Huge perseeseen paneminen

Missä asennossa harrastatte peppuseksiä? Me aloitimme tyttöystävän kanssa siten, että hän makasi vatsallaan tyyny masun alla. Parin ensimmäisen kerran jälkeen pyysin tyttöystävää nousemaan nelinkontin ja kokeiltiin doggystylea.

Pari kertaa kokeiltu lusikassa, mutta mielestäni vaikea saada kalua sisään. Kerran kokeiltu niin, että tyttöystävä päällä. Nykyään asentona useimmiten doggy, itselleni kiihottavin asento.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Peppuseksi miltä miehestä tuntuu panna naista miltä miehestä tuntuu panna naista peppuun? Eipä se musta mitenkään muuten eroo. Minne on unohtunut seksitaudit ja kondomin käyttö? Ikäpolveni 40 on saanut valistusta seksitautien vaaroista ja niiltä suojautumiselta.

Mutta kuinka on nuorempien laita? Myöskin monelta ikäiseltäni on asia jo unohtunut. Irtosuhteiden paratiisissa Keltaisessa Ruusussa saa naida halutessaan ilman kondomia!! Itse ole Top ja halukas pääsemään takapuolelle. Liian usein vastapuoli on työtämässä elintäni sisäänsä ennen kuin olen saanut kondomia esiin. Tuossa paikassa seksitaudit leviävät helposti ja nopeasti. Nautitaan turvallisesti homoseksin siunatusta ihanuudesta!!!

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tuntuu erittäin hyvältä, etenkin jos peppu on hyvin rasvattu ja liukastettu. Ja kaikkein parasta on paljaalla pumpata valtava satsi spermaa kuumaan ja tiukkaan sykkivään anukseen. Parasta mitä miehelle voi tarjota. Mulle paras hetki tulee kun oikein kunnolla työntelen pyllyyn ja sit otan ulos ja katselen avointa peräaukkoa, mikä näky, aaah Niin ja tietysti lopuks katson kun spermat valuu ulos siitä avoimesta peräreiästä.

Peppu tuntuu samettisemmalta kuin pimpsa, jossa on kuitenkin aina pientä 'karheutta'. Lisäksi puristus tuntuu eri kohdassa; pepussa sulkijalihas, pimpsassa puristusote koko syvyydeltään. Ainakin itse saan parhaimmat kiksit juuri homman "rivoudesta". Salaa kuvittelen myös naisenkin nauttivan tästä syntisestä hommasta.

Olisi kiva tavata nainen, joka todella nauttii peppuseksistä. Monet naiset, kun tekevät sitä miehen nautinnon vuoksi. Kyllä minä ainakin todella nautin peppuseksistä!! Ja ihan itsekin sitä miehelle ehdotan, ettei vaan aina miehen ehdotus ole. Enkä vain miehen nautinnon vuoksi peppua anna. Niin ja kyllä niitä varmasti on paljonkin naisia jotka siitä oikeasti itsekin nauttii!

Ai etkö ole tavannut? Itse en ole tavannut juurikaan muita. Teet varmaan jotain väärin, tai tyttöystäväsi on alistettu, jos hän ei pysty siitä nauttimaan.

Itselleni on useampi partneri kertonut rakastavansa tätä touhua ja saavans sitä kautta paremmat orgasmit kuin normi seksistä Ehkä olen vain ollut onnekas ja vetänyt puoleeni ihmisiä jotka salaa ovat aina rakastaneet sitä, kuka tietää: Ite käyn panemassa kerran pari viikossa erästä pyöreä pyylyistä huoliteltua transsua, kaluni on kuitenkin erittäin kookas jten naiseteivät sitä ole pyllyynsä halunneet, mutta transsut himoitsevat pyllyseksiä ison kalun kanssa, voin sanoa että nannaa tekee ja se mitä ed kirjotti, se rivous kun vatsa takoo pyöreitä pakaoita ja transsu volisee nautinnosta ja hirvee lotina ja pakaroiden läiske, kylläon kuumaa naintia jos kalussa on kokoo, oma kokemus jos kalu on iso, tuo nautinnon molemmille!

