikaan ;!

Jätän nyt teidät rauhaan ja palaan uusilla kujeilla ja uutisillla synttäreistä: Bb-Antti , Antti Kurhinen , Big brother , bb , Bb-Henna , Henna Kalinainen , Martina Aitolehti , vasikka , valehtelija , Lanzarote , poliisi , bileet , Dom 2 , putka , moscow , russia , syntymäpäivä , superstar Antti , tv-reality historiaa , ortodoksinen joulu , Uusi vuosi , kolari , rakkaus , club. Heipsista rallaa rakkaat tämän vuoden puolella vihdoin: Olen pahoillani etten aikasemmin päivitellyt täällä mitään,mutta on ollut tosi kiirus ja samalla todella paha sairastuminen Minä vietin uuden vuoden suhteellisen hillitysti ainakin aluksi,mutta sitten kun äidin kanssa oli vietetty uusivuosi,niin lähdettiin sitten siskon ja sen kavereidin kanssa Petroskoin suurimpaan klubiin.

Meillä onneksi oli pöytävaraus tehty ja saimmekin rauhassa istua ja juoda shamppanjaa ilman ryysistä: Paikka oli todella mukava ja hyvin tehty Silloin skumppaa ja rahaa ei paljoa säästelty,vaan laskimme että pöydössämme loppuvaiheessa olisi ollut noin 20 puolloa tyhjää skumppapuolloa. Että semmoista kun skumpalla vedetään kännit: No mutta ei jaksa sen enempää uudesta vuodesta kun etukäteen siitä jo kaiken melkein kertonut ;!

Monta päivää rankaa vodkan juomista ja tosi paha mahamyrkytys,siinä on tämän uuden vuoden saldo petroskoista: Siellä saunottiin ja kävin tooodella pitkästä aikaa pilkkimässä Liitän tähän mukaan videot pilkkiretkeltä,niin tajuatte minkälaisia pilkin ammattilaisia me oltiin ;! No siihen myöskin tietysti vanha kairo on osasyyllinen,kun tulosta ei kahdella äijällä meinannut syntyä puolentoista tunnin aikana perkule: Sitten mökillä oli aivan liian ihana koiranpentu Jo kuukauden ikäisenä ja noin söpönä se vaan elää yli 20 asteen pakkasessa mukisematta ja vikisemättä: Kunnon kuria jo lapsesta pitäen: Sitten olikin sen jälkeen taas dokauspäivä ja sen piti ollakkin toiseksi viimeinen päivä Venäjällä ennen paluuta Siinä vodkaa juodessa ja tarinoite kertoessamme toisillemme humalluimme valtavastio ja kello oli paljon ja aamulla mun piti lähteä ajamaan ratissa Suomeen päin,melkein km Nyt naurattaa,mutta silloin ei naurattanut kyllä: Onneksi tajusin unissani heti sen että housuun lorahti shaisset: Äkkiä juoksin vessaan vaihtaa kalsareita ja sen jälkeen pesee pyllyäni Otin teetä ja jäin nukkumaan sinne,.

Jos jotain sattuu niin se on moroo keskellä peltoa ja ei mitään Hädin tuskin jaksoin ajaa äidin luo takasin kun oli jo ilta Jouduin huutaa kivusta ja äiti heräsi ja kysyi mikä on!

Se rupesi tekee kaikkia maailman rohtoja ja sekoituskia kun se on lääkärinä ollut mielisairaalassa aikoinaan ja tietää läkkeistä kaiken! Olin jo valmis soittaa amulanssin ja äiti myös,mutta päätin kestää kivun ja mennä väkisin makuulle odottaa joko paranemista tai kuolemaa Ja kuin ihmeen kaupalla väkevät mutsin rohdot auttoi minua ja kipu vähän laski Heräsin ihan järkkynä ja väsyneenä,kipujen kanssa,mutta ei niin pahojen kaa ja lähdimme siskoni kanssa ajamaan Suomeen päin No mutta hyvin kaikki hyvin ja selvisin himaan asti vain ainoastaan huoltsikoilla pysähtymisillä ja nopeilla vessakäynneillä,kipu oli asiallista..

Eli tämmöinen tapaus sattui meikäläiselle nyt Nyt ollaan keräilty voimia ja olenkin jo paremmassa hapessa: Sopivasti paranin synttäreitäni kohti: Eli tämmöiinen reissu se ;! Eli kaikki vallan mahtavasti,tuota pahaa myrkytystä lukuunottamatta En Ole Kenenkään Tossun All Kukaan ei määrää sun tekemisiä millonkaan!!! En ole pinnallinen vaikka k Tervetuloa mukaan jos muutkin kuin sinä eivät En mä vittuile, mä oon vaan Kyllä kaikki koiran koulutt Rakkaus On Henkinen Itsemurha.

Ulkomaalainen ja ylpeä siitä! Vaikea ja itsepäinen nainen Vaikea ja itsepäinen nainen. Kaikkien klubien yhteinen k Eli liittymällä tähä, niin oot samalla kaikissa Ruoka ennen miehiä Ruoka ennen miehiä. Kuulun parhaimmistoon ja ti Teknillinen korkeakoulu Teknillinen korkeakoulu.

Valhe vain satuttaa, Todell Kaikki jotka on tullut petetyksi, mut löytäneet Pulkkinen - Don't Push The Sun kans suuteleminen ja yh Ei seksiä ennen avioliittoa. Ihania ne keltaset autot;D. Klamydia - Pienen Pojan Elämää.

Mä oon kunnon ihminen ei se Mä oon tällänen ja jos se h Mä oon tällänen ja jos se haittaa niin voi voi! Elastinen - Anna Soida.

Elämä on pelkä koe, pakko o Krapula vai kaamea kankkune Kyllä nainenkin saa olla po Voiko tähän nyt sit mitään kuvausta laittaa, Varattu ja helvetin onnelli Varattu ja helvetin onnellinen.

Venäläinen Jenkkirauta Lada kaikki ketä pitää ladasta tai omistaa niin Jokainen pissis on mahdolli Kukapa tätä Sanan Sädehtivän Säilän mestaria ei Kiinalainen ruoka Kiinalainen ruoka. Simpsonit aivan ehoton ykk Vaikee ja vittumainen tiety Olen kyllä mukava, mutta osaan myös olla vaikee Agnostisminen ateismi En usko jumalaan, mutten myöskään kiellä Ei oo hyvä olla helpon näkö Vaikeasti tavoiteltaville tai sitten helposti Ei vain äiti, vaan myös nai Kukaan ei ole täydellinen Olen varma, että HPK saavut Osaan olla tarvittaessa vit Jos petät tai sua petetään!

P Mauri Kutilainen Angstinen taiteilijapaska Angstinen taiteilijapaska. Elämä ilman musiikkia, On h Ennen Päivänlaskua Ei Voi. Lisää kuviisi naamiokostaja-kuva ja ilmoita Juha Vuorinen - Kaikki Kirjat. Kyyninen realisti Kyyninen realisti. Oon virolainen eli saletist Elastinen - Anna Sen Soida.

En oo täydellinen, mut et s Kari Tapio - Olen Suomalain Olet minkä näköinen vain, o Oon nainen ratissa ja salet Tietokoneella, Oleskelu, Ja kamujen kaa Timo Rautiainen Ja Trio Nis My Name Is Earl Kovan onne Suihkussa laulaminen on mie Suomalainen ja ylpeä siitä! Vesterinen Yhtyeineen Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? Eihän sitä aina voi Angelina Jolie maailman Sek Harry Potter Ja Puoliverine Humalahakuinen huominen Humalahakuinen huominen.

Matti Nykänen Fan Club "Ehkä join, ehkä en, so not kunhan hyppy Mikko Hirvonen on maalimanm Nainen ilman tissejä on kui Painajainen Elm Streetillä Saksalainen hydraliikka Jos tykkäät katsoa K elokuvia, mielellään Syöminen, nukkuminen ja pan Hatsalan klassillinen yläaste Hatsalan klassillinen yläaste. Jokanen on hiuka pervo Jos olet pervo,huumori kaksmielestä, toiset Jos rakastat niin voit elää Kaikki ketkä ovat rakastuneet tuntevat joskus Kirjoittaminen runot Ja No Klamydia- Pienen Pojan Elämää.

Lihava on leppoinen, sil on Norjalainen metsäkissa Norjalainen metsäkissa. Nukkuminen on kivaa Nukkuminen on kivaa. Olen juuri tällainen kuin olen Olen juuri tällainen kuin olen. Olen nainen ja voin aina mu Olisitko ystävällinen ja pa Punainen Kala salmarii 40cl ja loput energiajuomaa battery Rakkaus on hyvä asia kun on Stand By Me - Viimeinen Kesä. Yksinäinen susi Yksinäinen susi. Jos Panen,Panen Kunnolla toiha sanoo jo kaikki!

Lukiolainen se vaan tappaa Ettei amikset lähde turhaan pätemään. Metallinen roskalava Olemme nyt myös kuvakkeessa! Sinulla on tekosyy o Sinulla on tekosyy olla totaalinen Siis niin se on, se oma kulta on täydellinen ;. Pulkkinen - Dont Push The R Ryyppääminen Ja Ongelmiin J Sisäinen kauneus on rumien Tänne vaan kaikki suklaan ystävät ja suklaan Asiallinen kusipää Asiallinen kusipää. En ole täydellinen, mut et En ole täydellinen, mutta p En Tunnusta Ennen Kun Syyll Eurajoen kristillinen opisto Eurajoen kristillinen opisto.

Filantrooppinen misantropia Ihmisystävälliset ihmisvihaajat. Henkinen oksennus Henkinen oksennus. Ihminen ilman verta on kuin Il sessantanove impertinente Il sessantanove impertinente. Ihmisille, jotka ovat kaikkien mutta eivät Kovan onnen kundi My name Kymmenen Pientä Neekeri Poikaa. Mie oon rehellinen ittellein! P Emilia Eeva Irene Nie Tänne te jonka mielestä ei kannata yrittää: Tartteeko enempää esityksiä ;D.

