Levi tanssit etsin miesystävää

Turistibussit yöpyvät S-hotellissa jossa niillä on etukäteen maksettu ketju-eines-rasva-pakaste-illallinen Norjan kassilohesta ja Thaimaan broilerista. Tiedän mistä on puhe, löytyy kimppahuvila itäpuolelta. Tottakai matkailubisnes yleensäkin polkee nyt paikallaan tai jopa kutistuu,varsinkin kohteissa jotka on olleet itäturismista riippuvaisia,pahimmassa jamassa lienevät Imatran kylpylä ja Tahko. Levi on kuitenkin länsilapissa ja saa osansa ruotsin ja norjan matkailijoista.

Ei siellä kesäisin ole koskaan mitään huippusesonkia ollutkaan ja hyvä niin mun mielestä,viihdyn paremmin kun ei ole turistiruuhkaa ympärillä pörisemässä.

Mutta väite että kaikki on kiinni ei pidä paikkaansa. Levin matkailullinen vetovoima imee lomalaisia aina jonkin verran ja yksistään Rovaniemen,Oulun, Kemin ja Tornion lomalaiset pitävät sen kesälläkin ihan toimivana lomanviettopaikkana.

Nyt näyttäisi kylmä kesä jättäneen kotimaiset matkailijat kokonaan etelään. Lehtitietojen mukaan ei edes Levi golfkenttineen ole vetänyt väkeä.

Venäläiset katosivat jo vuosi sitten ruplan romahdettua ja kotimaisia matkailijoita rassaa Finskin kesähinnoittelu, bensan hinta ja yksinkertaisesti se että Lapinreissun hinnalla pääsee myös Välimeren rannalle yhtä pitkäksi aikaa. Onhan siellä baareja auki mutta miksi mennä yksinään istumaan tyhjään saliin juomaan kuuden euron tuoppeja? Ja kyllähän sitä pizzaa aina saa. Meillä on ollut kimppamökki kohta 10 vuotta Levillä ja kesällä on todella hiljaista,. Ite olen käyttänyt kumpaakin välistoppina pohjoisemmaksi niin kummassakin on auki tyyliin yksi pizzeria.

Ei se ole varsinaisesti iltaelämää vaikka varmaan ihan mukava siellä on iltaa istua kunnes menee kiinni. Itse en ole joutanut kun on pitänyt aamulla herätä aikaisin. Lapin kodassa voi tanssia ja juhlia hauskasti, jotta persepakarat on seuraavana päivänä kipiät!

Aslak hieroo niitä omalla tyylillään, rakastelee persepakarat pehmeäksi. On se niin kultainen ja ihana mies tuo aslak. Hellii, Hoitaa, ja hyväilee niin nautinnollisesti kaikki paikat, jotta on onnekas olotila. Siellä ei jouten tarvitse olla naisenvittu ja tissit, ne hoidetaan nautinnolla ja tekniikalla. Porontaljan päällä kodassa on niin Ja aamulla uimaan järvenrannalle, oiih Tuleekohan tama vastaus liian myöhään. Sanottava on että molemmat paikat ovat aika hiljaisia kesäisin.

Varsinkin Ylläs on melkolailla kuollut kesäisin. Iltaelämää ei kannata lähteä sieltä ainakaan hakemaan. Levi kuitenkin jonkin verran vilkkaampi, ainakin heinäkuussa. Ei kannata Ylläkselle, eikä Leville!

Kuusamon rukalle tai Saariselkä ovat kivempia. Lähden Kuusamoon ja Saariselälle. Levillä Juhannuksen alla oli hiljaista, lähes kaikki keskustan liikkeet kiinni. Ruokaa ja kahvia sai lopulta, kun oli repinyt tarpeeksi monen ravintolan ovea.