Ei siis tarkoituksena ole tuomita, mutta niin itse kuin kaikki naispuoliset ystäväni, joiden kanssa asiasta on keskustelu, ovat sitä mieltä, että hommassa ei todellakaan ole mitään järkeä, saati että siitä nauttisi. Mä 25v nainen ainakin nautin anaaliseksistä erittäin paljon. Tämä on yksilöllistä;joillakin se sattuu. Mutta pieni kipu on vain kiihottavaa! Kyllä peppuseksistä tykkääviä naisia on, ei mikään harvinaisuus.

Mutta jos itse sattuisit kuulumaan siihen joukkoon, tunnustaisitko sitä toisille? Tunnustaisitko varsinkaan sen jälkeen, kun yksi tai kaksi on edeltä kerennyt sanomaan, että se on kamalaa, eikä siinä ole mitään järkeä.

Onko seksissä muutenkaan mitään järkeä? Minusta se on täysin tunnepuolen asioita. Mä en osaa sanoa parempaa kun peppuseksi. Kun kikkelli luiskahtaa hyvin rasvattuun anukseen, niin on vaikea sanoa parempaa. Pimpissä pippeli ei juuri tunnu miltään ellei stimuloida naisen klitorista, mikä onkin jo hankalampi juttu, mutta sopivasti anukseseen livahtanut kyrpä tuntuu tosi mahtavalta.. Varsinkinkin jos terska ei ole liian iso. Tuntuu että koko perse halvaantuu..

En osaa paremmin sanoa. Mutta pitää olla osaava mies johon nainen luottaa. Ihanin on kikkeli joka on kosteena ns. Ne kiiltelevät pisarat ihanasti auttaa sinne anukseen menemistä. Minä kyllä saan naida tuttavanaisiani pyllyyn aina ja he nauttivat; siinä pitää vain naisen osata rentoutua ja antautua nauttimaan; jos pistää "vastaan", niin se on epämiellyttävää naisellekin.

Onneksi osa naisista tämän OSAA. Peppuseksi on ihanaa ihanan miehen kanssa ja kyllä siitä saa orgasmin yhtä lailla kuin pillustakin. Peppu tuntuu ainakin minusta paljon tiukemmalta, ei ehkä ihan yhtä kostealta ku pimppi, mutta on silti ilman liukkariakin yllättävän liukas. Minusta pepussa on myös havaittavissa jonkin sortin painetta koko matkalla missä taas pimppi tavallaan laajenee ja paine on suurin sisään mentäessä.

Toinen suuri ero on että pepussa ei tule tavallaan kohdun seinä vastaan vaan kevyesti isommallakin varustuksella voi mennä juurta myöten jos nainen osaa rentoutua ja se sopii hänellekkin. Kaikki tuo paskan haju ja sottaisuus on kyllä ainakin minusta paska puhetta. Kerran elämäni aikana on kalu tullut pois ulosteisena. Siitäkin on lähes 20 vuotta. Nykyisen kanssa ei tule minkään laista hajua. Kerrankin eräs tuttu mies sanoi, että "..

Eikä varmasti elämän kuunapäivänä ole edes kokeillut peppuseksiä. Niin, miten persereikä voisi muka haista paskalle Tiukka perse puristaa mukavammin kun pipsa. Liuksatetta ei tietenkään unohdeta.

Hyvin rastattu suklaapuoli on mun suosikki. Harmi vaan ettei nykyinen avoni pidä emmekä juuri peppuseksiä harrasta. Halusin nostaa tämän keskustelun ylös, sillä kumppanini kysyi yhtäkkiä minulta vuoden kestäneen suhteen jälkeen, että miksi peppuun halutaan panna ja mikä siinä kiinnostaa.

No tietysti kiihokkeita anaaliseksiin liittyy useita. Mutta tässä keskustelussa keskitytään vaginan ja rektumin eroihin, joten mennäämpä asiaan. Peppu, kuten pimpsakin tuntuu erilaiselta riippuen naisesta. Riippuu myös, missä kohtaa miehen penistä on herkin alue, josta kuuluu puristaa. Kaikki vaikuttaa ja on yksilöllistä! Olen ollut naisen kanssa, jonka peppu oli melko löysä, nykyään tiukkapeppuisen kanssa ja yksi oli siltä väliltä.

Peppupanoissa myös asento on huomattavasti tärkeämpi vaikutin kuin vaginaaliseksissä näin miehen näkökulmasta - ja myös naiselle, sillä yleensä joka naisella on eri asento, missä se esim tuntuu hänestä parhaalta tai joku asento, missä se sattuu hirveästi. En erittele asentoja mutta joissain asennoissa takapuoleen työntäessä tuntee sellaisen imumaisen puristuksen, joka ei tunnu vain suuaukolla, kuten monet väittävät, vaan hieman suuaukolta eteenpäinkin.