Italialainen ruoka Italialainen ruoka. Juhamatti Aaltonen 50 Juhamatti Aaltonen Klassillinen yläaste Klassillinen yläaste. Oma murunen on parhaimman m Panen parasta, eli sua ;. Poikamainentyttö eli tänne kaikke ne tytöt jotka on Tervekätinen nainen ei exiä Vaikeneminen on kultaa, vas Kuvakkeen kuvatekstit senku paranee: Allerginen pissiksille ihq daa pissikset syökää burberryn Et voi olla kissanainen, jo Kehräyksen valtakunnassa olevat mirrit. Jos ylläolevaa kuvaa tuijotetaan Jos nainen on yli 5m kauemp Nukkuminen ja musiikin kuun Parempi yksi ruuvi löysällä Periksi ei anneta, ennen ku Rakastuminen on luonnon tem Näin se vain menee.

En sano, että se olisi Ruoka on hyvää ja syöminen Syvällä Pelissä mutta kenen Kaikki saa liittyä ken tahtoo: Tais mennä nenä hommiks niin käy joskus. Tytöt ovat kuin mopoja, jok Ystävä on sellainen joka lu Ystävä on sellainen joka lunastaa sinut Älä huuda mulle, oon herkkä Allerginen idiooteille Nimi kertoo kaiken.

Analoginen Valokuvaus On Si Elastinen - Mä Vien. Elämä on elämisen arvoinen! En koskaan ota kuin yhden p Ennen kyylättiin avaimen re Ensi silmäyksellä ihastuminen tai rakastuminen.

Eteläinen ala-aste Eteläinen ala-aste. Sillä niin on ALKO ihmisiä rakastanut, Ihminen, koiran paras ystävä näin se menee. Ikuinen romantikko Ikuinen romantikko. Ja anna meille meidän jokap Äläkä saata meitä kiusaukseen myydä itseämme, Japanilainen katumuoti Japanilainen katumuoti. Koiran onnellinen omistaja Kaikki jotka omistaa ihmisen parhaan ystävän, Kreikkalainen ruoka Kreikkalainen ruoka. Kuvakkeen uudistus - Todell Kuvake meni uudistuksen myötä melkoisen pahasti Laulaminen Itsekseni Ja Kav Laulaminen Tiedä Nyt Sit Si Lihava, mutta onnellinen, s Lukeminen ja elokuvat Lukeminen ja elokuvat.

Matti Nykänen - Ehkä Otin, Mc Mane -Viimeinen Kerta-sa Mc Mane -Viimeinen Kerta-sanat-guumaz-. Mitä se sellanen selkäranka Jos sitä yrittetää olla selkärankkaa suomelle, Mussa asuu toinenkin persoo Joo se toinen persoona joka tulee parhaiten Elikkäs tämä on fani klubi nuuskamuikkuselle ja Olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni.

Parempi aito vihollinen, ku Näinhän se asia menee Poltan sun pajat ja panen s Poltan sun pajat ja panen sun muijaas Ratsastus Hevonen Alla Tai Saatan olla hankala mutta k Se Yks Erittäin Tärkeä, Iha Unen pöperössä olen ninja! Jos olet unen pöperössä ninja niin liity ihmeessä!

Älä nosta minua ylös ennen Rikkinäinenkin kello on kahdesti Aarne Tenkanen - edestä ja Aarne Tenkanen - edestä ja takaa. Aikuinen mutta sydän käy ed Allerginen idiooteille Ei vaan pää enää kestä. I Se Aito Ja Alkuperäi Dataaminen Ja Musan Haalimi Ei ole hyvä olla helponnäkö Ei vauhti tapa, vaan se äki Elämässä on paljon rikkautt Elämässä on paljon rikkautta ja erilaisuutta En ole pinnallinen, pidän v Kaikille joilla on hyvä maku: En ole tyhmä olen hidasälyi En ole tyhmä olen hidasälyinen..

Epämääräinen haahuilu Epämääräinen haahuilu. Grand Virtanen, Kuopio nam! Hampurilainen munalla ja ma Hyvä seksi on sitä, kun nai Ikuinen Amis Mee ammattikouluun, sieltä ammatin saat, sen Ilmainen Viina Ilmainen Viina. Juominen Ja Kaikenlainen Mu Juominen Ja Polttaminen, Ne Kaikenlainen musa menee sekalaisesta musasta pitävät tänne vaa: Kato peiliin ennen kun voit Kauhajoen evankelinen opisto Kauhajoen evankelinen opisto.

Kitaran Soitto, Yleinen Sää Klassillinen koulu Klassillinen koulu. Liikkuminen Paikasta A Paik Makuni on yksinkertainen, t Makuni on yksinkertainen, tyydyn vain Matti Nykänen Ehkä Otin Ehk Olen nainen ja vaikea sella Oliko tämänmoine jo peruste Pohjoinen ala-aste Pohjoinen ala-aste. P ja onnellinen siitä: Rakkaus voi koskettaa meitä Rakkaus voi koskettaa meitä kerran, ja kestää Silloin kun rakastuu niin e Niille jotka ei välitä millainen olet ja minkä Kaikki saa liittyy,ketkä vaan tykkää kuunnella Tunnen itseni välillä viisa Oikeasti tuntee itsensä tyhmäksi, mutta välillä Tutustuminen Vie tunnin tai Vihainen imurointi mitä muuta tarvii kertoa.

Vähän kaikki käy paitsi kla Kaikille Amiksille ;P ja muillekin huumori Ystävät ja Hänen rakkaat läheiset jotka olette Aarne Tenkanen - Hemaisevan Afrikkalainen kääpiösiili Afrikkalainen kääpiösiili. Ahdista alle kuutionen a Allee kuutioisia ei sais päästää yleisille Alussa ihminen loi jumalan. Ei kannata etsiä ihmistä jo Ei kannata etsiä ihmistä jonka kanssa haluaa En ole korvaamaton, mutta p Evankelinen Opisto Evankelinen Opisto.

Helsingin toinen normaalikoulu Helsingin toinen normaalikoulu. Hirnun kuin hevonen kun lau Iskeminen ei oo mun juttu. Jaakkiman kristillinen opisto Jaakkiman kristillinen opisto.

Jenni Vartiainen - Ihmisten Jenni Vartiainen - Ihmisten edessä. Jokanen on oman onnensa sep Jokanen on oman onnensa seppä.. Jos runkkaminen on murhaa Juominen Mutten Ole Holisti. Jyväskylän kristillinen opisto Jyväskylän kristillinen opisto. Klassillinen ylä-aste Klassillinen ylä-aste. Laulaminen harrastus Kaikki jotka harrastavat laulamista Laura Palmerin Salainen Päi Legioonalainen Peters - Suo Kaikille joiden ego ei mahdu ovesta. Lyhytkarvainen collie Lyhytkarvainen collie. Mieheni on varattu, etsi to Mikael gabriel, uniikki, pu Molokkisi ikä ei välttämätt Nainen ratissa, auto rutuss Naiset, jotka ovat vähän tönäisseet toista Nainen sä olet NIIN vääräss Nukkuminen En Ole Vaan Hyvä Olen sinisilmäinen, Eli ole Ollako sina kolmepäinen kam Sina ruma, mina kaunis.

Ei ole vain yhtä syytä olla onnellinen. Paneminen on kivaa Kuka tykkää panna ja olla pantavana?? Panen parasta , eli sua. Kuinka tuttua tämä onkaan Pitääkö heti haukkua jos on Niille jotka tietävät että viittovien ja muiden Pulkkinen-Don´t push the river Huippu"leffa"! Rakkaus on henkinen itsemurha. Emme voi enää katsoa läpi sormien Ruoska - Tuonen Viemää. Sileäkarvainen noutaja Sileäkarvainen noutaja. Sori jos kyylään mut sul on Tehään taikatemppu täälä, m Eiks klubin nimi jo kerro kaiken oleellisen ;.

Tutustu ennenkuin tuomitset Tutustu ennenkuin tuomitset. Uiminen [kesällä Siis Oon J Valkovenäläinen ja Ville Va Vituiks menee ku Jeesuksen Älä aloita seurustelua enne Mitäs me miehet [glasses].

Aamulla herääminen on juttu Aamulla herääminen on juttu, jota mä en vain Abortinhakuinen seksi Ei kai tähän mitään lisättävää. D ajaminen eli kuskina olo: Allerginen paskapuheille No comments. Ari Koivunen Eli Iso-A. Autolla Ajaminen Ja Yleinen Autotalli toinen kotini Autotalli toinen kotini. Blondi on aina blondi, mut I , Salkkarit, Todistet Ei avioliittoa ennen seksiä. Eihän sitä autoakaan osteta käymättä ensin Ei ole väliä jos olet vamma Ei oo helppoo olla hyvännäk Ei sukupuoli, vaan ihminen Ei yksinäinen saa unta, ilm Elastinen - Fisuu ft Timo P Elastinen - Fisuu ft Timo Pieni Huijaus.

Elastinen - Ovet paukkuu Elastinen - Ovet paukkuu. Elokuu, Cheek, Yön polte, T En ole täydellinen, minusta Eikö se näin ole? Ennen Päivän Laskua Ei Voi. Epäolennainen havainnointi Nimi kertoo. Ja jos ei, niin - oi kato orava! Espanjalainen veri virtaa s Eli kaikille jotka ovat jotenkin espanjalaista Hymyilen koska esitän oleva Eronneet, petetyt, jätetyt ja sen sellaset Indiana Jones Ja Viimeinen Indica - Ikuinen Virta.

Jarkko Immonen 26 Jarkko Immonen Jokerit vie HIFK mennen tul Jokerit vie HIFK mennen tullen! Asia on sillä selevä.

Juha Vuorinen - Juoppohullu Juominen hyvässä seurassa Juominen hyvässä seurassa. Kaikki muu menee paitsi kla Kaikki Ruokanen riippuu Fii Kaikki joilla on kaksoistutkinto, niin tänne Karvinen 1 Ja 2. Kaukaa hyvännäkönen ja lähe Otan täs koht tähti Klassillinen lukio Klassillinen lukio. Kova Ääninen Kännissä kaikille jotka tunnustavat olevan humalassa Kovan onnen kundi my name i Kultainen kompassi Kultainen kompassi.

Kun nainen lyö Se saa miehen kyyneliin. Kymmenen Pientä Neekerin Po Leena Lehtolainen - Rivo sa Leena Lehtolainen, Maria Ka Lost, 24, Todistettavasti S Miksi on ihanampaa olla nai Orgasmisi eivät sotke lakanoita Monimutkainen aivorakenne Sellainen synnynnäinen valmius meille suotu. Movetron - Ei kenenkään maa Movetron - Ei kenenkään maa. Nainen ei ole kynnysmatto Kaikki jotka ajattelee näin. Nainen on tehty rakastettav Hakametsän jäähallissa käynti ja Onnellinen tyttö Onnellinen tyttö.