Niin tuskin kukaan edes Leviä etelänmatkan vaihtoehtona edes vertailee. Talvikohde se Levi on. Kokemukseni mukaan kesällä Levillä yöpyvät motoristit, tilausbussien turistit, kylpylävieraat ja tuttujensa mökkejä vuokraavat. Itsekin olen siinä kylpylässä käynyt kesällä ja silloin siellä oli hyvin hiljainen ja verkkainen tunnelma. Luonnonrauha alkaa jo ovelta. Hyvä jos joku ihminen kävelee raitilla. Tosin kuten sanottu Välimeren rantaan pääsee kesällä samoilla hinnoilla ja talvella Itävaltaan samoilla kustannuksilla kuin Leville.

Kiva, että ei ole rymysakki hoilottassa iänikuisia renkutuksiaan vaan saa aistia luonnonrauhaa. Pysykääkin siellä Välimeren rannoilla halvan kaljan maissa. Rauhaa sieltä Lapista löytääkin. Usein ihmisille on tärkeintä arkiympyröistä poikkeava lomaympäristö. Toisille se on erämaan hiljaisuus, toinen kaipaa aurinkoa ja suomalaisuudesta eroavaa kulttuuria. Parhaillaan Levillä lomailemassa ja tämä porukka nauttii tästä rauhallisuudesta. Golfia pelataan ja sitä voin suositella. Päivisin voi myös pyöräillä, uida, pelata tennistä ja minigolfia.

Myös frisbeegolfrata ja seikkailupuisto löytyy. Kylpyläkin on mukava ja siisti. Iltaelämästä en tiedä, kun päivän puuhien ja mökkisaunan jälkeen kutsuukin jo sänky. Ruokaravintoloita on muutamia auki. Ihan riittävästi, että nälkä lähtee. Voin suositella Leviä myös kesällä! Ei sinne Lappiin etelän ihmisiä kaivata pilkkaamaan lapinihmisiä ja ihmettelemään Heidän käytöstapoja ja olosuhteita, antakaa heidän olla ja elää rauhassa ja nauttia lapin luonnosta ja hiljaisuudesta , kun ,että alatte pilkkaohjelmia tehdä urakalla.

Ei tarvitse mennä lappiin, kuin hyväkäytöksiset ja raittiit. Juopottelemaan menette ja ihmisiä teette naurunalaiseksi, menkää vaikka vittuuntai jonnekin, mutta lappi ei tarvitse enempää pilkantekijöitä. Juoppolomat voitte hoitaa vaikka kööpenhaminassa, jos se on niinkuin ennen, mieltä kiehtova ja syntinen???!!!!

Hyväkäytöstapoja omaava voi hyvinkin olla tervetullut Lappiin, mutta pihoille oksentajat vittuunja äkkiä. Sekä tyhjänpäiväiset vitunnussijat myös, Teette Lapintytöistä ilolintuja vaan ja huoria itsellenne, lupaamalla ummet ja lammet ja immet on haltioissaan. Siivokaluiset jos kalunne pysyy kiltisti housuissanne voi lappiin kurvata ja nauttia lomastaan, tuokaa omat naisenne matkaan, että lapinmies voisi nusasta heitäkin ja viskata takasin sinne hellssinkiin!!!

Mökkiin tulee vesi kantamalla, valo öljy- tai kynttilälyhdystä, lämpö piisistä tai saunankiukaasta, suihku - läheisessä purossa. Toki käyn yhtenä iltana vajaan sadankilsan päässä ravinteli Levi-tunturis, tanssimassa. Jos haluaa taloudellisesti siellä olla, huo autossa tullessa Virosta ostetun kaljatölkin ja taas 2 - 4 tunnin kuluttua voi selvinpäin kämpälle ajella.

Ravintelissa kun tyytyy vain veteen joka sekin lasissa maksaa 10m3 verran, etelänvesijohtoveteen verraten, niin voisihan tuossakin säästää, toisi mukanaan Virosta ostetun 1,5l kivennäisvesipullon, joka siellä maksoi 18cent pantti 8cent Ei Lapin tarttekaan olla etelän menokeskus, ei mielellään sitä edes talvella!