Tuntuu todella hyvältä ja juuri sellaiselta kuin peppuun työntämisestä odottaakin. Tämä tuntemus erottaa anaaliseksin kaikkein selkeiten vaginaaliseksistä. Eräässä asennossa alan laueta melkein heti työnnyttyäni peppuun, niin paljon se puristaa ja tässä tapauksessa juuri siitä pepun suulta.

Huomattavaa on myös se, että tässä kyseisessä asennossa kalua ei saa edes niin syvälle kuin muissa asennoissa eli se puristus kohdistuu minun tapauksessa herkimpään kohtaan penistä. Pidätellen ja hidastellen tämä asento aiheuttaa miehessä monta minuuttia kestävän laukeamisen tunteen eli kun pidättelee laukeamistaan kokoajan sillä hilkulla.

Tunne on aika seko. Vain se, ettei voi päästellä kunnolla menemään koska heti laukeaa, verottaa tätä fiilistä. Kuten emättimen, myös pepun puristus löystyy yhdynnän jatkuessa. Emätin löystyy nykyisen partnerini kanssa hyvin pian todella tiukasta normaalin tuntuiseksi alle minuutissa ja pysyy normaalina ihan niin kauan kuin jaksaa panna.

Peppu taas pysyy piukeana ja imevänä pitempään minuuttia mutta löystyy sitten löysemmäksi kuin emätin löysimmillään. Niin pepun kuin emättimenkin puristustuntumaa voi lisätä kesken yhdynnän vetäytymällä hetkeksi ulos, mikä kuitenkin johtuu enemmän peniksen herkkyyden palautumisesta kuin naisen tiukkuuden palautumisesta. Kakkonen on ykkönen, kun sen oikean löytää, mutta on ykkönen erittäin hyvä kakkonen! Siitä ei pääse yli eikä ympäri yritetty on useasti , mutta naistenhan ei tätä asiaa tarvitse surra, sillä heiltähän löytyy molemmat kaks ja yks ja molempi parempi on tässä tapauksessa mitä osuvin sanonta!

Henkisellä puolella on ihan kiinni siitä, millä tuulella sattuu olemaan. Sekä anaaliseksi että vaginaaliyhdyntä voivat tuntua läheisiltä ja rakkaudellisilta kokemuksilta, tai ne voi halutessaan kääntää perverssiksi himoitsemiseksi.

Toki se, että nainen yleensä nauttii enemmän vaginaaliseksistä tekee sen, että siinä yhteyden kokemus on suurempi kuin peppuseksissä konsanaan. Minun täytyy olla pahoillani. Vaikka yritit olla perusteellinen ja analysoiva, paistoi kirjoituksesta asiantuntemattomuus ja kokemattomuus.

Paras keino, jos anaaliseksi kiinnostaa, on tutustua siihen oman kehonsa kautta. Vasta siten pystyy ymmärtämään mitä toinen tuntee. Ei kuvittelemalla ja arvailemalla. Eli rohkeasti kehoitan aluksi ottamaan omat sormet käyttöön ja sen jälkeen käymään salaa rouvan lelulaatikolla. Tämä on ainenkin toiminut minun kohdallani, eikä yksikään rouva, joka on kanssani peppuseksiä harrastanut ole jälkeenpäin kylillä haukkunut, päinvastoin: Ei siltä, miltä naisesta tuntuisi.

Ei siis todellakaan tarvitse työnnellä vaimon leluja perseeseen. Lihas on kuitenkin lähtökohdiltaan kaikilla yhtä tiukka. Naiseni peppu sanoo että prööpp Ihan hyvä yritys kuitenkin!

No ei valitettavasti ollut tarkoitettu Provokaatioksi. Luulen oikeasti että olet vielä 17v runkkari jonka "kokemukset" seksistä on runkkausta lukuun ottamatta yksinomaan porno elokuvista.

Ensinnäkin, jos haluat keskustella asiallisesti siitä, miltä naisesta tuntuu peppuseksi eri asennoissa, niin ole hyvä ja perusta sille oma aiheensa. Tulen mielellään vääntämään kättä. Tämä aihe kuitenkin käsittelee sitä, miltä MIEHESTÄ tuntuu riippumatta siitä miltä naisesta tuntuu, joten tänne en enää vastaa naisen tuntemuksia käsitteleviin juttuihin tämän jälkeen.