Optimistinen Pessimisti Optimistinen Pessimisti. Pentti Umelin ahdistelee mi Perjantai Mieles, Mut Kenen Perjantai mieles, vesi kiel Eli tänne ne kenel on perjantai mieles ;. Piirtäminen ja muu taiteilu Piirtäminen ja muu taiteilu. Rakkaus On Ikuinen Mut Koht Sata Harjan Vetoa Ennen Nuk Saunominen on jeez kaikki ketkä digaa saunoo: Savon ammatti- ja aikuisopi Savon ammatti- ja aikuisopisto suonenjoki.

Sawolainen A-klinikka nimi kertoo kaiken tarvittavan. Se on suihinotto,, se on tä Sen oikean naisen etsintään Siivoaminen keskellä yötä Ja naapurit rakastaa: Sisäinen kauneus voittaa ul Sniper, Ja Muu Kansallisosi Sofi Oksanen - Baby Jane. Stam1na - Likainen Parketti. Steen1 - jokatoinen sana vittu Steen1 - jokatoinen sana vittu. Suksippa vittuun, sillä se Sun puhelinhampurilainen ja kahen euron numero.

Suomalainen mies sopii paremmin suomalaiselle Suomalainen mies on komeimm Jos olet samaa mieltä,liity! Suomi ei ole itsenäinen vaa Tänne kaikki, jotka ovat sitä mieltä siitä Suonenjoen Lukio Suonenjoen Lukio. Talentti- Illan Viimeinen H Tampereen teknillinen yliopisto, Porin yksikkö. Tanssi, Juominen Ja Tietty Rautiaisen uusin rojekti, mielestäni seuraa Tuija Lehtinen - Sara Sarja. Tää on tämmönen liikkuva mo Viiteen molokkiin laitetaan verenhimoinen Varattu ja helevetin onnell Eli siis tänne kaikki varatut ja onnelliset: Varattu ja onnellinen siitä!

Yksinkertainen on kaunista Niin se vaan on Ylitornion kristillinen opisto Ylitornion kristillinen opisto. D Semmosta tällä kertaa. Aamu uninen, ilta uninen. Vittu koko ajan väsyttää. Aika Hiljast Toi Lukeminen Aina asiallinen ja korrekti Ainainen vitutus Ainainen vitutus. Amin Asikainen on kova jätk Amis musa ja suomalainen is Ari Koivunen - Angels Are C Ari Koivunen - Hetki Lyö.

... Tuccabaja kemi upea pillu

Www suomi porno seksipalvelu

Pimppi sex venäläinen pillu

Tietyt asiat ajoivat minut ajattelemaan niitä ja todella omalaatuisten ihmisten tapaaminen herätti minussa uuden puolen, joka ajattelee nykyään ihan eri tavalla.

Olen ottanut tämän vuoden koetteluksena, ärsytyksenä ja testinä jumalalta,mutta myös todella hyvänä opetuksena siitä, että mikään ei ole itsestäänselvää ja kaiken voi menettää hetkessä.. Olen myös tajunnut sen,että tosiaan nuoruus ei ole ikuista ja olen kärsinyt omanlaisesta 30 kriisistä, tai yleisesti kriisistä..

Sitä väkisinkin alkaa ahdistaa,kun 10 vuotta on mennyt elämässä niin nopeasti,että en ole kerennyt kissaa sanoa. Ahdistaa myös enemmänkin se, että sitä kun unelmoi 10 vuotta sitten jostain, niin ei toteutunut ja monet haaveista muuttunut matkan varrella rakastetusta asiasta vihaan asti! Sen voin sanoa, että olen muuttunut,todella paljon muuttunut, mutta silti haluan ja tunnen osittain olevani vain se 20 kolli joka haluaa ulvoa kuulle ja sekoilla: Yksi syy taitaa olla myös siinä,että en ehkä halua muuttua,mutta samalla taas muutun automaattisesti itse.

Ne asiat ei tunnu enää kivoilta jotia tein vielä muutama vuosi sitten,mutta minä itse pakotan itseni tykkäämään niistä yrttämällä luoda sen fiiliksen mikä oli joskus,vaikka sitä ei millään saa..

Olisi tosiaan aika lampisa eteenpäin kaikessa.. Keikun tosiaan menneen ja ihan uuden elämän vaiheilla,enkä osaa päättää kumpaa haluan.. Olen koittanut tänä vuonna todella paljon kaikkea,laittanut likoon itteäni ja riskeerannut todella paljon. Valitettavasti vaan lopulliset päätöksen ja riskit eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, mutta tämä on opettanut minua antamaan enemmän anteeksi itselleni ja ympärillä tapahtuville asioille.

Joillekin voi tehdä,joillekkin ei voinut tehdä mitään, mutta tajuamalla,että raivolla,vihalla,kostolla ja menneitä hautuamalla ei etene mihinkään vaan on parempi kohauttaa olkapäitä huutaa kerran ja sanoa,ei voi mitään,seuraavalla kerralla onnistun sitten tai olen jossain muussa parempi: Tämä on jaksanut todella paljon eteenpäin ja uskon että seuraava vuosi tulee olemaan jo paljon erilaisempi,tasaisempi ja harkitumpi monilta osin.

Vaikkakin pieni vallankumoksen liekki edelleen roiuhuaa minussa ja kokeilunhalua olisi tiettyjen unelmien suhteen jotka jo tuntuvat todella kaukaisilta.. Tämä on yksi asia mikä ahdistaa myös. Tehdäkö oikein ja ilman riskejä,elää tasaisesti suhteellisen tyyytväisenä kaikkeen vai ottaako vielä iso riski ja myllertää elämä kokonaan edesalaisin!? Molemmat tuntuvat oikeilta ratkaisuilta ja miksi omalla tavalla kallistun siihen toiseen, on se, että ei minulla ole enää aikaa kauaa kokeilla niitä haaveita, nimittäin ei sinne kaivata enää yli 40 vuotiaita "yrittäjiälupauksia"!

Unelmani olisi lähteä Hollywoodiin kokeilemaan itseäni keinolla millä hyvänsä,aloittaa vaikka kääpipornosta, jos se  sitä vaatii! Niin kuin Sylvester Stallonekin aloitti Italian orhina b luokan pornoleffoissa ja katsokaas missä nyt on: Siinä on niin erinoimainen esimerkki, että sydän rupee roihuamaan ja tekee mieli pakata laukku vaikka nyt ja lähteä heti!

Järki ja pelko pysäyttää kummiskin,sekä sanoo tylyllä tavalla" olet vanha nahjus,sua ei kaipaa kukaan siellä hollywoodissa,samanlaisia kuin sinä on miljoonia,jotneka älä tuhlaa aikaas vaan tee täällä uraa"! Eli juuri tuo sisäinen järki ja sitten se elämän muuttamisen pelko kytee sisällä ja estää sitä unelmaan pyrkimistä! Sitten tietysti on myöskin tämä rakkaus ja parisuhde. Tämän vuoden parasta satoa, joka tuli vasta loppuvuodesta. Ja kun miettii hollywoodia, niin Ei toista osapuolta voi eikä halua jättää Suomeen, jotenka nämäkin asiat hiertävät unelman toteuttamista..

Ehkä sitten me molemmat pakkaamme laukut ja lähdemme sinne Hollywoodoon katsomatta taakse mitä jäi ;: Myös yksi bisnes kiinteistöjen myynnin suhteen on suunnitteilla, mutta siitä ei sen enempää vielä voi paljastaa,mutta hyvin pian ;.. Tosiaan se on melkeinpä etusijalla kaikessa tässä. Oli vaan kiva kertoa unlemista ja haaveista.. Katsotaan ja tosiaan tuleva vuosi tulee olemaan todella tärkeä koko tulevaisuuden elämän suhteen ja on päätöksenteon sekä rankan duunin aika..

Eli johdanto on se,että kiitos menneestä vuodesta kaikille ketkä siinä oli mukana ja kiitos hyvistä sekä huonoista kokemuksista, nimittäin tämä kaikki on tehynyt minusta entistä vahemman ja päättäväisemmän: Se oli todella rankka,liiankin rankka varsinkin henkisesti..

Nyt haluan toivottaa kaikille todella hyvät uudet vuodet ja iloita teidänkin menneestä ja tulevasta vuodesta: Muistakaa että kaikki kokemukset ovat hyvästä,vaikkakin ne olisi pahoja.. Ja tosiaan ensi vuosi on kiinalaisen horospoopin mukaan hevosen vuosi ja kuin aavistin itsekkin,että se vuosi tulee olemaan tommoinen ennen kuin edes luin tuota: Ajasta hyötyvät etenkin ihmiset, jotka osaavat oikealla hetkellä tarttua tilaisuuteen ja hyödyntää uudet mahdollisuudet.

Vuosi tuo mukanaan muutoksia, jotka vaikuttavat elämäntapoihimme jopa vuosikymenten ajan. Hevosen vuonna nuo muutokset tulevat vauhdilla. Kyytiin on hypättävä nopeasti tai jäätävä suosiolla sivusta katsojaksi. Välimuotoja ei juuri ole tarjolla.

Eli siitä sitten ihmiset, Kyytiin on hypättävä tai jäätävä sivusta katsojaksi ja minähän en jää kyydistä,se on selvää kuin pläkki ;! Yksi asia harmittaa omalla tavallaan vielä, että kun tämä uusi vuosi Venäjällä on tosi tärekä juttu, niin en mennyt sitä sinne viettämään: En menyt sen takia,että koin sen olevan liian turhaa ajaa tuhat kilmetiä äiidn luo sitten tulla takas hoitaa asoita,sitten taas hakea äiti mun synttäreille tänne.. Päätin siis että jätätn nyt menemättä rahan säästön takia, kun tuo meidän New Yorkin matkakin on heti synttäreitteni jälkeen ja sinne haluan matkarahaa..

Onneksi sentään täällä meillä on hyvä porukka menossa ravintola loisteeseen istumaan alkuiltaa,juomaan skumppaa,saunomaan ja yksinkertaisesti helkutin hyvin viettää aikaa: Kyllä me täälläkin saadaan hyvät pirskeet ;! Ikävä on kaikkia sukulaisia ja riita iskän kaa painaa mieltä kun ei olla puhuttu sen kanssa sitten elokuun jälkeen..