Tuokin on aivan totta, että moni yrittäjä siellä on liian ahne. Ei osata pitää ja kiinnyttää turisteja kohtuullisella hinnoittelulla paikkaan, kuten esim. Sveitsin ja Itävällan vuori-alueen yrittäjät osaavat, mutta he tyytyvät itsekin kohtuulliseen elintasoon ja kulkuvälineisiin. Mennessä kannattaa pysähtyä Talvivaarassa peseytymässä.

Altaaseen kun hyppää niin kyllä saa kynsisieni ja jalkasilsa kyytiä, lähtee kuulemma kesällä hankittu rusketuskin jonka voi hankkia takaisin Ylläksellä tai Levillä jos säät suosii. Oma eväs matkassa ja evään tekijä myös on hyvä olla matkassa. Niin sitten olet lapissa. Saariselkä on monelle sitä ainutta lappia, vaellusmaastoineen. Tosin siellä on näin turistiaikana, aikamoinen vilske.

Hammastunturin erämaalue on myös hyvä - ilman vilskettä. Kittilä, Muonion ja Kolarinkin alueelta löytyy oikeaa Lappia, vaikka ei Levin tai Ylläksen matkailukaupungeissa kävisikään. Eikä vaellus, rinkkaselässä ole kaikille mahdollista. Olet erehtynyt, maisemat ei ole kuolleita. Maisemien takia Lappiin on aina menty. Tietysti, jos biletys on ainutta lomanviettoa - niin siihen löytynee varmaan parempiakin paikkoja.

Luonto on se, mikä lapissa on SE juttu. Iltaelämää voi mennä sitten katselemaan vaikka itä-hesaan. Riippuu millaset sukset sulla on?? Paras lapinkokemus tulee siellä sähköttömässä autiotuvassa luonnon keskellä erämaan rauhassa, kalstellen vaeltaen luontoa tutkien, se on vaihtoehto eteän melulle ja kiireelle.

Sitähän sieltä pitää hakea koska se on siellä luonnonmukaista. Siellä voi rauhoittua miettimään elämänarvoja ja tutkia omaa sisintää, jos vielä kykenee? Täällä etelässä voi sitten pilettää ihan riittämiin.. Laaja lapinmaa on mahdollista meille suomalaisille, aina Suomen lapista Ruotsin norrbotteniin, Norjan jylhiin tuntureihin.

Nauttikaamme luonnosta hiljaisuudesta sitä siellä riittää.. Hei olin itse viime kesänä Levillä ja kokemus oli mahtava vaikka Levin keskusta oli hiljainen verrattuna talveen mutta kokemus oli siltikin todellamukava varsinkin kun hotellina toimi levin kylpylähotelli parasta oli kun kävimme ratsastamassa ja Gondooli ajelulla ja kun ylös pääsi oli ylhäällä todella mahtavat maisemat meille sanottiin että sieltänäki aina ruotsin puolelle saakka ylhäällä pääsi myös poro parkkiin kävelemään ja poroja kylläriitti kosketus etäisyydelle asti pääsi kun porot olivat niin kesyjä ja koirankin kyseiselle reisulle sai ottamukaan pulssaa oli: Siis sennimisen tunturin huipulla, vai?

Levi tunturi, kun sijaitsee Kittilän kunnan, Sirkan kylän kupeessa. Levi, nimi, on matkailijoiden, turistihörhöjen takia käyttöön tullut. Varmaan kutsut Helsinkiäkin Mannerheimintieksi tai Korkeasaareksi, Tamperetta vaikkapa Pyynikiksi, jne.

Eikö olisi parempi pysyä kotipubissa!! Lappiin, saatat tulla "Lapin hulluks"! Turvallisempaa sulle, pysyä pupissas ja muutenkin kulkea vain kotinurkkiesi tuttuja ja turvallisia uria. Älä antaudu minkäänlaiseen seikkailuun - saatat löytää vielä jotain odottamatonta.