Ekan kerran harrastin peppuseksiä vuotiaana ja siitä asti vain parina vuotena en. Ja tämä asento, jossa väitit nykyistäni sattuvan, on juuri se asento jota hän mieluiten itse ehdottaa ja josta hän pitää - viimeksi eilen. Käsittääkseni kirjoittaja ei missään vaiheessa väittänytkään tietävänsä, miltä naisesta tuntuu. Ja mitä sitten vaikkei tunne anatomiaa? En minäkään tiedä, miltä naisista tuntuu, mikä sattuu tai ei, jos eivät kerro mutta tiedän kyllä hyvin miltä minusta tuntuu.

Eikös alkuperäinenkin kirjoittaja kysynyt sitä. Homman idea on pikemminkin henkinen. Eli nainen antaa enemmän kuin olisi edes tarvesta. Anaaliyhdyntä sujui ongelmitta vaikka kaluni on normikokonen, kumia ei ollut eikä liukkaria. Nainen osasi omalta osaltaan asiat ja yhdyntä sujui siis suht kivuttomasti ja pienen kikkailun jälkeen pystyi vetelemään koko kalun mitalla.

Ainakin näin ensikertalaiselle ja hyvin onnistuneella kokemuksella se oli järisyttävä kokemus ja niin pervoa ettei voisi todeksi uskoa. Näky ja fiilis on on niin mahtava et tuntu et kynnetkin irtoaa varpaista. Muttasekin oli nautittavaakatseltavaa kun nainen rentoutui silmieni alla jotta voi antaa minulle persettä.

Mutta vakisuhteessa en varmaankaan kovin usein harrastaisi, koska tämä nainen on harrastanut mutta sanoi että pillu tuntuu paremmalta ja orkkukin tulee, mut pepusta ei jää kuin sperman valuva tunne tunniksi anaalii ja hyvä että kävellä uskaltaa tai ainakin tuntuu et aina vaa valuu housuun vaikka ei mitään tulekkaan. Persereikä vaatii siis lämmittelyä eli sulkijalihaksen rentoutusta en tarkoita huumaavia aineita esim pitempiaikaista sormikiihotusta ja -hierontaa, liukuvoidetta vesiliukoinen tai silikoni sopii kortsun kanssa, mutta ei missään nimessä voi tai rasva-aineita sisältävä voide, esim.

Anaaliseksissä pantava aukko on sen verran paljon tiukempi ja kostumaton verrattuna emättimeen, että ainakin ilman kunnon liukuvoitelua myös panija saa mikrohaavaumia terskansa pintaan. Jokaisessa anaalipanossa näitä mikrohaavoja saa se pantavana oleva osapuoli ellei sisääntyöntyvä elin ole tyyliin 3cm x 1cm. Eli tämä puoltaa kortsun käyttöä myös vakisuhteessa ja heterosuhteessa.

Dildo, jos sellaisen hankitte, kantsii olla semmonen, missä on myös pallit Semmoinenkin on mahdollista, kun peräsuolen sisälle tulee jossain vaiheessa alipaine ja imu. Sitten on pakko itse vähän hyväillä sieltä. Ja tietysti voi panettaa niin paljon, että on pakko mennä runkkaamaan. Itse ainakin välillä runkkaan töissä. Varsinkin silloin runkkasin töissä kun parisuhde oli uusi ja panetti ihan koko ajan. Nykyään yleensä riittää kotona runkkaaminen.

Sen mä luulen että miehillä ja naisilla on semmonen ero, että miehillä panetus menee helposti ohi. Naisilla se vaan jatkuu ja jatkuu kun se on kerran alkanut. Runkkaaminenkaan ei välttämättä auta kovin pitkäaikaiseksi. Tällöin varmaan tulee se horny katse, jota olet baarissa nähnyt. Toisaalta se voi olla vain avoimen seksuaalinen katse.

Vanhemmat ovat avoimempia kuin nuoremmat ja saattavat viestiä panohaluja, vaikkei fyysisesti juuri sillä hetkellä ihan hirveästi panettaisikaan.

Tietysti osa nuoremmistakin niin tekee. Kai miehilläkin voi tehdä mieli seksiä, vaikkei ihan varsinaisesti ja fyysisesti sillä hetkellä panetakaan? Kyllähän ne panohalut sitten syttyy kun pääsee lähempään kontaktiin jonkun kanssa. Esim meillä voi olla silleen että aletaan esileikkeihin ja sitten tuleekin jotain takapakkia ja aletaan jutella jostain vähemmän mukavasta.

Miehellä menee halut siihen ja hänet täytyy uudelleen virittää tunnelmaan. Mulla säilyy halut koko ajan ja se voi olla tosi raastavaa kun mies ei sitten välttämättä annakaan. No, yleensä sen saa kyllä suostuteltua. Koko päivän on ollut ontto olo alakerrassa. Paikat mukavan kosteat ja kosketusta odottavat. Töissä teki mieli kosketella paikkoja, mutta eihän se oikein onnistu ainakaan mun alalla. Ajattelin yhtä tiettyä miestä ja se vaan lisäsi kihelmöintiä.

Olo on siis silloin mukavan kutkuttava ja odottava. Tuntee, kuinka paikat paisuvat eli häpyhuulet ja klitta muuttuvat vastaanottavaisiksi. Treenasin lantiopohjan lihaksia ja halu sen kuin yltyi. Juuri äsken otin sauvat käyttöön sekä ulkoisesti että sisäisesti ja annoin palaa. Voihan olla eroja naisillakin näitten untemusten suhteen, mutta mulla menee suunnilleen näin. Ja tätä olotilaa on lähes päivittäin, joskus päivän aikana useamman kerran. Ja kehittyy nopeaan, eikä lopu kuin vastaamalla tarpeeseen.

Jorma the Big horny men from Karibian isl. Eiku just toisinpäin,vaikka nainen oonkin niin tiedän et miehillä on vaikeempaa,kun panetus alkaa siihen ei auta muu kuin paneminen! Ei kyllä mene ohi, kun on alkanut. Onnellinen se, jolla tarve tulee ja menee puuttumatta asiaan. En kuulu tähän ryhmään naisia. Samaa mieltä kuin edellinen. Lähdenkin nyt etsimään sitä paikkaa. Taas joku vauveli kyselee ihan typeriä. Helliikö nainen kehoaan jos sitä alkaa panettamaan?

Voi hyvät hyssykät sentään! Alkaa bussissa yhtäkkiä tissejään hivelemään? Rassukka luuli, että kun itseään vanhempi nainen oli sitä baarissa kerran vilkaissut, ja ilmekkin oli ollut niin omituinen, niin sitä oli varmaan panettanut?!

Jospa se oli vaan niin lärvit, että naama roikku tosi oudosti? Nyt sun pitäisi vielä ymmärtää mitä se oikeasti tarkoittaa!! Kun alkaa panettaa, mä meen pankkiin ja teen tilillepanon. Kyllä mirri kiihoittuu hyvin paljon kosketuksesta. Joo, just noin mullakin.

Perse Seksi ilmainen HD - pisin videot. Beibi, Pariskunta, Seksi Bunny De La Cruz has big titties and loves to use them to get her pussy eaten. heinäkuu Ei kassapimatsulta eikä asiakkailta, kaikki ovat kuin rautakanki perseessä 24/7. . Jorma the Big horny men from Karibian isl., et miehillä on vaikeempaa,kun panetus alkaa siihen ei auta muu kuin paneminen!. Perse Seksi ilmainen HD - pisin videot. Beibi, Tissit, Isot tissit, Pornotähti, BBW Katy masturbates her huge ass and pussy. Musta - Pillu - Amatöörit. heinäkuu Ei kassapimatsulta eikä asiakkailta, kaikki ovat kuin rautakanki perseessä 24/7. . Jorma the Big horny men from Karibian isl., et miehillä on vaikeempaa,kun panetus alkaa siihen ei auta muu kuin paneminen!. Anaali, Anaalihelmet, Laajentunut anaali, Anaalipano, Ammottava anaali, Perse, Perseestä suuhun, Brunetti, Persepano, Dildo, Paneminen, Hd, Iso lelu. Naiset kokemuksia peppuun panosta. Peppuun paneminen. . http://www. forpost.info

Pilluun pano free chat porno

PÄIVÄKAHVISEURAA TURKU GUIDE TO EAT PUSSY