On harmillista että olemme molemmat niin samanlaisia,niin peräänantamattomia ja ehdottomia monien asioiden suhteen.. Toivottavasti tulevassa vuodessa meidän perhekin yhdistyy paremmin ja turhat riidat saa jäädä.. Tämä vuosi on myöskin tuonut paljon esille ystävien ja ihmisten oikeita luonteita kun on ravinnut apua ja ei ole tullut vaikka itse on auttanut monia vaikka viimeiseen hengenvetoon saakka..

Kohta korkataan shamppanjat ja sit huudetaan " rai rai rai Hyvää uutta vuotta kaikille, oooppaaaaa. Bb-Antti , Antti Kurhinen , Big brother , hymy , elämän tarkoitus , Dom 2 , tv-reality , elämän viisaudet , hevosen vuosi , filosofia , suomi , venäjä , jumala , jeesus , uskonto , poika , rakkaus , sukurutsaus , facebook , tsaari , kohtalo , itsensä etsiminen , uusi vuosi , vuosi Nyt on vuosi ja on tämän vuoden ensimmäisen blogin aika: Niin kuin viime vuoden viimeisessä blogissa kerroin,että lähden Bangokkiin vajaaksi pariksi viikoksi,niin siellähän mä pyörähdin joo: Lähellä oli että pyörähdyt olisi jäänyt pelkäksi yrittämiseksi,nimittäin minulla oli 7 minuutista kiinni etten myöhästynyt selvityksestä: Uuden vuoden juhliminen meni niin rankaksi ja venyi niin pitkälle,että kun minut istutettiin metroon noin klo Herättyäni tajuan että olen vuosaaressa,katson kelloa ja tajuan että perkele olen myöhässä ja en ehkä kerkee koneeseen enää!!!

Siis olin niin paniikissa ja niin vihainen itelleni,ettei voi kuvitellakkaan sitä!! En tiedä millä ilvellä kerkesin himaan kaiken,mutta kerkesin kummiskin!! Kiirellä kotio,passi mukaan ja taksi alle!! Kaikki tärkeet tavarat unohtui ja lähinkin melkein tyhjä laukku mukana Bangokkiin: Voin sanoa että kaupunki on aikamoinen ja heidän elintapansa on kyllä aikamoiset..

Kaupunki on valtava,sekainen,likainen,mutta samalla upea ja ystävällinen.. Kaikki nämä yhdistyvät tässä aasian isossa Megapoliksessa: Eniten hirvistytti siellä liikenne.. Siis ihan järkyttävää meininkiä ja itse olin ihan shokissa,koska jopa Venäjän liikenne kalpenee sille hulluudelle mitä ne siellä vetää: Ne painelevat autojen välistä kuin mitkäkin herhiläiset,eivätkä vari kunnolla yhtän mitään!

Pukkelehtivat kuin missäkin radalla ja "läheltä piti" tilanteita on valtavasti koko ajan! Kertaakaan en mennyt ihan semmoisen pienen kaksipyöräisen kyytiin vaan tuk tuk riitti mulle kyllä hyvin huh!

Pahinta mitä näin mopolla on se,että kyydissä oli yhellä skootterilla 4 ihmistä,eli koko perhe ilman kypärää: Edessä tangon lähellä 5 vuotias poika,sit iskä ajaa,takana äiti istuu ja pitää ylhäällä vielä pientä vauvaa!!!! Ja siis kaikki yhdellä pienellä skootterilla ja kaikki ilman  kypärää!!!! Siis ihan älytöntä touhua oikeesti!!! Miten voi olla noin vastuuntunnoton??! Mä en siis millään ymmärrä sitä! Toisaalta thaikut ovat niin kilttejä ja ystävällisiä,mutta samalla taas niin vastuutunnottomia!

No,kai se menee niin että "maassa maan tavalla".. Toinen asia mikä oli epämiellyttävä,niin se oli epähygienisuus..! Siinä samassa kun syöt paikallisten kanssa,niin oli järkytyts ainakin minulle,kun vierellä on iso kasa jätteitä joita ei kukaan vie ja ne haisee,eikä siinä vielä mitään vaan pahinta on saamarin isot rotat jotka hyppii melkein sun syliin kun siinä syöt illalla huhhuh!!

Ja tämä on ihan täysin totta!! Tälläistä Bangokin kaduilla tapahtuu! Kävimme sitten mun synttäreinä tsekkaamassa Tiffany shown Pattayalla ja se olisikin siinä. Olihan mun tämän vuoden synttärit aika pettymys..

Lyhyt synttäripuhe minulta kaikille onnittelijoilleni! Nyt yksi vuosi vanhempana taas haluan kiittää kaikkia onnittelijoita todella paljon: Vuodet ovat vierineet lujaa ja paikoin liiankin lujaa..

Rakkauden kokeminen ja sen menettäminen on taas opettanut m iten iso asia elämässä on rakkaus..! Matkustaminen on avartanut todella paljon maailmaa ja ajattelen iha eri tavalla joka kerta kun näen omin silmin jokaisen uuden kulttuurin ja uuden maan!

Tässä nyt seison 29 vuotiaana ja voin sanoa rehellisesti ja suoraan, että olen ylpeä itsestäni kaikista puutteista ja virheistä huolimatta! Kukaan ei ole täydellinen, ei edes herra Tsaari itse;: Nyt nokka kohti uutta alkanutta vuotta ja tiedän että unelmoimalla ja niiden toteuttamisen yrityksellä tästä tulee mahtava vuosi meillä kaikille!!! Kiitän vielä kerran kaikkia ja päästän teidät nyt unelmoimaan omia unelmianne ja varsinkin toteuttamaan niitä ;!!! Käin bilettämässä yhden päivän kunnolla ja minulle näytti kaupungin menoa yksi Venäläinen kuka asuu siellä jo 3 vuotta.

Häntä minulle neuvoi yksi kaveri kuka asuu Hua Hinissä jo jonkun aikaa myös. Bangokin yöelämä on kuin muissakin maissa,mutta ainoastaan naiset sitten ovat melkein kaikki ostettavissa rahalla. Eli loppujen lopuksi ihan melkein kenet vaan voi saada mukaansa rahalla. Kävimme noin klubia läpi ja parasta on kun tuntee jonkun kuka asuu siellä oli se,että tämä Venäläinen toverini tiesi että klubien välill voi mennä taksilla ilmaiseksi,koska klubit on tehnyt diilejä taksien kanssa: Jos tota ei tietäisi niin tulisi paljon kalliimmaksi tämä ajelu..

Jo ennen biletystä tunsin että kurkkuni on tosi kipee ja olen tulossa kipeeksi,mutta en tiennyt että noin kipeeksi: Olen ollut jo yli kaksi viikkoa kipeenä ja päässä heittää vieläkin ihmeellisesti! Toivon tosiaankin että miulla on pelkkä flunssa eikä mikään sarssi: Takaisin sitten kun tultiin Bangokista niin sieltähän tultiin Bisnesluokassa: Se oli kyllä miellyttävä juttu kun on kipeenä ja muutenkin..

Recaron penkit jotka siirtyy mihin asentoon tahansa ja pääset ihan makuuasentoon saakka: Suomeen päästyä,oli kyllä shokki melkoinen kun pääsi ulos.. Sitten mun flunssa paheni ja sitä oltiin sänkypotilaita..

Se pienikin rusketus kuoriutui musta heti viikossa pois ja taas sitä ollaan kalkkilaivan kapteeneja: Suurimpia järkytyksiä oli sitten nämä Bangokissa: Antti Kurhinen thaisaunassa Bangkokissa Iltamakasiini. No nyt voin sanoa että se on ihan myytti kun puhutaan että kiinalaisilla on pienet vehkeet, koska äskön kun kävin hotellin saunassa niin saunaan pieni kiinalainen jolla roikkui ihan hervoton heiluri jalkojen välissä polveen saakka, huhhuh Kyllä sitä tunsi itteensä maskuliinisena länsimaalaisena hyvin vaivautuneeksi kun oma veli-veitikka näytti sen rinnalla Vantaanjoen katkaravulta: Maailma on ihmeitä kyllä täynnä ja varsinkin täällä Bangokissa: Pelasin ping pongia ihan suoraan sanottuna "pillun"kanssa ja kattelin kun sillä värkillä ammutaan ilmapalloja, poltetaan tupakkaa, soitettiin torvea, kirjoitti kynällä "Happy new year",avasi kaljapulloja ja paljon muuta: En olisi uskonut että naisen pimppi on noin monipuolinen huhhuh: Ja kaikesta järkytyksestä huolimatta haluan joskus uudestaan sinne: Nyt sitten ihan vaan hieman vielä Thaimaan jälkeisiin tapahtumiin täällä..

No kipeenähän sitä oltiin jonkun hirveen viruksen kaa ja vielkin ollaan.. Sitten tuli hirvee järkytys itselleni,josta en ikinä olisi uskonut että olisi tullut mitään,koska olen täysin syytön..

Tässä vielä vielä siitä pieni tosiasia mitä kerron radio rockin aamuhaastattelussa mikä pitää täysin paikkaansa! Ja jos haluatte niin paljon tietää mistä on kyse ja mitä silloin vuoden bileristeilyll tapahtui,niin voitte lukea minun silloisen blogin tästä niin ymmärrätte mistä on kyse..

Onneksi minulla on todistajat tapahtumakulusta ja sitten jos joskus oikeuteen mennään niin ison teinilauman syytökset kaatuu kuin seinään;! Semmoista siis nyt tällä kertaa ja tuskinpa haluatte enempää että rustaan,kun tää blogi n venynyt muutenkin aika pitkäksi.

Paljon on projekteja suunnitteilla kaikkien asoiden suhteen.. Uudenvuodenlupaukseni on lähtenyt pyörii ja en oo sauhutellut yhtään Thaimaan jälkeen röökiä ja olen vähän ruvennut mitä syön. Haluaisin vaan että tää ihme thaimaan flunssa menisi ohi,kun se haittaa mun treenaamista ja myös duunintekoa: Päässä huippaa ja humisee vähän väliä,niin ei hirveen hyvä juttu ja ei siinä paljoo treenailla kun taju meinaa lähtee salilla: Nyt siis yritetään parantua ja pistetän hihat heilumaan: Seuraavaa etelän reissua toisin ei hirvee kauaa tarvi odottaa, koska Seuraavaksi sitten vienkin rakkaan äitimammani jonnekkin kun sen olen jo monta vuotta luvannut ja nyt vihdoin päätin että toteutan sen: Äiti viimeksi käynyt etelässä vuonna muussi ja nakki kun Neuvostoliitto oli vielä ja sekin perus mustallamerellä käynti Tosiaankin vuodet vierii todella nopeasti ja tuskin kerkee huomatakkaan kuinka sitä ollaan taas vuoden vanhempia ja eletään kohta jo vuotta Enää en voi sanoa ett haluaisin juosta tulevaisuuteen,koska siellä nen vanhuutta,joka alkaa tosiaankin pelottaa jonkun verran.