Ja se siinä kamalinta, kun rupiat itteäs syyttämään: Niin, siellä savuisessa ja kaljanhajuisessa, jossa juokaleet piereskelevät ja puhuvat rumia. Kotipubisi on aivan nokko sinulle, joka et löydä edes lappia. Olet pysähtynyt ilmeisesti asumattoman lammen rannalle, ja ihmettelet, että kaikki on kuollutta, itse olet mieleltäsi kuollut ja pelkkä luuranko ja tyhjäkuori. Kossu on lapinihmisen "valkoviini" rapakaljaa siellä ei tunneta. Kysyvät kuka on ripuloinut lientä pulloon?

Samoin vaeltaminen muissakin Lapin osissa, Saariselällä, Nuorgamin suunnassa, Hammastunturin tuntumassa, Ivalon kultamailla tai vaikkapa käsivarren Saanan - Haltian hienoissa maisemissa. Mutta, kuten täällä, joku totesi, kaikilta se ei käy, saattaa olla kremppaa nivelissä tai muuten vaikeuksia liikkua.

Silloin pitää tyytyä autokyytiin ja käydä vaikkapa Pokassa Taatsin seidalla, Ylläksen lähellä Pakasaivossa, Kilpisjärven suunnassa Järämäs, Saanan juurel, Kaunispään laella, jne. Luonto - se luo, outoa taikaa ja sitä pitää kokea lisää. Mitä onkaan, kun pääsee tunturin laelle, tavalla tai toisella, löytää sieltä rauhallisen paikan ja antaa katseen kiertää. Siellä ja sieltä katsoen voi omaa "suuruuttaan ja erinomaisuuttaan" verrata näkyvään mahtavaan luontoon.

Todennäköisesti siellä tulee löytäneeksi omaan mahtavuuteensa mukavan kontrastin, jossa oma pienuus voi löytyä. Ylläksellä yritellään, mutta ei onnistuta, Pallaksella paritellaan Oli lapin matkassa tärkein kriteeri, onko ravintolat auki?

Jos kriteerinä on ravintoloiden auki oleminen, kannattaa silloin suunnistaa kotipaikkakunnan lähiöbaariin. Näin matkabudjetti pysyy pienenä ja "matkasta"saa kaiken ilon irti. Menkää vaan Baariin ja ravintolaan tanssijalkaa kutittaa? Metsässä lantalainen kompastuukin heti ensimmäiseen oksaan, tarviiko olla oksakaan ,kompastuu kumminkin, kun on tottunut hienoissa parkettilattioilla liitelemään ,niitten hienohelmojen kanssa,.

Ei lantalaisesta ei ole metsän polkuja taivaltamaan, vinokenkälantainen, rähmällään, joka metrin välein. Älkää viekö lantalaisia , etelänvariksia sinne metsään kompuroimaan, selviövötkö ikinä pois duuniin takasin, toimistoihin yms, virkapaikkoihin, silmämustana, pattiotsassa, ja muutenkin turmeltunut olotila. Aika tärkeä kriteeri on ravintoloiden aukiolo. Pitäähän jossakin pystyä syömäänkin, kesälläkin. Vai meinasitko että syömättä pärjää yhden Lapin reissun? Na, sehän on jo hylännyt.

Riuku on lapissa vaimona ja Siihen kannustaa jo suomen ohuin kirjallinen luettelo, nimeltään "Saariselällä saamatta jääneet". Siinä on vain yksi nimi, joku P. Ei siellä ole mitään näkemistä, tuttu kannibaali kaverikin sanoi että poronliha maistuu ihmiseltä. Tokasin siihen jot, ei ole mikään ihme kun aslakit nussii poroja. Lapin kesä Lapissa kaikki kukkii nopeasti, maa, ruoho, ohra, vaivaiskoivutkin. Tuot' olen aatellut ma useasti, kun katson kansan tämän vaiheisiin.