Itse juuri kävin Venäjällä moikkaa äitiäni,mummia,vaaria ja muita sukulaisia, niin näin miten paljon he kärsivät siitä että ovat niin vanhoja ja mitään muuta kuin paljon sairauksia,sekä tuskaa..

Se vetää todella surulliseksi,varsinkin kun vanhuuden äivillä nuppikin sekoo ja muisti menee yms. Katson heitä ja miten he rukoilevat että pääsisivät taivaaseen, niin silloin väkisinkin juoksee ajatus päähän,että een minä ikinä halua vahentua niin vanhaksi,se on varmaa..

Mitenpä viime vuodesta voisi lyhyesti vetäää johtopäätökset.. No ainakin e on ollut todella sekalainen taas kerran! Alkuvuosi meni siinä, että vielä viime vuodelta elin Venäjän talo 2 ohjelmassa ja sitten etsin taas itteäni.. Tuli hölmöiltyä julkisuudessa alkuvuodesta aika pahasti,mutta onneksi tajusin että nyt riittää,en jaksa enää sitä paskaa mit on ollut muut edelliset 4 vuotta julkisuudessa!

Tuli totaalikielto hölmöilyille ja muutenkin päätin ottaa itteä niskasta kiinni! Keväällä palattiin vielä yhden viimeisen kerran ex-vaimoni kanssa yhteen  ja se oli kyllä aika toivotonta. Kyllä sit ois pitänyt jo muutamasta jo aiemmasta kerrasta oppia että jos se ei toimi niin se ei toimi!

Onneksi olemme päässeet kaiken sen yli nyt ja olemme hyviä ystäviä nykyään: Henna aina tulee olemaan tärkeä ihminen mun elämässä,vaikka yhdessä emme tule olemaan.. Erottuamme alkukesästä alkoi mulla villi bilekausi ja kesä meni tosi rankasti rallattaen: Loppuvuosi onkin ollut sitten kiireistä ja duunia painettu ja uusia saavutuksia saavutettu: Nyt ollaan semmoisella tasaisella vyöhykkeellä ja olenkin rankan biletyksen jättänyt pois melkein kokonaan ja siirtynyt Namu linjalle muutaman shamppanjalasin kera: Ainoa miinus on ollut,että olen lihonut lähemmäs 10 kiloa kesästä ja mitkään housut ei mee enää päälle: Olen joutunut ostaa uudet housut yms.

Eli johtopäätöksenä on se,että vuosi on ollut todella opettavainen monen suhteen.. Monet virheet jotka tein oli lopullisia ja pakotti lopettamaan tyhmyydet! Yksinkertaisesti voin sanoa, että aikuistuin aika paljon tämän vuoden aikana! Intressit eri asioita kohtaan muuttuivat.. Johtopäätös vuodella on se,että se on ollut todella opettavainen ja todella uuteen elämään johtava..

Haluan että meillä kaikille ensi vuosi tulee olemaan todella onnellinen vuosi,koska todella monella tämä on ollut todella huono vuosi.

Ja olihan se merkitty kiinalaisessa kalenterissa kuolemien ja sairauksien vuodeksi. No onneksi nyt sitten vuosi on ohi ja me voidaan kaikki katsoa tulevaisuuteen silmät kirkkaina: Ensi vuonna onkin paljon töitä luvassa ja meidän pitää saada Wellmen Oy kukoistamaan yksi Suomen parhaimmista uusyrittäjistä: Tavoitteena on kehittää myös uusia innovaatioita ja siirtyä sitä kautta Venäjän markkinoille myös.

Siellä joillain on rahaa kuin roskaa ja sitä me halutaan ;! Sitten tietysti yhden jutun haluan nyt kertoa.. Ensiksi sen,että 4 vuoteen en ole Suomessa viettänyt uutta vuotta,mutta nyt vietän..

Lähden 1 tammikuuta Thaimaaseen,Bangkokiin: Mun eka kerta Thaimaassa: Olen niin paljon kuullut siitä maasta eri tahoilta,että on hyvä että vihdoin itsekkin pääsen katsomaan sitä paljon kehuttua Aasian paratiisia: Olen siellä ainoastaan 10 päivää ja osittain se on myös työmatkani,koska me etsitään siellä uusia innovaatioita meidän yritykseen: Pattayalla olisi ainakin tarkoitus käväistä edes yhdeksi päiväksi,mutta muuten ollaan suurimaksi osaksi vain Bangkokissa.

Eniten olen kuullut niistä Ladyboysta,jotka on kauniimpia kuin kukaan tyttö siellä ja on todella suuri mahdollisuus vahingossa painaa niitä naisen sijaan: Itse tein itelleni selväksi,että en ketään juota tai mee mihinkään,ennen kuin nostaa mekon ylös ja näyttää jalkojenvälit: Ja muuten sattuipa niin,että vietän yös synttärini,sekä meidän ortodoksisen Joulunkin Thaimaassa!

Nyt tänä vuonna saa jäädä superhyper isot synttäripippalot taakse,joita olen jo 3 edellistä vuotta pitänyt! Tässä niistä vähän muistja minkälaisia ne on ollut aina mulla ;! Nämä alla on 26 vuotissyndet,jotka oli elämäni katastrofaalisimpia synttäreitä.. Eli noi luettueanne ymmärrätte varmaan miksi mun synet oli katastrofaalisimmat koskaan! No mut ei niistä enää sen enempää.. Eli noi kaikki luettueanne ja katotottueanne,ymmärrätte varmaan iten olen aina juhlistanut mun syndejä ;!

Eli saamarin isosti aina: Nyt sitten kun lähen Thaimaaseen,niin jää tuo suuren maailmanluokan juhliminen pois ja muutenkin olen kyllästynyt järjestämään noin suuria juhlia aina.. Kaiken lisäksi täytän 29,eli 30 olisi se järkevä isoiden bileiden paikka: Eli mä joudun tuottaa pettymyksen kaikille täällä tällä kertaa.. Aika juoksee nopeasti ja sitä ei kerennyt kissaa sanoa kun on jo 30 melkein huhhuh..

Vielä muistan kuin eilisen, kun täytin 18,mutta nyt sitä ollaankin jo 29!! Apua sanon minä kyllä..! No,sille emme voi mitään ja tämä on vain elämää ja kaikkien on meidän vanhennuttava halusimme sitä tai emme! Näillä mennään,muttei masistella ;! Nyt on aika laittaa tämän vuoden viimeinen blogi pakettiin ja toivotella teille kaikille erittäin hyvät uudet vuodet ja tuokoon uusi vuosi teidän kaikki unelmat toteen: Itse meinaan mennä varmaan Le Bonkkiin aluksi kun sinne tuli kutsu ja kaikki kaverit kerääntyy jo alkuillasta sinne boolia litkimään yms.

Sitten katsotaan minne silmät vie,mutta kunhan ne vie seuraavana päivänä ajoissa lentokentälle,nimittäin ei oo varaa myöhästyä lennolta: Rakastan teitä niitä läheisiä ja ei niin läheisiä tosi paljon: Hello qalb , iżda għal darb'oħra! Heissulin veissuli rakkaat toverit. Olen pahoillani etten ole pitkään aikaan taas kirjoittanut mitään,mutta on ollut tosi paljon kiirettä ja työtä riittänyt.

Olen pahoillani että tämä blogi on tosi tönkkö ja mitäänantamaton,mutta halusin edes vähän kertoa ja muistuttaa teille etten ole teitä unohtanut rakkaat ;! Viikot mennyt todella nopeasti ja ne on ollut todella työntäytteisiä ja sen takia en ole kerenyt eikä ole haluakaan ollut kirjoittaa mitään blogia.. No mutta tässä nyt edes vähän jotain kostuketta teille rakkaat ;! Pari viikkoa sitten oltiin 4 päivää putkeen meidän Myyntijohtajan kanssa Silja Europalla promoamassa Selätintä. Rankinta hommassa oli se,että kun oli parasta pikkujouluaikaa ja porukkaa laivat täynnä, ja kaikki ihan seipäässä,eli siis umpikännissä: Yritäppä siinä sitten kertoa selättimen salaisuudet kun porukka vittuilee suurimaksi osaksi: Samaan aikaan sattui sitten laivalle myös sinkkuristeily.

Voi että se vasta olikin huhhuh: Siinä sitten yritettiin selitellä kännikaloille selättimen salaisuudet yms. Hunksien Maunolle sitten tarjosinkin Selättimiä,että Hunksit saisi vähän ennen esitystä venytystä ja reeniä. Eskokin siinä kippaili ohi ja tuli testaamaan meidän selätintä.. No hetken kun kerroin sille mikä se on,niin johan se vispas ku viimeistä päivää ja halusi omat Selättimet: Valitettavasti kovan kysynnän vuoksi annoimme vaan yhden paikan päällä ja lupasin toimittaa toisen sitten ku ollaan Helsingissä ja niin minä täytinkin minu lupaukseni!

Sekä Eskolle,Maunolle ja tietysti meidän Joelin poikaselle lähti omat sellättimet ;! Muuten sen jälkeen on ollut tosi kiirus töissä ja ei ole oikein kerennyt muuta tehdä. Sitten tämmöinen pisti silmään kun kaveri linkkas minulle tämän: En voi muuta sanoa,kuin että on noi Cristal ja Nikola niin hyviä kyl tossa Toosa-hommassa: Oli kyllä naurussa pitelemistä kun katoin tota: Kiitos Cristal ja Nikola siitä: Sitten piti kertoa tuunatuista selättimistä vähän..

Eli tänne meni lahjoitus myydyistä tuunatuista Bb-Selättimistä. Muutama myymättä jäänyt tuunattu Selätin menee sitten lahjaksi Koskentuvan nuorisokotiin jonne vein ne eilen henkilökohtaisesti: Ei muuta kuin oikein Hyvää joulun odotusta kaikille: Eli näin Wellmen Oy on mukana tukemassa hyväntekeväisyydessä aina mahdollisuuksien mukaan ja tulee aina tukemaan tulvaisuudessakin.

Siellä nuorisokodissa kaikki oli todella iloisia tuunatuista selättimistä tosi paljon: Kysyivätkin,että miksi valitsimme juuri heidät,niin kerroin itse omasta nuoruudesta kun oli perhekodissa ja oli monenlaisia ongelmia. Kerroin miten paljon nuoren mieltä lämmittää edes pieni hitunen asia jos heitä muistaa joku ulkopuolinen taho.

Se antaa voimaa siihen turhautuneisuuteen ja vihaan yhteiskuntaa kohtaan,että ei kaikki olekkaan niin pahasti tässä maailmassa ja on ihmisiä ketkä oikeesti välittää.. Pari päivää sitten kävin mun rakkaimmassa ravintolassa Saslikissa ja olin todella iloinen siitä: Jouluna itse meinasin käväistä Petroskoissa äidin luona,koska mahdollisesti lähden ulkomaille uuden vuoden jälkeen ja en pääse Petroskoihin.

Kaiken lisäksi voi olla että olen yksin duunissa tuossa Joulun ja uuden vuoden välipäivinä,jotenka kiirettä voi olla. Eli päätin nyt sitten että menen mamman luo huomenna Petroskoihin: Uudeksi sitten palaan Suomeen ja 1 tammikuuta heti uudenvuodenpäivä silmät ristissä lennänkin sitten lämpimään maahan: Toivottavasti selviin vaan sinne lentokentälle ja koneeseen saakka: Tällä kertaa jätän kokonaan saarnaamatta siitä,että Suomessa on joulu mennyt ihan kaupalliseksi ja jumaloidaan vain joulupukkia,eikä sitä oikeata juhlaa,eli Jeesuksen syntymää..

Eli palataan taas rakkaat vielä yhden kerran ennen uutta vuotta tänne blogin puolelle.. Nyt on taas pienen blogin paikka ;! Eli nyt on syntymäpäiväni takana,joka oli aivan supermahtava ja varmaankin yski parhaista koskaan,jos ei parhain: Hauskaa riitti yllin kyllin ja meno oli villiä: Tästä kaikesta voit katsoa kuvasarjan täältä kuvat osiosto: Iso Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille vieraille,esiintyjille ja klubin omistajille: Lukekaa näitä ja nauttikaa: Suomalaiset turhisjulkkikset kokoontuivat yhteen eilen - tässä syy!

Kohujulkkikset juhlivat Antti Kurhisen synttäreillä - katso kuvat Metro Live. Seuraavaksi haluaisin näytellä ja levyttää Metro Live. Ja vasta todella mahtavaa juttua: Eli jos noista et huomannut mikä meno ja meininki meillä oli,niin sitten turha edes lukea enempää mun blogia ;: Littlebeatbox mies eli suomen moninkertainen sm-hopeamitalisti ja talent kilpailija veti aivan uskomattoman shown ja porukka oli aivan haltioissaan hänestä: Kiitos Lillfillbetbox vielä kerran valtavasti: Ja tietysti Drama Kaput duo Diana ja Juliet oli ihan huippuja ja teki mulla valtavan yllärin,vaikka tiesin että suunnittelimme asiaa,mutta en tiennyt että tämä ylläri on juuri tuo paljastus: Tämä suuri paljastus on tässä: Antti Kurhinen ryhtyi laulajaksi!

Kyllä,vaikka kunka hullulta kaikki kuullostaa niin haluan kokeilla asioita joista tykkään ja miellyttää minua: Haluan ottaa riskejä ja jopa nolata ittenäni jos on pakko,mutta unelmia päin on pakko mennä kaikin keinoin!!!

Huomenna olen menossa ensimmäisen kerran laulutunneille ja siellä sitten nähdään mihin minusta on ;! Palataan tohon laulamiseen hieman myöhemmin,mutta nyt palataan hetkellisesti takaisin juhliin ja siitä mitä tapahtui.. Tosiaankin menoa riitti ja kysyntääkin naisten puolelta oli yllin kyllin ja jopa liikaakin välillä: Jätän todella paljon kertomatta,koska se ei ole teidän korviin kuultavaa ja en enää kerro niin kuin ennen aikoinaan ihan niin yksityiskohtaisesti ihan mun suhdeelämää yms seksiin liittyvää..

Vieraina oli erittäin kivoja tyttöjä ja monen kanssa meno oli villiä,mutta yhden kanssa oli vähän enemmän villimpää: En voi sanoa että minulla olisi ollut tylsää,koska sitä se ei todellakaan ollut illan aikana: Joskus ajattelee että tommoista on vain leffoissa,mutta ei,kaikki on mahdollista tässä maailmassa niin kauan kuin meidän ihmisen mielikuvitus ja taivas on vaan rajana: Yksi todella mielenkiintoisista tuttavuuksista oli tietysti meidän kohuleidi Saana Parviainen..

No nyt tuli aika tutustua,kun neiti käveli sisään synttäreilleni. Se mitä tulee näihin lehtiuutisiin alla,niin voin vaan sanoa,että so fucking what?

Ollaan sinkkuja molemmat ja pidettiin saakelin hauskaa ja thats it: Mutta ei nyt mennä kiitos liiottelemaan kummiskaan asian suhteen.. Saana Parviainen iski tunneissa julkkismiehen! BB-tähden treffisuunnitelmat Saana Parviaisen varalle! Eli siinä on kaikki mitä voin kertoa,samaa mitä yllä olevissa uutisissa ja en yhtään sen enempää..

Hyviä ystäviä ollaan tällä hetkellä ja se riittää nyt: Kaikki menee miten elämä ja kohtalo on päättänyt.. Ei oo mitään järkee ei! Olen nahkani polttanut pikaliitoilla yms.

Varsinkin kun neitikin on omilla teoillaan julkisuudessa myöskin paljon saanut aikaan: Ei se tarkoita jos käy ulkona yhdessä tai muuta,niin tarvi heti pommittaa mua kysymyksillä niin kuin koko päivän eilen on tullut, että "no ootteko te nyt yhdessä"..? Woi Kiesus sentääs,ei ei ja ei!!! Saana on mukava,iloinen,kaunis ja elämäniloinen tyttö, ja sillä pääsee eteenpäin: Enempää en voi ihmisestä sanoa tällä hetkellä kun en kunnolla vielä tunne..

Samalla nyt samaan syssyyn nyt nopeasti vielä mainitsen yhdestä sairaasta ihmisestä kun sain kuulla mitä kirjoittelee.. Se mitä tässä nopeasti sain kuulla Saanan ex-miehen kirjoittaneen blogiinsa tai mikä nyt nykyään onkaan, niin en voi muuta kuin nauraa ja kauhistella: Hän siis eilen julkaisi omilla sivuillaan ja minulle ihmiset laittoivat linnkejä,että mitäs tää sekopää sua täällä törkeästi mustamaalaa..!

Menin lukemaan ja olin aika järkyttynyt ihmisen terveen järjen poissaolemisen suuruutta!!! Siis en kyllä ole nähnyt tai kuullut kenenkään olleen niin vinksahtanut ja pervo,huhhuh: En jaksa edes kommentoida asioita sen enempää kun niissä ei ole mitään tolkkua ja järjen totuutta! Mieluummin minun hienot lakimiehet hoitaa kunnianloukkausasiat ja Jussi Parviaisen velkataakka kasvaa vaan! Ei siinä mittää jos rahaa riittää tai muuten vaan on niin sekaisin, että haluaa joutua syytetyn penkille ihan turhaan: Yhden ja puoli blogia juuri ja juuri pystyin sitä soopaa lukemaan ja sen jälkeen jo pystyin sanomaan, että tämä ihminen kaipaa vakavasti ammattiauttajan apua,nimittäin tuommoisessa tilassa olevat ihmiset ovat vaaraksi itselleen ja toisilleen!!

No eipä Suomessa siihen mitään tehdä viranomaisten osalta,ennen kuin tapahtuu jotain pahaa.. Sanon nyt vaan tähän,että mene oikeesti hoitoon ennen kuin menetät viimeisenkin toivon elää.. Noin voi kirjoittaa ainoastaan ihminen joka on itsemurhan partaalla..!!! Jos ei herää kohta,niin finito la comedo!

Enempää en tuhlaa yhtään aikaa ihmiseen joka kuuluu Auroran sairaalaan oikeasti,eikä tonne kaupungin kaduille!!! Adios ja poliisi, sekä lakimieheni sitten myöhemmin ottaa yhteyttä aivan varmasti ;! Ennen ajattelin tosi negatiivisesti jos epäonnistuin asioissa,tai jotain epäimiellyttävää sattui.. Eli melkeinpä mikä vastoinkäyminen vaan voidaan kääntää iloksi jos vain halutaan: Se on meidän päässä ainoastaan ja me päätämme siitä mitä haluamme tuntevan ;!

Ilouutinen on myös,että eilen sain auton toyota korjaamolta entistä ehompana uuden takapuskurin kanssa: Alla venäjänkielisille lyhyt blogi taas,..

Bb-Antti , Antti Kurhinen , Big brother , bb , Bb-Henna , Henna Kalinainen , Saana Parviainen , ihana , ihastus , sex , hard fucking , poliisi , bileet , Dom 2 , putka , moscow , syntymäpäivä , superstar Antti , tv-reality historiaa , ortodoksinen joulu , Uusi vuosi , rakkaus , Jussi Parviainen. Uusi vuosi on tullut: Tämä vuosi on erilainen vuosi.. Vuosi on lohikäärmeen,eli minun pikkusiskon vuosi: Toivottavasti tämä vuosi tuo hänelle paljon onnea ja menestystä' kaikkeen mihin hän ryhtyykään: Tosiaankin edellisen blogin kirjoitin kun olin Venäjällä viettämässä  uuttaa vuotta..

Nyt on siis aika kirjoittaa vähän blogia siitä ja mitä kaikkee viikon aikana on tapahtunut. Uusi vuosi meni suhteellisen rauhallisesti verrattuna edellisiin vuosiin ja se ei haittaa yhtään: Olen jo elämäni aikana niin paljon juhlinut,että minulle oli aivan sama onko bileitä vai ei,kunhan saan viettää se rakkaiden ihmisten kanssa,niin kuin minä vietinkin: Ammuttiin raketit taivaalle ja sitten se oli menoa siskon kanssa klubille,jossa meillä oli varattuna iso pöytä isolle seurueelle: Ja eipä kestänyt kauaakaan kun minut tunnistettiin ja vaikka hetken yritin sanoa että erehdytte henkilöstä,niin tovin jankkaamisen jälkeen tunnustin olevani DOM 2 talosta tutta Antti..