Miks meillä kaikki kaunis tahtoo kuolta ja suuri surkastua alhaiseen? Miks meillä on niin monta mielipuolta? Miks vähän käyttäjiä kanteleen? Miks miestä täällä kaikkialla kaatuu kuin heinää, - miestä toiveen tosiaan, miest' aatteen, tunteen miestä kaikki maatuu tai kesken toimiansa katkeaa Muualla tulta säihkyy harmaahapset, vanhoissa hehkuu hengen aurinko. Meill' ukkoina jo syntyy sylilapset ja nuori mies on hautaan valmis jo. Se merkki varhaisen on vanhuuden. Miks seuraa käskyä en veren vietin, vaan kansain kohtaloita huokailen.

On vastaus vain yksi: Sit' aatellessa mieli apeutuu. On lyhyt Lapin linnunlaulu, huvi ja kukkain kukoistus ja riemu muu. Mut pitkä vain on talven valta. Hetken tääll' aatteet levähtää kuin lennostaan, kun taas ne alkaa aurinkoisen retken ja jättävät jo jäisen Lapinmaan. Oi, valkolinnut, vieraat Lapin kesän, te suuret aatteet, teitä tervehdän! Oi, tänne jääkää, tehkää täällä pesä, jos muutattekin maihin etelän!

Oi, oppi ottakaatte joutsenista! Ne lähtee syksyin, palaa keväisin. On meidän rannoillamme rauhallista ja turvaisa on rinne tunturin. Havisten halki ilman lentäkäätte! Tekoja luokaa, maita valaiskaa!

Ja monella on sama äijä kenen kans sovitaan milloin menevät taas, joillakuilla jopa oulussa oma heppu jota tapaavat täällä ja levillä.. Ihme hommaa, miksi pitää olla naimisissa jos se aviopuoliso ei kelpaa ja pettää pitää, jopa vuosia?? Joskus ne kuitenkin tulee ilmi, aivan varmasti. Se on sitä parisuhdeterapiaa, etkö tiedä? Kun haetaan rinteestä vauhtia, kestää hetken sitä omaakin ukkoa. Jännitystä pitää myös olla elämässä, näin sitä siihen saa.

Makiaa mahantäydeltä, joillakin kirjaimellisesti. Jokunen vuosi on kulunut, kun mun "ratruni" oli lonkan takia remontissa. Ja sitten lopputarkastuksessa hän sanoi kysyneensä kirurgilta, joko kumppani saa nousta ratsaille, kun siitä tykkää? Kirurgi oli hetken miettinyt, ja sitten todennut: Kyllä sitä kevyttä ravia jo passaa, mutta laukat vasta muutaman kuukauden jälkeen.

Ja ohjeen mukaan on eletty. Kyllä sen touhun jokainen näkee. Kiltit perheen äitit menee sinne saamaan vierasta miestä. Ei moni mies taida tietää että emäntä on Levillä ja mitä tekemässä. Samoin pikkujouluissa, jos mahdollisuus on.

Leviltä puuttuu se tärkein eli "syrjähyppymäki" jollainen on Rukalla. Mäki on ahkerassa käytössä pitkin talvea mutta keväällä sitten onkin vuorossa finaali maailman Cupin aikaan. Silloin katsotaan kuka on hypännyt eniten ja tuomarit päättää vasta käräjillä palkinnoista. Naiset tekevät sinne vähintään kerran talven aikana reissun kun tykkäävät hiihtää ja ulkoilla.

Ihan ovat kyllä parisuhteessa,pitääkö aina ajatella että joku pettää? Eihän sitä pidä ja saa ajatella ettö joku pettää, aikka kyllä siellä on ihan muut hiihdot varatuilla ihmisillä. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa. Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista Kotimaa Pääkirjoitus Ryö­min­tä­vaih­teel­la eteenpäin Pääkirjoitukset Suomi on kaivosten banaanivaltio Hanna Sarkkinen Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat.

Versosurma iskenyt mäntyihin joka puolella Suomea — tauti kuivattaa ja kellastaa mäntyjen oksia, voi jopa tappaa taimia Kotimaa. Punatiiltä luvun hengessä Etelätullissa Asuntopuntari. Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet. Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Vastaa 0 Ilmoita asiaton viesti. No kyllä siellä tanssikaverit ovat ukkomiesten perään.

Paremminkin ukkomiehet ovat vonkaamassa naisten perään niin ettei missään saa olla rauhassa. Ylläksellä yritellään, Levillä levitellään ja Pallaksella paritellaan. On nuitha varahauksia jo usheita. Kun vaan kutho kesthää, kivhaa tulhee! Pieni mies niin parempi hyötysuhde pienestäkin. Ei se melan koko, mutta se miten se pelaa! Siitä se venho saa vauhdin, ja suunnan! Niinpä se on 2. Palkinnot jaetaan kotiin paluun jälkeen. Kyllä sellainen Leviltäkin löytyy, ollut jo monta vuotta.

Olen kuullut että ensivuonna ruskamartonille tulee uusi laji elikkä yöjuksu ja syrjähypyt. Suosituimmat Tänään Tänään 1. Tulevalla Isoveljellä alkaa vastuu painamaan. Oli kiire ottamaan kuvia mutta sitten

...

Levi tanssit etsin miesystävää

: Levi tanssit etsin miesystävää

Levi tanssit etsin miesystävää Kipaise kahville tai ompeluta verhot Santa´s Shopissa. Hiljaisuus-festivaali teki Kaukosesta maailmannavan. Olemme aikeissa tietty hiihtää, mutta ennenkaikkea tuo yöelämäkin kiinnostaa. Drinkkivelhona on baarimestari Henri Aironpää, joka tunnustautuu myös intohimoiseksi dri Niin sitten olet lapissa. Keltanokkana, naistentanssihistoriani alussa asetuin pöytään, josta oli hyvä näkyvyys parketille, pongasin hyvän tanssijan ja yritin katsoa mihin mies palautetaan.
JYVÄSKYLÄN HUORAT ILMAISET SEKSI FILMIT Thai hieronta lappeenranta bianca
Suomi treffit mobiili seksuaalinen hieronta 505
Levi tanssit etsin miesystävää Jäikö autoosi talvirenkaat laittamatta alle, tarvitseeko mönkijä Särestöniemi mukaan valtakunnalliseen museokorttijärjestelmään. Italian kaunotar Lapin lumilla. Samoin pikkujouluissa, jos mahdollisuus on. On mahtanut olla oikein mukava ja rauhallinen tunnelma luonnonhelmassa. Tämän mukaan myös miehet sinut arvioivat eli oletko kevytkenkäinen eli aivan jotain muuta. Sirkka juhli päiväänsä esiintyen ja palkiten.
Kuluttaja-asiamies määräsi Jyskille euron uhkasakon harhaanjohtavasta mainonnasta. Kairan rauhassa Kauniilla paikalla Munajärven törmällä Könkäällä sijaitsee vanha poromatkai Myllynäijä oli loistava kesällä, nyt kiinni. Sekä tyhjänpäiväiset vitunnussijat myös, Teette Lapintytöistä ilolintuja vaan ja huoria itsellenne, lupaamalla ummet ja lammet ja immet on haltioissaan. Punatiiltä luvun hengessä Etelätullissa Asuntopuntari. Koira on innokkaan koiraharrastajan perheenjäsen, joka huomioidaa Kalevan medioilla tavoitat lukijaa. Mukana 25 yhtiötä ympäri maailmaa. MLL toivottaa turvallista pyöräilyä kunnan kaikille ekaluokkalaisille. Ihme hommaa, miksi pitää olla naimisissa jos se aviopuoliso ei kelpaa ja pettää pitää, jopa vuosia?? Kansainvälisestä Levi Open -miekkailukilpailusta on tullut perin On se niin kultainen ja ihana mies tuo aslak.

Levi tanssit etsin miesystävää