Tämän jälkeen se oli menoa: Kaikki halusi kuviin kanssani ja alkoi sadella kysymyksiä kuin liukuhihnalta: No onneksi ihmset olivat ymmärtäväisiä ja antoivat minun sitten edes hiukan olla,kun sanoin että haluan viettää myös rauhassakin aikaa: Hauskaa siis oli,ja pöydässä virtasi vodka,konjakki,tequila,shamppanjaa,drinksuja..

Jatkoille vielä mentiin,mutta en kunnolla sitä enää muista kun  on niin huonossa hapessa oltiin: En tarkkaan muista miten takaisin kotio päästiin,mutta sen tajusin että kun seuraavana iltana heräsin,niin olo oli sen mukainen: En pystnyt edes kävelemään ja päänsärky oli sen mukaista: Silloin tajusin sen että en ole enää nuori jannu kuka voi litkiä miten tahansa kaikkee sekaisin ja herätä seuraavana päivänä kuin mitään ei olisi: Eli tämmöinen uusi vuosi minulla oli ja olen erittäin tyytyväinen että suhteellisen rauhallisesti mentiin,nimittäin säästelin itteäni minun syntymäpäiville,jotka on jo huomenna ja niistä on tulossa aika isot: BB-Antin megasynttäreiden yllätysesiintyjäksi tv-tähti Metro Live.

Tästä kaikesta olen jo niin paljon kertonut edellisissä blogeissa,että en enää udestaan samaa kerro vaan suosiolla laitan suoraan niihin linkin,josta näette kaiken tärkeimmän ;!

Tervekätinen nainen ei exiä Vaikeneminen on kultaa, vas Kuvakkeen kuvatekstit senku paranee: Allerginen pissiksille ihq daa pissikset syökää burberryn Et voi olla kissanainen, jo Kehräyksen valtakunnassa olevat mirrit. Jos ylläolevaa kuvaa tuijotetaan Jos nainen on yli 5m kauemp Nukkuminen ja musiikin kuun Parempi yksi ruuvi löysällä Periksi ei anneta, ennen ku Rakastuminen on luonnon tem Näin se vain menee.

En sano, että se olisi Ruoka on hyvää ja syöminen Syvällä Pelissä mutta kenen Kaikki saa liittyä ken tahtoo: Tais mennä nenä hommiks niin käy joskus. Tytöt ovat kuin mopoja, jok Ystävä on sellainen joka lu Ystävä on sellainen joka lunastaa sinut Älä huuda mulle, oon herkkä Allerginen idiooteille Nimi kertoo kaiken. Analoginen Valokuvaus On Si Elastinen - Mä Vien. Elämä on elämisen arvoinen! En koskaan ota kuin yhden p Ennen kyylättiin avaimen re Ensi silmäyksellä ihastuminen tai rakastuminen.

Eteläinen ala-aste Eteläinen ala-aste. Sillä niin on ALKO ihmisiä rakastanut, Ihminen, koiran paras ystävä näin se menee. Ikuinen romantikko Ikuinen romantikko. Ja anna meille meidän jokap Äläkä saata meitä kiusaukseen myydä itseämme, Japanilainen katumuoti Japanilainen katumuoti. Koiran onnellinen omistaja Kaikki jotka omistaa ihmisen parhaan ystävän, Kreikkalainen ruoka Kreikkalainen ruoka. Kuvakkeen uudistus - Todell Kuvake meni uudistuksen myötä melkoisen pahasti Laulaminen Itsekseni Ja Kav Laulaminen Tiedä Nyt Sit Si Lihava, mutta onnellinen, s Lukeminen ja elokuvat Lukeminen ja elokuvat.

Matti Nykänen - Ehkä Otin, Mc Mane -Viimeinen Kerta-sa Mc Mane -Viimeinen Kerta-sanat-guumaz-. Mitä se sellanen selkäranka Jos sitä yrittetää olla selkärankkaa suomelle, Mussa asuu toinenkin persoo Joo se toinen persoona joka tulee parhaiten Elikkäs tämä on fani klubi nuuskamuikkuselle ja Olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni.

Parempi aito vihollinen, ku Näinhän se asia menee Poltan sun pajat ja panen s Poltan sun pajat ja panen sun muijaas Ratsastus Hevonen Alla Tai Saatan olla hankala mutta k Se Yks Erittäin Tärkeä, Iha Unen pöperössä olen ninja!

Jos olet unen pöperössä ninja niin liity ihmeessä! Älä nosta minua ylös ennen Rikkinäinenkin kello on kahdesti Aarne Tenkanen - edestä ja Aarne Tenkanen - edestä ja takaa. Aikuinen mutta sydän käy ed Allerginen idiooteille Ei vaan pää enää kestä.

I Se Aito Ja Alkuperäi Dataaminen Ja Musan Haalimi Ei ole hyvä olla helponnäkö Ei vauhti tapa, vaan se äki Elämässä on paljon rikkautt Elämässä on paljon rikkautta ja erilaisuutta En ole pinnallinen, pidän v Kaikille joilla on hyvä maku: En ole tyhmä olen hidasälyi En ole tyhmä olen hidasälyinen.. Epämääräinen haahuilu Epämääräinen haahuilu. Grand Virtanen, Kuopio nam! Hampurilainen munalla ja ma Hyvä seksi on sitä, kun nai Ikuinen Amis Mee ammattikouluun, sieltä ammatin saat, sen Ilmainen Viina Ilmainen Viina.

Juominen Ja Kaikenlainen Mu Juominen Ja Polttaminen, Ne Kaikenlainen musa menee sekalaisesta musasta pitävät tänne vaa: Kato peiliin ennen kun voit Kauhajoen evankelinen opisto Kauhajoen evankelinen opisto.

Kitaran Soitto, Yleinen Sää Klassillinen koulu Klassillinen koulu. Liikkuminen Paikasta A Paik Makuni on yksinkertainen, t Makuni on yksinkertainen, tyydyn vain Matti Nykänen Ehkä Otin Ehk Olen nainen ja vaikea sella Oliko tämänmoine jo peruste Pohjoinen ala-aste Pohjoinen ala-aste.

P ja onnellinen siitä: Rakkaus voi koskettaa meitä Rakkaus voi koskettaa meitä kerran, ja kestää Silloin kun rakastuu niin e Niille jotka ei välitä millainen olet ja minkä Kaikki saa liittyy,ketkä vaan tykkää kuunnella Tunnen itseni välillä viisa Oikeasti tuntee itsensä tyhmäksi, mutta välillä Tutustuminen Vie tunnin tai Vihainen imurointi mitä muuta tarvii kertoa. Vähän kaikki käy paitsi kla Kaikille Amiksille ;P ja muillekin huumori Ystävät ja Hänen rakkaat läheiset jotka olette Aarne Tenkanen - Hemaisevan Afrikkalainen kääpiösiili Afrikkalainen kääpiösiili.

Ahdista alle kuutionen a Allee kuutioisia ei sais päästää yleisille Alussa ihminen loi jumalan. Ei kannata etsiä ihmistä jo Ei kannata etsiä ihmistä jonka kanssa haluaa En ole korvaamaton, mutta p Evankelinen Opisto Evankelinen Opisto. Helsingin toinen normaalikoulu Helsingin toinen normaalikoulu. Hirnun kuin hevonen kun lau Iskeminen ei oo mun juttu.

Jaakkiman kristillinen opisto Jaakkiman kristillinen opisto. Jenni Vartiainen - Ihmisten Jenni Vartiainen - Ihmisten edessä.

Jokanen on oman onnensa sep Jokanen on oman onnensa seppä.. Jos runkkaminen on murhaa Juominen Mutten Ole Holisti. Jyväskylän kristillinen opisto Jyväskylän kristillinen opisto. Klassillinen ylä-aste Klassillinen ylä-aste. Laulaminen harrastus Kaikki jotka harrastavat laulamista Laura Palmerin Salainen Päi Legioonalainen Peters - Suo Kaikille joiden ego ei mahdu ovesta. Lyhytkarvainen collie Lyhytkarvainen collie.

Mieheni on varattu, etsi to Mikael gabriel, uniikki, pu Molokkisi ikä ei välttämätt Nainen ratissa, auto rutuss Naiset, jotka ovat vähän tönäisseet toista Nainen sä olet NIIN vääräss Nukkuminen En Ole Vaan Hyvä Olen sinisilmäinen, Eli ole Ollako sina kolmepäinen kam Sina ruma, mina kaunis.

Ei ole vain yhtä syytä olla onnellinen. Paneminen on kivaa Kuka tykkää panna ja olla pantavana?? Panen parasta , eli sua. Kuinka tuttua tämä onkaan Pitääkö heti haukkua jos on Niille jotka tietävät että viittovien ja muiden Pulkkinen-Don´t push the river Huippu"leffa"!

Rakkaus on henkinen itsemurha. Emme voi enää katsoa läpi sormien Ruoska - Tuonen Viemää. Sileäkarvainen noutaja Sileäkarvainen noutaja. Sori jos kyylään mut sul on Tehään taikatemppu täälä, m Eiks klubin nimi jo kerro kaiken oleellisen ;. Tutustu ennenkuin tuomitset Tutustu ennenkuin tuomitset.

Uiminen [kesällä Siis Oon J Valkovenäläinen ja Ville Va Vituiks menee ku Jeesuksen Älä aloita seurustelua enne Mitäs me miehet [glasses].

Aamulla herääminen on juttu Aamulla herääminen on juttu, jota mä en vain Abortinhakuinen seksi Ei kai tähän mitään lisättävää. D ajaminen eli kuskina olo: Allerginen paskapuheille No comments. Ari Koivunen Eli Iso-A. Autolla Ajaminen Ja Yleinen Autotalli toinen kotini Autotalli toinen kotini.

Blondi on aina blondi, mut I , Salkkarit, Todistet Ei avioliittoa ennen seksiä. Eihän sitä autoakaan osteta käymättä ensin Ei ole väliä jos olet vamma Ei oo helppoo olla hyvännäk Ei sukupuoli, vaan ihminen Ei yksinäinen saa unta, ilm Elastinen - Fisuu ft Timo P Elastinen - Fisuu ft Timo Pieni Huijaus.

Elastinen - Ovet paukkuu Elastinen - Ovet paukkuu. Elokuu, Cheek, Yön polte, T En ole täydellinen, minusta Eikö se näin ole? Ennen Päivän Laskua Ei Voi. Epäolennainen havainnointi Nimi kertoo.

Ja jos ei, niin - oi kato orava! Espanjalainen veri virtaa s Eli kaikille jotka ovat jotenkin espanjalaista Hymyilen koska esitän oleva Eronneet, petetyt, jätetyt ja sen sellaset Indiana Jones Ja Viimeinen Indica - Ikuinen Virta. Jarkko Immonen 26 Jarkko Immonen Jokerit vie HIFK mennen tul Jokerit vie HIFK mennen tullen! Asia on sillä selevä. Juha Vuorinen - Juoppohullu Juominen hyvässä seurassa Juominen hyvässä seurassa. Kaikki muu menee paitsi kla Kaikki Ruokanen riippuu Fii Kaikki joilla on kaksoistutkinto, niin tänne Karvinen 1 Ja 2.

Kaukaa hyvännäkönen ja lähe Otan täs koht tähti Klassillinen lukio Klassillinen lukio. Kova Ääninen Kännissä kaikille jotka tunnustavat olevan humalassa Kovan onnen kundi my name i Kultainen kompassi Kultainen kompassi. Kun nainen lyö Se saa miehen kyyneliin. Kymmenen Pientä Neekerin Po Leena Lehtolainen - Rivo sa Leena Lehtolainen, Maria Ka Lost, 24, Todistettavasti S Miksi on ihanampaa olla nai Orgasmisi eivät sotke lakanoita Monimutkainen aivorakenne Sellainen synnynnäinen valmius meille suotu.

Movetron - Ei kenenkään maa Movetron - Ei kenenkään maa. Nainen ei ole kynnysmatto Kaikki jotka ajattelee näin. Nainen on tehty rakastettav Hakametsän jäähallissa käynti ja Onnellinen tyttö Onnellinen tyttö.

Optimistinen Pessimisti Optimistinen Pessimisti. Pentti Umelin ahdistelee mi Perjantai Mieles, Mut Kenen Perjantai mieles, vesi kiel Eli tänne ne kenel on perjantai mieles ;. Piirtäminen ja muu taiteilu Piirtäminen ja muu taiteilu. Rakkaus On Ikuinen Mut Koht Sata Harjan Vetoa Ennen Nuk Saunominen on jeez kaikki ketkä digaa saunoo: Savon ammatti- ja aikuisopi Savon ammatti- ja aikuisopisto suonenjoki.

Sawolainen A-klinikka nimi kertoo kaiken tarvittavan. Se on suihinotto,, se on tä Sen oikean naisen etsintään Siivoaminen keskellä yötä Ja naapurit rakastaa: Sisäinen kauneus voittaa ul Sniper, Ja Muu Kansallisosi Sofi Oksanen - Baby Jane.

Stam1na - Likainen Parketti. Steen1 - jokatoinen sana vittu Steen1 - jokatoinen sana vittu. Suksippa vittuun, sillä se Sun puhelinhampurilainen ja kahen euron numero. Suomalainen mies sopii paremmin suomalaiselle Suomalainen mies on komeimm Jos olet samaa mieltä,liity! Suomi ei ole itsenäinen vaa Tänne kaikki, jotka ovat sitä mieltä siitä Suonenjoen Lukio Suonenjoen Lukio. Talentti- Illan Viimeinen H Tampereen teknillinen yliopisto, Porin yksikkö.

Tanssi, Juominen Ja Tietty Rautiaisen uusin rojekti, mielestäni seuraa Tuija Lehtinen - Sara Sarja. Tää on tämmönen liikkuva mo Viiteen molokkiin laitetaan verenhimoinen Varattu ja helevetin onnell Eli siis tänne kaikki varatut ja onnelliset: Varattu ja onnellinen siitä!

Yksinkertainen on kaunista Niin se vaan on Ylitornion kristillinen opisto Ylitornion kristillinen opisto. D Semmosta tällä kertaa. Aamu uninen, ilta uninen. Vittu koko ajan väsyttää.

Aika Hiljast Toi Lukeminen Aina asiallinen ja korrekti Ainainen vitutus Ainainen vitutus. Amin Asikainen on kova jätk Amis musa ja suomalainen is Ari Koivunen - Angels Are C Ari Koivunen - Hetki Lyö. Ari koivunen,gym glass heroes. Auto Ilman Subbaria On Kuin Battle of Britain,Kotkat ku Beibi jos olisin hyttynen n Beibi jos olisin hyttynen niin kyl mä sua Bilettäminen on yksi lempi Cheek, santa justa klan, pe David Cronenberg yksi mahtava ohjaajista.

Eeppinen kanuuna Eeppisen kanuunan rakastajille ja sitä Ei seksiä ennen avioliittoa! Ei seurustelua ennen seksiä Eihän sitä nyt autoakaan osteta ilman koeajoa!

Ei seurustelua ennen seksiä ; Ei seurustelua ennen seksiä ;. Ei tuu ikinä yleistyy sella Ei tähän oo ennenkään munia Ei tähän oo ennenkään munia tarvittu! Elastinen - Jarruta Elastinen - Jarruta.

Elastinen , cheek , ja kaik Eläminen on ajattelemista Elä miten ajattelet on se elämäsi anti En ennen uskonut mihinkään, En ole itserakas, olen vain En ole tyhmä olen vain huu Englantilainen koulu Englantilainen koulu.

Ennen kuin tuomitset minut; Ennen oli kauneutta, nyt on Se tunne ku tekis mielummin purra käsi poikki Erä metsästysja kalastus ko Ezkimo , Apollo , Elastinen Ezkimo Feat Esa Pakarinen-t Ezkimo, Eminen, Fifty, Skan Hanna Pakarinen- Leave Me A Heikki Hätönen 6 Heikki Hätönen 6.

Henri On Sellanen Kaveri Et Herra Jackin Ihmeellinen Huone. No ei sitä kaikki osaa heruttaa! Kaikki ketkä on toosi hyviä enklannis nii tänne Härmälän Mimosa ja Vihamiel Klubi niille ihmisille, jotka hyväksyvät Ilkka Ja Heikki Jääskeläine Iloinen mieli korvaa puuttu Iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn ;D.

Ituhippien aseellinen siipi Jos ymmärrät, mitä klubin nimi tarkoittaa, olet Se on sitä ihteesä Jarkko Martikainen - Pitkät Jeesukseen uskominen on iha Jeesukseen uskominen on ihana asia ja tuo Jenna Jameson, Erotiikan Am Joe Hill - Sydämen muotoine Jollein mies olis kekseliää Jos olisin allerginen alkoh Tai riistäisin hengen itseltäni.. Juha Vuorinen -Viimeinen Su Jules Vernen kirjat Jules Vernen kirjat. Jumalahakuinen juominen Jumalahakuinen juominen. Jumio, Eminem, KaTko, Stepa Juominen ei ole ongelma, va Jyväskylän ammattiopiston Tekninen Oppilaitos.

Jyväskylän yliopisto, humanistinen tiedekunta. Kaikki ruokainen ja varsink Kaikki ruokainen ja varsinkin juomainen!! Kaikki ruokainen paitsi öri Kaikki ruokainen paitsi örinä musa ei kiitos. Kaksonen on se paras horosk Me ollaan kaksosia ja ylpeitä ja kauniita: Kari Korhonen Kuoleman Kaup Televisiota katsellessa on yksinkertaisesti Koiran Kanssa Pihalla Hillu Kolmas Nainen - Äiti Pojast Komediat, mut melko "kaikki Kotkan ammatillinen koulutus keskus. Kuka nyt ois täydellinen? Kuvaaminen "leffat ja valok Laulaminen se on,ollu jo pi Ehdottomasti Suomen parhaimmat naislaulajat!

Leena Lehtolainen - Jonakin Leijuminen EI käy urheilusta Alko ärsyttää toi kun jokasella on listassa Liian kaunis nainen, on lai Liian kaunis nainen, on laiton! Lukeminen , musiikin kuunte Lukeminen mitä se on?

FI Uusi Ilmainen palvelu Lyhytkarvainen saksanseisoja Lyhytkarvainen saksanseisoja. Maa on syntinen laulu. Millainen uusi kuntosali Ta Millaisen uuden kuntosalin juuri SINÄ haluaisit Minecraft, jos et saanut pi Kaikki tänne vaa ketkä MC pelaa ja pitää peliä Minussa on hedelmäinen jälk Jeh ja right on!

Minä menen heti paikalle jo Niille jotka heti suuttuvat jos jotain ihmistä Moni miettii, onko se sopiv Bean - Äärimmäinen Katas Muinainen Pimeys Muinainen Pimeys. Muinainen taika - Marianne Mulla nykyään näkymätön sul Mulla nykyään näkymätön sulhanen! Mulla on musta vyö karatess Musamaku menee laidasta lai Muuta maailmaa ennen kuin s Muuta maailmaa ennen kuin se muuttaa sinut. Nainen ilman miestä on kuin Nainen ilman miestä on kuin kala ilman Nainen ratin takana on aina Neljänsuora ja muu kotimain Neverwhere - Maanalainen Lo Nimeni on Nancy, olen kauni Nyt turpa kii tai mä panen sua.

Olen hyvin romanttinen nain Olen hyvännäköinen pimeässä ; Hehehee ei kaikkea tarvitse ottaa vakavasti Oletteko samaa mieltä ei ol Niille jotka ovat huomanneet asian jo aikoja Oma tyyli ennen kaikkea!

D Oma tyyli ennen kaikkea! Onnennumero 7 Ihmiset joille numero seitsemän merkitsee jotain! Paavo Lipponen On Perseestä. Paholainen Ja Neiti Prym. Paneminen on Parasta Huumet Paneminen on Parasta Huumetta ;. Panen Mielummin Lammasta Kaikille jotka tykkää puhallettavista lampaista.

Panen Sua Elastisen Juliste Liekehtivän Sikiön Kappaleesta- Hoppichicksi. Parempi yksi ruuvi löysällä kuin kymmenen liian Paskan puhuminen sattuu oik Sen tunnetta ei tiedä ennen ku sen on kokenu.

Vituiks menee ku Jeesuksen CMX - Kivinen Kirja. Sekä Eskolle,Maunolle ja tietysti meidän Joelin poikaselle lähti omat sellättimet ;! Ammuttiin raketit taivaalle ja sitten se oli menoa siskon kanssa klubille,jossa meillä oli varattuna iso pöytä isolle seurueelle: Kiitos Cristal ja Nikola siitä: