Pillun nuolenta nainen ja mies yhdynnässä

pillun nuolenta nainen ja mies yhdynnässä

Niin tai näin, naispaljastelijoita, ahdistelijoita raiskaajia jne. Ehkä naiset osaavat olla paremmin tyytyväisiä elämäänsä ilman seksiäkin? Monelle miehelle se on todella iso juttu, itsestänikin alkoi tuntumaan että alkaa olla elämä ohi kun ei ollut lykästänyt pariin vuoteen Saan tosi harvoin pikkuorkkuja, mutta jos sellaisen saa, niin silloin sitä haluaa vain lisää ja lisää.

Valitettavasti saan kovan työn jälkeen vain ison orgasmin, jonka jälkeen halut menee aika lailla. Toki voin jatkaa sen jälkeen miehen iloksi vielä joitakin minuutteja, jotta hänkin ehtii mukaan. Itse en tykkää tuntikausien nylkyttämisestä, vaan tykkään, että itse yhdyntä on aika nopeasti ohi.

JOs olisi sopiva kumppani, niin sitten ehkä voisi opetella tantraseksiä tms, joka kestäisi pidempään. Orgasmeja Nainen kokee useitakin Mies voi hillitä ja antaa rakkaalleen pääsyn seitsemänteen taivaaseen. Naiset, onko peräreikä valkaistu? Mustaa parrua valkaistuun rööriin.

Iita tykkää ja utareet heiluu. Voi luoja mitä juttuja. Toisaalta noi kaikki viestit taas todistaa, että meitä naisia ja miehiä on todellakin mo eksi. Mutta ikäväkseen voi todeta noiden viestien ja kommenttien perusteella, että Suomessa seksuaalisuus on hukassa. Luullaan kaikkea, mutta tiedetään vähän.

Yritä nyt sitten tässä löytää sopiva suomalainen elämänkumppani nuorehkona suomalaisena naisena Tämä on totuus 8. Muusta ei ole puhuttukaan viimeiset vuotta.

Lienee lukuisien naistoimittajien syytä. Panemisen tärkein syy on suvun jatkaminen ja se, että miehillä on luonnollinen tarve siihen. Tämä naisen nautinnon korostaminen ja kaikenlainen seksin sääntely ei ole luonnollista.

Jokainen huolehtikoon itte omista orkasmeistaan, kumpi kerkee ennemmin saamaan, ni voi lähtee kattoo telsua ja ottaa kylmän oluen: Silloinhan se menee niin että molemmat tyydyttää itse itsensä. Mies ei tarvitse naista siihen eikä nainen miestä. Nainen ei yleensä saa orgasmia siitä että mies hinkkaa itseään naiseen. Nainen joutuu usein auttamaan itseään omalla kädellään orgasmin saadakseen.

Eli jokainen huolehtikoon ITSE omista orgasmeistaan. Miksi siinä pitää nainen olla välikappaleena? Siinä voi pötkötellä vierekkäin ja hankkia itse orgasminsa. Mies vetelee käteensä ja nainen stimuloida klitoristaan.

Tuonhan nainen tekee monesti muutenkin. Nainen voi tietenkin hinkata itseään mieheen. Kun sattuu sopivasti niin orgasmin voi saada silloinkin. Mies stimuloi samalla itseään eli vetelee vaikka käteensä. Ei ole mielenkiintoinen aihe. Voin saada vaikka kuinka monta orgasmia peräkkäin, hyvän kumppanin kanssa tietenkin! Kaikkein paras on sitten se viimeinen, jonka saan yhtä aikaa miehen kanssa. Itse asiassa miehen orgasmin jälkeenkin pystyn vielä saamaan, esim.

Naisen kannalta on parempi, jos mies on kokeneempi ja siis hallitsee ne omat nopeat tulemisensa. Pitkä ja hidas seksi on parasta, ja voi tulla useita kertoja, edellyttäen, ettei mies laukea nopeasti ja se sit siinä. Jotkut miehet jaksaa naida oikein ja kunnolla niin, ettei naisen tarvitse jännittää miehen laukeamista, kun mies jaksaa laukeamisen jälkeenkin. Ei ole tietoa, miksi toisilla on parempi mieskunto kuin toisilla, mut niin se näyttää olevan - onneksi pikalaukeajia ei edes muista jälkikäteen, mutta hitaat ja pitkät rakastelut muistaa vielä varmaan mummonakin Jos nainen tulee ensin, voi mies jatkaa ja se nautinto vain pitenee naisella, tuntemus muuttuu, mutta on edelleen hyvä, ja voi tulla jopa toisen kerran Minä saan aina taikaorgasmeja kuunnellessani tätä kipaletta.

Mulle oma tyttöfrendi kerto kuinka se tykkää saaha useita orkkuja kun mulla ei oo vielä lauennu. Ite sitte saa kunnon paukun tulemaan. Paitsi kerran yks exä kun se sai orgasmin nii se sano että nyt on jo nii hellänä että pietää tauko. Minkä minä sille mahdan jos mun penis nii paisuu ja on kovana heti uuestaan. Enkä tarkota mitää rynkytystä vaan sellasta mistä mun muija tykkää ja itse kans. Tyytyväinen kun saa kunnon spermalastit sisään. Ei ne miehet enää jaksa tässä iässä.

Jaksaisin monta kertaa mutta loppuu lyhyeen. Aamupanot sitten jos tuuri käy. Tuu tän nin hoitelen sut kunnolla. Seksiä pitää vaan jatkaa,jos nainen saa orgasmin,pidä paussi ja sitten jatketaan edestä ja takaa soittele tai tekstaa Kohta sulla on pöhinää persuuksissas. Täällä nainen joka pääsee vauhtiin vasta, kun on lauennut pari kolme kertaa: Joskus leikkiessäni leluilla saatan laueta helposti vaikka 7 kertaa peräkkäin.

Silloin ollaan kyllä tajunnan rajamailla: Tässä iässä sitä jo tuntee niin hyvin kroppansa. Ejakuloin myös hyvinkin runsaasti. Itse en tule yhdynnässä, joten saan useat orgasmit jo esileikin aikana. Sen jälkeen yhdyntäkin tuntuu paremmalta, eli saa mies jatkaa niin pitkään kuin tykkää. Välillä mies tykkää sormeilla vielä yhdynnän jälkeenkin, mutta itse en sitä mitenkään vaadi, vaan käy ihan hyvin niinkin, että miehen tultua akti loppuu siihen.

Ensin mies hoitelee minut ja sitten Omakohtainen kokemus on, että jos orgasmin siis kunnollisen jälkeen jatkaa stimulointia klitorikseen kohdistuvaa erityisesti niin se tuntuu lähinnä ärsyttävältä ja ylipuuduttavalta. Myös seksin aikana saatu orgasmin hyvä olo menee ohi, jos seksiä vain jatkaa eikä anna ns. Tykkään enemmän siitä, että esim suuseksin yhteydessä naisen annetaan nauttia orgasmistaan ennen kuin survotaan omaa keppiä hekuman tuntuman. Jokainen terve mieskin pystyy laukeamaan enemmän kuin kerran.

Jokaisen naisen pitäisi myös tietää tämä. Ei naistenkaan pidä olla mitään noviiseja seksin saralla. Mutta kaikki naiset eivät osaa tehdä oikein mitään saadakseen miehen seisokin kuntoon. Näin on itselleni käynyt siis siitäkin huolimatta että olisi hirveät himot ja sellaisessa puutteessa että seisoo suurinpiirtein kaiket päivät vaikkei naisia näkisikään Niin sit jos just sillä hetkellä kun pitäisi harrastaa seksiä, ei seisokaan niin nainen on vaan et voivoi, no hmh, mikähän sille tuli.

Sitten alkaa ne "kyllä se siitä" ja "ei se oo niin vakavaa", "kyllä kaikille käy joskus noin" puheet, joista tietää että nainen on luopunut jo kokonaan toivosta että siinä enää harrastettaisiin seksiä ollenkaan.

Turhauttavaa, erityisesti jos kyse on vain jonkinlaisesta hetkittäisestä psykologisesta blokista, mikä menisi sillä ohi että nainen vain tarttuisi kassseihin ja vehkeeseen ja runkkaisi kunnolla. Sen sijaan ollaan vaan passiivisesti läsnä ja jos mies ei kykene panemaan sillä hetkellä kun nainen antaa ymmärtää että "tässä mä oon, pane mua" niin vedetään johtopäätös että mies ei kykene ja homma on sillä selvä. Naisillehan se on ikävä kyllä ollut kautta aikojen itsestään selvää että joutuu kestämään orgasmitonta seksiä miesten ylivallan alla Jotkut eivät saa tuotettua sitä edes itse.

Miehille sen sijaan on, monet kärsivätkin jopa ennenaikaisesta siemensyöksystä ja yliherkkyydestä siinä suhteessa. Joten siinä valossa se että voi ylipäätään käydä niin että saa itse tyydytettyä naisen mutta nainen ei mua, tuntuu erittäin turhauttavalta.

Vaikka niin ei ole montaa kertaa käynytkään. D Toisaalta ei se pelkkä orgasmin saaminenkaan ole ainut nautinnon tai onnistumisen mittari. Miehilläkin voi olla eritasoisia orgasmeja. Ehkä sellainen vertauskuva vois olla osuva et ajatellaan miestä jolla olisi suuret suunnitelmat tulevasta lemmenyöstä, tarkoituksena pohjustaa kaikki hyvin, harrastaa pitkään esileikkejä yms. Sitten kun tämä pääsee kumppaninsa kanssa vauhtiin niin homma riistäytyykin käsistä ja tämä laukeaa vahingossa jo esileikkivaiheessa tai heti yhdynnän alussa.

Silloinhan mies on saanut orgasmin ja väsähtää, mielenkiinto lopahtaa ja olon pitäisi siis periaatteessa olla tyydyttynyt mutta ei sitä todellakaan ole. Vähän samantyylinen tyhjä fiilis jää itselleni tavisseksin harrastamisesta. Kroppa saa, mieli ei. Kumppani jolle tavisseksi riittää ei omaa mitään fetissejä, mitään erikoisempaa ei tee mieli tai osaa ainakaan nimetä.

Hän ei kumminkaan ole seksuaalisesti kylmä, päinvastoin, erittäin "hot" tapaus, nopeasti innostuva ja saa helposti orgasmeja. Oon yrittänyt saada toista osapuolta innostumaan samoista asioista kuin itsekin, mutta toistaiseksi mitään muuta kuin tavisseksiä ei olla harrastettu vaikka tilaisuuksia olisi ollut yllin kyllin. Ei edes pienen pientä roolileikkiä, itse asiassa ei mitään mistä olen avautunut että pitäisin.

Se kumppani vaikutti vieläpä ihan luonnostaan dominalta juuri niin kauan kunnes ilmaisin että tykkäsin siitä ja halusin et se korostais niitä puolia vielä lisää. Eli ikään kuin tämä suorastaan välttelisi tuottamasta mulle nautintoa, mutta pyrkii silti saamaan sitä itse.

Sinne sitä just ollaan lähdössä. No jaa en ole vielä tavannut miestä joka tyydyttäisi naisen ensin ja sitten vaan sallisi itensä tulla. Nainen voi saada orkkuja orkun perään. Nainen voi myös pidättää orkkua. Kyllä kunnon mies jaksaa naida kaksi varttia rytmiä vaihtaen, hidastaen, kiihdyttäen kovana pysyen. Loppua kohti tahti voimistuu , nopetuu, nainen ollut tyytyväinen saadessaan sperman sisäänsä. Miksi pitäisi kaksi varttia naida? Se on kymmenisen minuuttia kun pannaan ja sitten tullaan.

Jos nainen ei ole siihen mennessä tullut niin se on hänen ongelmansa. Jos ei kelpaa voi laittaa takkia niskaansa, minä avaan oven. Taksirahoja ei kyllä tipu. Eikös se ollut koko ajan kun kerran naitte? Vai oliko kyse ehkä unesta? Entäs me naiset jotka emme saa ollenkaan.. Mitä nautintoa se muka on se miehen edes takainen liike.. Ensin itse ja sitten kumppanin avustuksella. Kannattaa olla avoin ja heittäytyä hommaan, unohtaa järkeistykset ja älyllistämiset ja päästää eläimelliset vietit valloilleen.

Pistäkää toisenne pitämään vaikka jotain hassuja ääniä, kaikki toimii, jotkut paremmin kuin toiset. Klassikkona voisi pitää "huuda mun nimee" eli käskyttää toinen huutamaan sun nimeä seksin aikana. Ylipäätään äänen käytön lisääminen toimii monilla. Auttaa päästämään sen sisäisen eläimensä valloilleen, pääsemään irti turhista estoista ja helpottaa mukaan heittäytymistä. Kokeilkaa erilaisia fetissejä, kaikkea mitä mieleen juolahtaa, mikä ei vain tunnu liian vastenmieliseltä.

Itselleni toimii parhaiten sellaiset normaalien ja no-way-juttujen välimaastoon sijoittuvat kikat mitkä vähän ehkä venyttävät omaa vastaanottokykyä ja aiheuttavat lievää nolostumista tai häpeää kiihottumisen ohessa.

Jos mikään ei auta eikä muutosta näy ihan äkkiä niin ei silti pidä luopua toivosta. Voi olla mahdollista saada seksielämä kuntoon pidemmällä aikavälillä kovan työn ja kärsivällisyyden kautta. Joku voisi miettiä vaihtoehtolääketieteen keinoja, esim. Mitä jos jompikumpi kahdesta alemmasta chakrasta on tukossa tai ei vain toimi täydellä teholla?

Akupunktio, shiatsu ja jooga voisivat myös auttaa. Ei orkkua Minä en saa orgasmia yhdynnässä ollenkaan. En tiedä sitten mikä on syynä? Vaikka olen kyllä innokas ja halukas rakastelemaan. Itsetyydytyksellä ei mene kuin muutama minuutti,kun jo laukean. Estoja, energiat ei virtaa. Lisätkää hieman leikkisyyttä peliin ja koittakaa päästä estoista eroon, vähemmän kainostelua ja suorituskeskeisyyttä. Jos itse saat helposti klitoris? Eli ei muuta kuin neuvot kumppania tarpeeksi että se osaa tehdä hommat niin kuin haluat ja sitten vain muistat olla miettimättä itse turhia ja heittäydyt vaan estoitta mukaan.

Pitää uskaltaa vapautua, siinä se kai se ydin on. On tärkeetä, että mies huomioi ja nainenkin miestä myös muissa asioissa. Jos kumpikin arvostavat toisiaan, niin kyllä sen seksinkin pitäisi sujua.

Itselläni oli mies joka ei arvostanut minua ja niin se sek- sikään ei ollut sellaista, mitä olisi toivonut. Vaikka kuinka yritin puhua omista toiveistani, niin se meni kuuroille korville. Hänen oma lauke- amisensa oli tärkeintä.

Minä itse annoinkin hänelle kaikkeni sängyssä mutta minä en saanut siitä oikeen mitään. Olen kyllä vartaloltani juu- sellainen sopusuhtainen ,vyötärö 68, lantio 87,rinnanympärys On sopivasti lihasta ja läskiä. Urheilen sopivasti, että pysyy naiselli- suus myöskin. En ainakaan lihava oo joten se ei ainakaan pitänyt olla syy miksi mieheni ei kauan viihtynyt sängyssä vaikka kehuikin vartaloani ja hän ei tykkäisi jos olisin lihava ja kerran huomauttikin kun minulle oli pari kiloa tullut lisää.

Oon ajatellut, että hän ei vaan arvostanut minua. Kyllä olisi ollut kivaa kun todellakin se seksi ei olisi ollut vaa sellaista, että mää hoidin homman hyvin mutta mies ei. Kyllähän si- tä voi yhdessä opetella seksin saloihin jos mies ei osaa. Mutta jos tosiaan mies vaan ajattelee itseään, niin eihän siitä mitään tuu. No, nyt on se liitto ohi ja uuden etsiminen ja toivottavasti minulle löytyy mies joka arvostaa naistaan. Meinasinkin ehdottaa että mies kiertoon vaan, mutta niinhän olit sitten tehnytkin.

Parempia matcheja on maa ilma pullollaan! Kyllä, asia on niin, että oma käsi on paras rakastaja ei tartte miettii koska toinen tulee tai tuleeko koskaan näin on marjat. Olen nainen joka nauttii oman käden touhuista ei siinä ukkoo tarvii en ole koskaan saanut orgasmia miehen kanssa turhaa touhua joten paras tapa minulle on sormeni ja taattu orgasmi ilman jonnin joutavia miehiä tosi on.

Naapuristani kuului kerran klo 2: Tuskin olet aivan rehellinen leimatessasi miehet jonnin joutavaksi. Tuskin mies johon Sinulla tunteita jättää kylmäksi, ne hyväilyt suudelmat jäykkänä odottava penis. Pillun nuoleminen on parasta kun nainen saa orgut. Itse haluan että nainen saa ensin ja sitten minä. Ei naiset oikeasti saa siitä automaattisesti mitään orgasmeja, toisin kuin jossain pornossa annetaan ymmärtää. Se on vähän kuin suihinottokin, pitää osata.

Eikä osaaminen yhden kanssa tarkoita että osaisi jonkun toisen kanssa ennen kuin taas opettelee. Eli ei se kieli pilde kombo ole mikään orgasmiautomaatti. Minä en nuolemisesta saa yhtään mitään. Kunnon g-pisteorgasmia ei mikään voita. Klitorisorgasmi tuntuu ikävän terävältä ja lyhyeltä, jopa kivuliaalta. G-pisteorgasmi on taas sellainen pehmeä, kokonaisvaltainen, täydellinen tajunnan räjäyttävä kokemus. Emätinorgasmia ei ole olemassakaan. Ei siellä ole mitään tuntoelimiä! Orgasmi tulee klitoriksesta, lopettakaa jo toi paskan jauhaminen!!

Ei saatanatule, kunpersereiästä, kun pieraisee kunnon pierupaukun. Aika hauska kirjoitus nikiltä "spankme", kun hän syyllistää naista omasta erektio-ongelmastaan.

Puhuminenkaan ei suhteeessa näytä toimivan, kun "spankme" kommentoi: Aika moni näyttää kuvittelevan, että mitä pitempi yhdyntä, sitä parempi naisen kannalta.

Kai tämäkin on yksilöllistä. Minä naisena pystyn sarjatuleeni, vaikka yhdyntä ei kestäkään valtavan kauan. Kun se on laadullisesti hyvää, niin ehdin mainiosti saamaan monta kertaa, vaikka yhdynnän kesto olisikin - tosi vaikea muuten arvioida minuuteissa - mutta ei ne varmaan kestä kuin minuuttia.

Joo, no oikeastaan syytän siitä ennemminkin suhteen epäyhteensopivuutta mikä tuli kyllä ilmi mikäli luit koko postauksen. Ja kommunikaatio ei todellakaan toimi kuin minun puoleltani, itse olen antanut vinkkejä ja käyttöohjeita toiselle osapuolelle niin paljon että ei pitäisi olla siitä kiinni. Pitää pitää kohtuus siinäkin, eihän siitä mitään tule jos joka asiasta pitäisi erikseen mainita tai tehdä suurinpiirtein käsikirjoitus että "näin haluan tällä kertaa".

Muiden kanssa mitään rautalankaa ei olla tarvittu kun kohdalle on osunut aktiivisempia ja oma-aloitteisempia tapauksia joille ei tarvitse kaikkea selittää tai pyytää jatkuvasti jotain. Mulla henkilökohtaisesti menee vähän maku joistain asioista jos niitä joutuu pyytämään.

Eli tässä on nyt tullut sitten vain jämähdettyä epäsopivan ihmisen kanssa seksisuhteeseen kun sopivampiakaan ei ole tarjolla. Väestöliiton sivuilta voi lukea klitoriksesta: Mielikuva joutsenesta Klitoris on yllättävän suuressa määrin peniksen kaltainen. Se sisältää paisuvaista ja on nautinnon kokemuskyvyssään herkkä. Siitä on kuitenkin näkyvillä vain pieni osa.

Klitoriksen pää vastaa terskan päätä ja se löytyy helpoimmin. Kaikki muu, ikään kuin peniksen loppuosa, on sisällä lantiossa, pehmeiden poimujen suojassa, näkymättömissä. Klitoriksen rakenteen kuvaamisessa auttaa mielikuva joutsenesta. Joutsenen pää on yleensä ojentunut näkyväksi ja tunnettavaksi kohoumaksi, joka sijaitsee cm emättimen aukon etupuolella. Tämä pieni pää on kuin hupun suojassa. Se on se kuuluisa klitoris, tosin vain sen ulkoinen osa.

Klitoriksella, siis mielikuvan joutsenella, on kaula, joka jatkuu sisälle lantioon. Sitten tulee vielä rinta ja vatsa, jotka sijaitsevat emättimen etureunassa. Kun puhutaan G-pisteestä, niin kyseessä on osa klitoriksen runkoa. Se on ikään kuin sen joutsenen rinta ja vatsa, ehkä jopa osa kaulaakin. Sitä voi silitellä noin cm emättimen aukon sisäpuolella. Joillekin naisille, ei kuitenkaan kaikille, kohta on erityisen erogeeninen ja nautinnollinen.

G-piste ei kuitenkaan ole mikään maalitaulu, johon olisi osattava tähdätä, kuten eivät klitoriksen muutkaan osat. Tätä joutsenen kaulaa ja päätä voi tavoittaa painelemalla ja hyväilemällä naisen ulkoisia sukupuolielimiä laajaltikin. Emättimen sisältä taas voi tavoittaa joutsenen vatsaa ja rintaa. Liukastusvoide tekee kosketuksesta yleensä vieläkin kiihottavampaa. Emättimen syvimmissä osissa sen sijaan ei naisella ole juurikaan tuntoa tai ei ainakaan klitoriksen osia tavoitettavissa.

Mutta asia ei pääty kuitenkaan vielä tähän! Joutsenella on myös siivet. Nämä siipensä lintu on levittänyt ympäröimään emättimen aukkoa, ikään kuin halaamaan mahdollista sormea, penistä tai hieromasauvaa, jos vain sellainen joutsenta tavoittelee.

Siivet tuntevat painalluksia ja puristuksia, työntöjä ja silityksiä, jotka kaikki ovat äärettömän kiihottavia. Ne ovat sisempien häpyhuulten alla, ympäri emättimen aukkoa, sen sisä- ja ulkopuolella.

Koko tämä joutsen, sen levitetyt siivet, rintakupu, kaartuva kaula ja esiin työntyvä pää, on siis emättimen aukolla, häpyhuulten suojassa. Siellä se syli avoinna odottaa niin tuttuja kuin uudenlaisia kohtaamisia ja hellyyttä. Ei muuta kuin etsimään!

Aina liian aikaisin laukeava mieheni, joka kuitenkin reippaasti hoitaa minut käsipelillä loppuun asti, hoilasi yhtenä päivänä radiosta kuuluvan kappaleen tahtiin: Mies-parka meni ihan vaikeeksi, ihan säälitti, mutta toisaalta hyvä tilanne, sillä en kyllä viitsisi aiheesta marmattaa vaikka joskus kyllä mieli tekisi.

Tulipahan tämäkin asia selväksi vahingossa, eikä sitä tarvitse enempää ottaa esille. Reissu-hommissa kun asuin kerrostalossa, kerran pari viikosa kuului noin varttitunti, en katsonut kelloa, aah seinän takaa ja selvästi kuuluikin. Mun parempipuolisko ei ole saanut ehkä ikinä orkkua kanssani, pitkään jo harjoiteltu. Saahan sitä suustansa päästellä mitä vaan.

Eri asia sitten mikä on aitoa. Jos joskus joku mulle onnistuu orkun teherä niin saattaa toki olla että mielipire muuttuu: On ihan eriasia tulla jo kerran lauenneeseen lemmenpesään kuin juuri ja juuri kostuneeseen onkaloon. Itkusta sen verran, että olen myös joskus itkenyt välittömästi orgasmin jälkeen, kun kokemus on ollut erityisen antoisa. Silloin orgasmi on myös ollut yhtäaikainen miehen kanssa.

Ja vain pitkäaiaksiessa suhteessa. Enpä usko, että sellaista vahvaan fyysiseen kokemukseen liittyvää vahvaa psyykkistä kokemusta voi saavuttaa muulloin kun läheisen petikumppanin kanssa. Emmehän me tosiaankaan joka kerta ole petipuuhissa samoilla tarpeilla varustettuja ja samoissa fiiliksissä. Pitää olla herkkyyttä tulkita toista ja antaa seksin sujua parhaimmillaan molemminpuolisena FLOW-kokemuksena, sen kummemmin sitä suorittamatta tai etenemättä käsikirjoituksen mukaan.

Itse mietin, että mieluummin yksinkin kuin huonon kumppanin kanssa. Hellitä nyt välillä vainoharhoistasi. Ei hupinaintia se on synti, sillä kun sperman tulo orkasmissa on loppu , liikkuvat taakse ja pesulle. Aika monelle seksi tuntuu olevan vain erittäin itsekäs harrastus. No juu, myönnetään, että olen niiiin monesti muissakin asioissa tuntenut olevani kuin ihmettelijä vieraalla planeetalla, jossa arvot on päin prinkkalaa.

Mahdollisimman monet seksiaktit tuntuu olevan tyypilliselle suomalaiselle se kaikkein tärkein asia mitä tavoitella. Ja niillä sitten retostellaan.

Hei maailmassa on henkisiäkin arvoja. Eikä silti tarvitse kuolla sukupuuttoon. Naisena seksi orgasmini jälkeen on hyvä koska haluan tuntea vielä että minua halutaan ja se tuntuu hyvältä. Monesti kun itse nautin itsetyydytyksestä ja saan orgasmin niin siitä jää se tunne pois että joku haluaa mua vielä. Me miehen kaa pyritään siihen yhtä aikaiseen orgasmiin, mutta se ei aina onnistu niin sit se joka ei ole saanut niin toinen hoitaa hänelle sen suuseksillä. Nuorempana naiset saa orgasmeja, mutta lapsenteon jälkeen melko varmana useimmilta tuo kyky loppuu.

Ei niin kauan jaksa nainen teeskennellä lisäorgasmeja. Yleensä vakiintunut pari oppii koska toiselta tulee, mies oppii milloin oma misu sai sen mitä sängyssä pystyy saamaan. Sen jälkeen voi mieskin laskea vellit sisään.

Nuo naisten täällä mainitsemat "kymmenet orgasmit" yhden panon aikana. Ne melkeinpä saattavat olla miespuolisten kirjoitelmia kuitenkin.

Ja ihan noin suurella otannalla sinulla on otsaa tulla puhumaan ihan silkkaa potaskaa? D Se minun "vakiintunut parini" ei oppinut koskaan, mikä minusta tuntuu hyvältä eikä sitä tainnut paljon kiinnostaakaan, vaikka kaksi lastakin tehtiin. Elämänä ensimmäisen orgasmin sain vuotiaana eron jälkeen Orgasmin jälkeen tulee seuraava ja sitä seuraava jne Kyllä mä saan niin kauan kun mies vain kestää jyystää: Kamalaa se olis jos sais vain kerran ja se siitä!

Tmmärrä noita sitten 9. Naiset on tosiaan niin saakelin sairaita olentoja maailmassa. Ne per-keleet nostaa tuollaisestakin asiasta jonkin naisen trauman taikka riidanaiheen pintaan. Kaikesta omituisesta ne miehetkin saa riitoja aikaan. Vaikkapa väärästä motiivista niinku tämä oletettu naiskommentoijakin.

Jos henkilö ajattelee että seksi on rakkautta, niin silloinhan sen pitää olla epäitsekästä. Jotkut naiset suostuu seksiin silloinkin kun ei huvita ja tekevät mielestään epäitsekkään rakkaudenteon. Seksi vaan ei ole rakkautta. Enkä itse ole yhtään varma, että miehenkään velvollisuus on "tehdä" naiselle orgasmia mutta taatusti on hauskempaa kuumaa, märkää ja turpeaa pimppiä naida kuin viileän nihkeää, jossa ei lihaskaan värähdä: En tiennyt kommentoivani täyden idiootin tekstiä.

Trauma on jotain aivan muuta Enkä aio sitä sinulle tässä selittää, koska et kuitenkaan ymmärtäisi. Totesin faktan sinun oman tekstisi perusteella. Ei siinä ole mitään riitelelemistä. Osui ja upposi noin täydellisesti? Kuvitelmasi vuoropuhelusta oli tosiaankin vain kuvitelma. Tai jos pääset, on hän samaa kaliiberia sinun kanssasi. Sinä raukka et vain ole koskaan tavannut tälllaista naista - etkä varmaan tapaakaan. Naiset, oletteko valkaiseet peräreikänne?

Se ratkaisee hyvin paljon miten tilanne etenee. Miksi kyselet asiaa naisilta? Kysy miehiltä koska vaan homot käyttää toisen peräreikää naidessaan. Miehet, oletteko valkaiseet peräreikänne? Aikuisviihde markkinoi sen pakollisen kuvion kielisuudelmat, pillun nuoleminen pikaisesti, munan imeminen 30 min, helvetillinen jyystäminen asentoja vaihtaen paikat savuten ja hikeä virraten ja lopuksi mies hoitelee homman oman käden avulla niin, että maksoiko kaiken sen vaivan.

Siis rakastelen mielummin nautinnollisesti ja pitkään saavuttaen syväorgasmin. Aihetta hipoen , Tämä on kaikkein paras taktiikka, koska mieltymykset vaihtelevat, ja sama neito saatta eri päivinä tykätä eri asioista. Jos et kehtaa kysyä tai rakkaasi ei kehtaa sanoa , kuuntele naistasi. Jos neitosi ääntelee tyytyväisesti tai painautuu kieltäsi vasten, olet luultavasti oikeilla jäljillä Sama naisille, jos annatte miehen ymmärtää, mikä toimii, saatte juuri sitä.

Pidä huolta, että rakkaallasi on turvallinen ja rakastettu olo. Älä pakota, kannusta mieluummin. Aloita varovasti, yleisen syyttäjän innolla tehty lähestyminen tuskin toimii.

Suuseksi on sellainen hienovarainen juttu, ainakin oma rakkaani kaipaa rytmikästä, hellää nuokemista, jonka voimakkuus saa lisääntyä kiihotuksen myötä. Eli loppuvaiheessa saa nuolla jo kovaa ja kiihkeästi. Joskus, kun ollaan sopivan kiimaisia, voi hellät lipsuttelut skipata kokonaan. Harvat naiset tykkäävät klitoriksen suorasta, puuduttavasta jynkyttämisestä.

Etsi siis ympäriltä kiusoitelleen ensin. Ainakin meillä toimii myös hyvin kiduttavan hivuttamisen tekniikka; kun kuulen hengityksestä ja muusta, että orgasmi on tuloillaan, hidastan tai lopetan hetkeksi. Sitten uudestaan ja uudestaan, kunnes lopulta mennään loppuun saakka.

Voit myös autella hdellä tai kahdella kädellä, paijata vatsaa, pitää kädestä jne. Silmiinkin voi katsoa, jos tuntuu hyvältä ja uskaltaa. Aina ei tarvitse toistaa samaa kaavaa eikä kaikkia temppuja tarvitse paljastaa heti. Muutenkin luottaisin vaistoon, kyllä te keksitte, mikä teille sopii. Jonkun nettiohjeen orjallinen noudattaminen tuskin tuottaa parasta tulosta. Tee asioita, mistä itse pidät. Toisen nauttiminen ja kiihottuneisuus kiihottaa vähintään yhtä paljon kuin koskettelu.

Vastaan tietenkin vain omasta puolestani Ei, nimenomaan siihen ei minulla pidä keskittyä. Sen suora käsittely tuntuu kauhealta. Kielen työntäminen sisään tuntuu ihan "hauskalta" mutta ei erikoiselta. Usein kyllä tuntuu kuin gynellä olisi jos toinen runnoo vielä sormillaankin sisään, mutta kai se oikein tehtynä voisi ihan hyvältä tuntua. Tulehdukset ei ole kovin kivoja. Oikeastaan vain huonoja, eli en ole koskaan nauttinut kun minua on nuoltu. Yleensä lopetan sen alkuunsa kun on niin epämukavaa touhua.

Kuten edellä sanoin, en koskaan ole nauttinut siitä. Vähiten kamalalta kuitenkin tuntuu laaja ote, pehmeällä kielellä aiheutettua painetta eikä missään nimessä suoraa klitoriksen rusentamista, kun pelkkä hipaisukin tuntuu pahalta sinne. Kauheinta taas on kovalla kielenkärjellä kuopiminen ja ja lipominen. Liian hento ja varovainen käsittely puolestaan kutittaa, eli ei mitään sellaista "uskallankohan mä nyt hipaista" -meininkiä.

Varmat mutta pehmeät otteet ovat parhaat, vaikka en niistäkään voi sanoa nauttivani. Itse nautin suunnattomasti suuseksistä, ja tähänastisissa suhteissani olen sitä aina saanut.

Niin, että saan, siis saan saan ennen varsinaista yhdyntää. En pidä siitä, että mies ikäänkuin pakon edessä "yrittää hoitaa" minua märäksi jotta pääsee asiaan.

No, nytpä olen tavannut itseäni vanhemman miehen, jokia tuntuu kovin kokeneelta ja innokkaalta seksin suhteen. Ja kuinkas kävikään; kun sitten viimein menimme sänkyyn, hän siirtyi alakertaani nuolemaan, ja olin aivan täpinöissäni.

Mutta kesken kaiken hän lopetti ja halusi työntyä sisääni. Olin aivan, että hei mitä mitä, jatka nyt kun aloititkin. Olin lähinnä tyrmistynyt, ja jäin jäykkänä makaamaan. Itselleni tuli todella paska fiilis -kuin mies olisi ajatellut vain omaa nautintoaan ja pitänyt minua välttämättömänä pahana. Hän kehtasi vielä itse loukkaantua, kun mainitsin hänelle asiasta. Kerroin hänelle, että hänen kannattaisi perehtyä naisen nautintoon ja miettiä, mitä suustaan päästään.

Emme ole tavanneet sen koommin. Viiskymppinen mies voi hoidella puolestani niitä naisia, jotka toimivat nappia painamalla ja joille ei tarvitse antaa orkkua kuin yhdynnässä -jos siinäkään. Nuorempi nainen , Voihan sitä harrastaa

. Pillun nuolenta nainen ja mies yhdynnässä

Porno mobiili alastonsuomi com

: Pillun nuolenta nainen ja mies yhdynnässä

PENIKSEN HIERONTA LIVE SEKSI CHAT Paras on kuitenkin, kun mies saa aika pian jälkeeni. Valitettavasti saan kovan työn jälkeen vain ison orgasmin, jonka jälkeen halut menee aika lailla. Mieheni on taitava ja hallitsee homman, mutta se ei kuitenkaan tunnu minusta juuri miltään. Sitten kun tämä pääsee kumppaninsa kanssa vauhtiin niin homma riistäytyykin käsistä ja tämä laukeaa vahingossa jo esileikkivaiheessa tai heti yhdynnän alussa. Mutta eipä siihen kykene silti kaikki naisetkaan.
Moscow escorts leikit ja fetissit Nuru massage where porno free hd
MARISKA PORNO THAI HIERONTA OULU TUIRA Suomi amatööri porno free porn suomi
PORNO TR ESCORTS FIN Porno elokuvat iso kyrpä video

WHERE TO GET A NURU MASSAGE POLAND SEX ESCORT

Nainen ei muuten vaan ja mä siksi kun sekään ei. Tuntuu että jotkut a. Miehen tyydyttämisen taito olisi hyödyllistä jo ihan seksin onnistumisenkin kannalta. Miehille vehkeen saaminen täyteen seisokkiin kondomin laittamis sählinkien jälkeen on yleensä se kriittisin hetki.

Se ei onnistu ainakaan itseltäni jos ei ole valmiiksi tarpeeksi kiihottuneessa tilassa. Naisen olisi hyvä osata hyväillä miestä käsillään niin hyvin että saa tämän laukeamaan jos haluaa, tai lähelle sitä jos huvittaa kiusoitella hieman..

Itselle on tullut erektio ongelmia nimenomaan siinä tilanteessa kun on ensin huolehtinut naisen orgasmista. Siinä vehkeet levällään leikkiessä hommaan ikään kuin turtuu, sen jälkeen kun olisi oma vuoro, niin erogeenisten alueiden koskettelu ei tuotakaan enää samanlaisia säväreitä kuin heti alussa. Tällä logiikalla pitkä esileikki aiheuttaa vain ongelmia itselläni, ainakin jos itse joudun olemaan koko ajan se toimeenpaneva voima, enkä saa olla "kohteena".

Eli mulle seksi onnistuu parhaiten tauon jälkeen jos ryhtyy suoraan hommiin -jolloin nainen taas jää kylmäksi. Sehän ei tietenkään passaa, koska naisten markkinoilla ollessa suhde jää silloin hyvin nopeasti siihen. Tietysti voisi sanoa että mulla on nyt vain epäsopiva kumppani.

Seksisuhde jossa seksi ei toimi. Joku sanoi pettingin kyseessä ollessa että sen jopa tuntee milloin mies on laukeamassa, jolloin hommaa voi helposti pitkittää.

Useimmat ovat myös olleet sen verran epäitsekkäitä että ovat ihan oma-aloitteisesti klikkailleet mun erogeenisiä triggereitä ja käyttäneet fetissejä mistä olen kertonut, hyväkseen niin että oon mäkin sit saanut maksimaalisen nautinnon hommasta. Mun mielestä seksissä onkin kysymys siitä että tuotetaan kumppanille nautintoa, ei siitä että yritetään saada sitä itsekkäästi vain itselle. Jos molemmat olisivat oikeasti, epäitsekkäästi kiinnostuneita sen toisen nautinnosta ja suhteessa kilpailtaisiin lähinnä siitä että kumpi osaa olle toiselle kivempi, niin seksi olisi automaattisesti taivaallista -ja suhde todennäköisesti muillakin osa-alueilla.

Naisen huoraaminen onkin mahdollista sen biologisenrakenteen takia. Aloittajalle; olen aikuinen nainen, tykkään miehistä. On varmasti aika henkilökohtaista, miltä tuntuu orkun jälkeen? Nuorempana oli paikat aika hellinä, en voinut jatkaa heti, oli pakko lopettaa. Nykyisin voin saada parikin kertaa samalla kerralla, jos mies osaa hoitaa hommat. Tärkeintä hyvät esi- ja jälkileikit, siis silitellään, suukotellaan, halaillaan Kai tiedät, että yleensä mies on se joka tulee ja jättää naisen tyydyttämättä?

Ei sillä, ettei ongelma olisi yhtä ikävä ja vakava toisinkin päin, mutta tässä olisi hyvä tilaisuus jokaisella miehellä samastua tekstiin ja miettiä, miltä naisesta tuntuu, kun tulemisen jälkeen ei viitsitä auttaa naista mitenkään. En puhu mitään homopareista, koska uskon heillä olevan vähemmän vastaavia ongelmia. Kuulostaisi kyllä nimenomaan kokeilemisen arvoiselta! Minä nautin enemmän nimenomaan niin, että saan ensin orkun, ja sitten jatketaan, ja tuntuu oikein hyvältä, vaikkei toista enää tulisi.

Mut jos mies saa ekana ja sitten ei jaksa siinä mulle antaa sitä orkkua, se on pahin mitä voi tapahtua, ja muutenkin se vaan on kivempi, jos naiset ensin ja sitten voin keskittyä ihanasti miehen ja yhdyntään ja se tuntuu paremmalta orkun jälkeen Saaks naise muka orgasmeja?

Ei ole mulle kerrottu vaikka olen seurustellut 6 vuotta jo. Ei ne saa, se on vaan sellainen urbaanilegenda, mitä ne kertoo että ne olis itse kokenut jotain "orgasmeja" hih hih. Siitäköhän sekin heitto sitten tulee Joka ainoan kerran, 9.

Voiko tällainen olla totta että naisesi ei koskaan saa. Mitä luulet seksielämällenne tapahtuvan muutaman vuoden kuluessa. Kyllä minua hävettäisi sinun housuissasi jos täytyisi tunnustaa kyvyttömyyteni naiseni tyydyttämiseksi. Luulisi sinun kuudessa vuodessa jo oppineen jotain.

Hei, nyt mun muijaki sai kun kysyin, oon aina ihmetelly et miks se huutaa ja ilme menee oudoks kun panen sitä. En tietenkään saa koska mies on niin tumpelo ettei osaa hommia. Jynssää vaan mulkkuaan naiseen. Orgasmin saan omalla kädellä aina. Voin joskus teeskennellä miehen mieliksi että saan hänenkin kanssaan. Mikä vika mulkun jynssäämisessä? Pakkohan ne mällit on saada sieltä ulos kumppanin naamalle, että hänkin saisi orgasmin.

Edelleen, oma apu paras apu kommenteista päätellen. Ei riitä miehelle, naiselle riittää. On meinaan kokemusta, olen katsonut paljon opetusvideoita redtubesta. Mies ei tarvitse orgasmia ollenkaan. On kokemusta jonka olen saanut juuri tuolta redtubesta. Miten niin orgasmin jälkeen? Yleensä jokainen toistaan syvempi ja suurempi. Mä olen kolmen jälkeen vasta pääsemässä vauhtiin. Yleensä tuppaa käymään niin, että mies väsähtää saatuaan ja nainen aistii sen.

Ainakin itsellä nautinto katoaa, kun toinen selvästi toimii ajatuksella: Jos tietää, että saamisen jälkeen alkaa armottomasti väsyttää ja mielenkiinto katoaa, on parempi hoitaa nainen ensin. Itse useimmiten haluan kovastikin miestä sisääni, kun ensin minulle on hoidettu klitorisorgasmi, vaikken yhdynnässä koskaan olekaan saanut. Riippuu tietty paljon miehestä miten hän toimii, jos homma on pelkkää hirveää nylkyttämistä eikä rakastelua siinä on ISO ero!

Jos taas mies jaksaa saatuaan vielä olla oikeasti kiinnostunut naisen tyydyttämisestä, niin mikä ettei silloin mies ensin. Ikävintä on se, että nainen jää kokonaan ilman tai miehen touhuista tulee sellainen olo, että naisen huomioiminen on pakollinen paha, mikä pitää hoitaa alta pois, että itse pääsisi saannille. Sähän voit leikkiä sitten sen jälkeen sillä sun kumikullillas! Se kumikulli on alunperinkin usein parempi kun yksikään mies.

Kumivaginaa käyttävät miehet ovat kaikki tunnottomia. Jos on järkyttävä kiima, on ihanaa kun mies jatkaa, vaikken yleensä tulekkaan uudelleen. Joskus useimmiten kuitenkin mieskin tietää, etten orgasmin jälkeen jaksa oikein olla enää mukana, mutta silloin hänellä onkin vapaus tehdä mitä haluaa: Kun saan, tekisi mieli lopettaa, mut jos puolisolla on kesken niin hoidan toki loppuun asti myös hänet.

Sitten voi hyvillä mielin toviksi nukahtaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Jos minä saan vain yhden yhdynnässä, niin jotain on pielessä. Sopivan kumppanin kanssa ensimmäinen tulee n. Välillä jos pitää parin minuutin hengähdystaukoja, niin voin jatkaa tunnin, toistakin. Joskus olen yrittänyt laskea montako voin saada, mutta viimestään kuudennen jälkeen on laskutaidot kadonneet: Aina ei kuitenkaan ole ollut näin, sillä ennen alatiesynnytystä en saanut muuta kuin klitorisorgasmeja ja ne puolenkymmentä kerralla oli kyllä hoidettava ensin, että sitten pystyi tyydyttämään miehen yhdynnässä.

Sulle taidetttiin laittaa muutama tikki synnytyksen jälkeen. Mä oon aina luullut että tuollaiset kestot ovat idiottien äijämiesten kerskailua, siis kuka jaksaa nylkyttää tuntikaupalla? Vai oletko laskenut tuohon esileikit ja tauot mukaan tms? Omalla kohdallani esileikit yleensä kestää joistain minuuteista tuollaisiin tunteja kestäviin valmisteluihin ja pikku kiusailuihin, mutta sitten akti kestää ehkä n.

Jos sitä aktia jatkaa sen pidempään niin homma alkaa maistua yksinkertaisesti puulta. Hiki valuu virtoimenaan, raajat kramppailee ja puutuu -ilmeisesti myös naisilla. Siis joku tunti yhtä soittoa selällään jalat kohti kattoa? Ei oikein mene jakeluun. Pakko siinä on olla esileikit, tauot ja asentojen vaihdot ym. Tai sitten toiset suhtautuvat seksiin jotenkin sairaalloisesti, ikään kuin se olisi maraton, kestävyyslaji jossa laadun sijasta merkitystä olisikin vain kestolla.

Pitäisikö ottaa vaikka kirja mukaan sänkyyn et lukis sitä sitten samalla kun panis, et jaksaa tehdä sitä sen useamman tunnin mitä äijämiehet kuulemma useinkin tekevät. Akti ei sitten ole sitä, että mies tekee kaiken työn. Ja asentoja tietysti vaihdetaan. Mies voi olla kyljellään tai selällään ja liikuttaa lantiotaan ihan rauhassa ja nätisti sekä hyväillä käsillään.

Istun mielelläni päällä ja pidän sopivaa tahtia yllä. Orgasmini tulevat helpommin rauhallisessa liikkeessä kuin "hikilentää" takomalla.

Pitkiä taukoja ei voi pitää, ettei seisokki katoa: Kun sitten alan olla tarpeeksi tyydyttynyt, vaihdetaan lähetyssaarnaajaan, takaapäin, tai mihin vaan asentoon mihin mies haluaa ja hän saa sitten tehdä just niin kuin haluaa lauetakseen. Tähän menee sit se minuuttia ja lopuksi saan vielä itsekin tosi voimakkaasti, kun tunnen toisen tulevan sisään: Annan naisen tulla 8. Ehdottomasti haluan orgasmin ensin.

Voin ja haluan nauttia seksistä intensiivisesti enemmän oman ekan orkun jälkeen. Todennäköisesti laukean sen jälkeen useasti uudelleen. Naiselle sarjatuli on aika helppoa, se eka on aikaa vievin. Jos mies alkaa "ajankohtaistamaan" orgamisani, niin todennäköisesti en saa ollenkaan. Eli ole tyytyväinen jos saat aikaan edes yhden aidon orgasmin. Se on taito se. Me naiset ollaan kyllä aika hyviä antamaan sääliorgasmeja, jotka ansaitsisivat Oscar palkintonnon.

Melko yllättäviä vastauksia täällä osittain Antaa hieman vääristyneen kuvan keskivertonaisesta. Täällä on useampi kuin yksi kirjoittanut saavansa yhdellä seksikerralla monta orgasmia, mutta vaikka itse olen ystävieni kanssa puhunut hyvinkin avoimesti asioista, niin kukaan ystävistäni ei juuri koskaan saa edes kahta, ja iso osa ei saa orgasmia kuin joskus toisinaan. Osa saa suudeksillä, osa yhdynnässä ja osa vain yksinään Minä kuulun siihen porukkaan, että saan yhdynnässä.

Siksi haluan saada ennen miestä. Mies kun löysenee saatuaan, eikä minun kumppani ainakaan pysty jatkamaan. Kun minä olen saanut, voin keskittyä mieheen, ja monesti sillä periaatteella mennäänkin, että minun lauettua "miehellä on päätösvalta" että mitä ja miten touhutaan.

Ei se yleensä kauaa enää sen jälkeen kestä, ja sopii minullekin hyvin niin. Ei se yhdyntä pahalta tunnu, ja voi kiihottaakin, mutta toista orgasmia en kyllä saisi millään. Se sellainen suurin kiihottuminen ja lataus katoaa orgasmin saamisen jälkeen. Mutta onhan sekin mukavaa, että saa tuottaa omalle rakkaalleen nautintoa.

Kuulun myös tuohon joukkoon, saan helposti useita orgasmeja joka yhdynnässä, ja jos jään ilman, niin silloin on kyllä ollut jossain jotain pahasti pielessä. Jos yhdyntä on tuntunut niin hyvältä kuin kuuluukin, yleensä miehen laukeamisen jälkeen otan vielä parit orkut omin sormin, muuten jää pahasti "veto päälle".

Miehestä asiat on aika paljon kiinni, yhdyntä jää kuin puolitiehen, jos mies ei ole kunnolla mukana, vaikka olisin itse hyvin kiihottunut ja halukas. Olen noin 5-kymppinen ja ollut puolen ikää naimisissa saman miehen kanssa, ja todellakin, meillä on edelleen vilkasta seksielämää!

Pitkässä parisuhteessa tanssikuviot menivät sillä tavalla että sain yhdynnässä lempiasennossani sylikkäin tai ratsastaen kasvot vastakkain 1 - 3 orgasmia. Kolmikymppisenä ne orkut alkoivat tuntua niin totaalisilta että ilmeisesti siitä eteenpäin olen saanut ns. Sitten kun olin saanut orgasmini, yleensä lihakset alkoivat kipeytyä jaloissa niin etten kyennyt enempää enää touhuamaan, taikka paikat alkoivat aristaa.

Tässä vaiheessa kysyin mieheltä missä asennossa hän haluaa tulla ja hän sitten valitsi sen ja hoideltiin homma loppuun. Pystyn puristamaan lantiolihaksillani niin että vagina kiristyy miehen peniksen ympärillä, ja tällä tavalla on mahdollista "lypsää" mies saamaan nopeammin.

Miehen siirryttyä suihkuun saatoin onanoida itselleni vielä lisää orgasmeja. Jokaisen miehen kanssa on tietysti vähän erilaista, mutta näkisin että miehen on helpompi sopeutua siihen mikä on naisen tietty tapa saada ja nauttia, kuin naisen miehen. Tämä tietysti sen takia että eihän löysällä peniksellä enää nautiskella.

Itse en erikoisemmin välitä siitä että mies tekee sormin minulle orkut, koska joillakin miehillä on karkeat kädet. En myöskään kauheasti pidä nuoltavana olemisesta. Ylipäätään se että minun pitäisi passiivisesti maata aloillani ja pinnistellä ja ponnistella siinä että mies saa minut tyydytettyä on TYLSÄÄ ja tympeää. Haluan aktiivsesti liikehtiä orgasmeja saadakseni.

Siksi ne lemppariasentoni ovat minulle kaikki kaikessa. Saan kyllä niinkin että olen vatsallani ja mies takaapäin avittaa sormin orkkua minuun yhtyessään, mutta tosiaan mieluiten saan orgasmin kun penis on sisälläni. Silloinhan klitoris hankautuu peniksen tyveen, ja ilmeisesti ns. G-pisteeseen sitten osuu terska? Tästä en ole varma. En ole kahteen vuoteen ollut kenenkään kanssa sängyssä, mutta olettaisin että kehoni toimii edelleen samalla tavalla.

Olen vuotias ja toivottavasti tämä ei ollut vielä tässä Ei sen jälkeen tee enää mieli jatkaa. Hetken voi kyllä tuntua siltä, että haluaisi jatkaa ja saada vielä uudestaan, mutta toisen orgasmin saaminen on huomattavasti vaikeampaa ja vaikka saisikin toisen, niin se ei tunnu enää läheskään yhtä hyvältä kuin ensimmäinen.

Mitä sellaisia turhia mietit. Naisen tehtävä on tyydyttää mies. Maata paikoillaan että mies voi hinkata mulkkunsa naiseen? Eli mies tyydyttää itsensä naiseen. Näinhän se sulla ainakin menee viestistäsi päätellen. Tuolla asenteella ei kannata ihmetellä jos naisesta tulee haluton tai nainen vaihtaa miestä. Taidat olla runkkari, ainoa jota oot nainu on mutsis tai faijas. Mies makaa paikoillaan, jos haluaa tai vetelee, jos haluaa.

Naisen tehvävä on vain ja ainoastaan tyydyttää mies. Itsensä hän voi tyydyttää yksinään. Parempi miehelle, kun laiska ja osaamaton nainen lähtee, ettei tarvitse käskeä lähtemään. Onhan näitä mieslahnojakin sitten olemassa. Parhaan tyydytyksen saa todellakin ihan yksinään tehtynä. Lahna mikä lahna miehessäkin. Mies saa maata jossain ihan muualla kun minun luona. Tuossa pikkuisen ylempänä joku mieslahna kertoi omasta seksielämästään. Makaa paikoillaan ja nainen hänet tyydyttää.

Eli se siitä laiskasta ja osaamattomasta naisesta. Hahhahhaa nää on näitä pikkupoikien juttuja. D tälläset jutut kuulee aina sellasten suusta yleensä Naiselle voi tulla monta orgasmia peräkkäin. Kyllähä se vähä laimealta sen jälkeen tuntuu, mutta jatkan fiiliksessä olemista vaikkakin se ei enää ole niin voimakasta ja mies tulee sitten.

En mene lahnaksi orgasmin jälkeen. Minä en saa mihen kanssa orgasmia.. Minä saan pääsääntöisesti yhden ison orgarmin. Sekin voi jäädä saamatta, jos mies alkaa pitkittelemään. Joskus olen saanut kaksikin, mutta oinen on yleensä laimeampi ja kovan työn takana. Haluan siis saada ensin ja sen jälkeen voidaan leikkiä ihan miten mies haluaa, vähän aikaa tai vaikka kauemminkin.

Omani saan joskus heti tai joskus kestää kauemmin. Paras on kuitenkin, kun mies saa aika pian jälkeeni. Survaisu sisälle, työntöä ja pyyhkäisy lakanaan jos verhot liian kaukana. Siinä paljon naisen fysiikkaa ehdi miettimään. Noinhan se menee kun joutuu käteen vetämään. Ehdin puolessa tunnissa useammin kun kertaa, tuossa ajassa ehtii riitävästi ja siinä nainenkin ehtii hyvin mukaan iloihin, en laukea yleensä kovin nopeasti, riippuu toki paljon naisesta, mitä haluttavampi sitä nopeammin lentää.

Ja hiki virtaa vartaloilla. Ei tunnu enää miltään kun itse on jo tullut. Ennemminkin epämiellyttävältä ja toivon, että mies tulee pian jälkeeni. Harmillista siksi, että tulen itse hyvin nopeasti. Voi teitä poloisia miehiä! Minä,57v naisena voin kertoa,että ,Orgasmejahan naiset saa aina! Jos mies osaa hommansa tai ymmärtää mitään naisen anatomiasta.

Anteeksi nyt vain mutta mikään viestissä mihin vastasit ei vaikuttanut siltä että se olisi miehen kirjoittama. Sen sijaan mielenterveysongelmaisten kirjoituksilta vaikuttavat sepustukset kuten omasi, ovat yleensä juurikin miespuolisten väsäämiä. Mistäköhän johtuu että seksuaalisuuteen liittyvät häiriköt ja -rikolliset ovat lähes aina miehiä? Siitä että murto-osa laadukkaista miehistä saa kaikki naiset ja huomattavan suuri osa miehistä jää tarpeineen pitkiksi ajoiksi tyydyttämättä?

Ja se jatkuva puutteessa kärvistely aiheuttaa sitten osaltaan lisää mielenterveysongelmia? Niin tai näin, naispaljastelijoita, ahdistelijoita raiskaajia jne. Ehkä naiset osaavat olla paremmin tyytyväisiä elämäänsä ilman seksiäkin? Monelle miehelle se on todella iso juttu, itsestänikin alkoi tuntumaan että alkaa olla elämä ohi kun ei ollut lykästänyt pariin vuoteen Saan tosi harvoin pikkuorkkuja, mutta jos sellaisen saa, niin silloin sitä haluaa vain lisää ja lisää.

Valitettavasti saan kovan työn jälkeen vain ison orgasmin, jonka jälkeen halut menee aika lailla. Toki voin jatkaa sen jälkeen miehen iloksi vielä joitakin minuutteja, jotta hänkin ehtii mukaan. Itse en tykkää tuntikausien nylkyttämisestä, vaan tykkään, että itse yhdyntä on aika nopeasti ohi.

JOs olisi sopiva kumppani, niin sitten ehkä voisi opetella tantraseksiä tms, joka kestäisi pidempään. Orgasmeja Nainen kokee useitakin Mies voi hillitä ja antaa rakkaalleen pääsyn seitsemänteen taivaaseen. Naiset, onko peräreikä valkaistu? Mustaa parrua valkaistuun rööriin. Iita tykkää ja utareet heiluu.

Voi luoja mitä juttuja. Toisaalta noi kaikki viestit taas todistaa, että meitä naisia ja miehiä on todellakin mo eksi. Mutta ikäväkseen voi todeta noiden viestien ja kommenttien perusteella, että Suomessa seksuaalisuus on hukassa. Luullaan kaikkea, mutta tiedetään vähän. Yritä nyt sitten tässä löytää sopiva suomalainen elämänkumppani nuorehkona suomalaisena naisena Tämä on totuus 8.

Muusta ei ole puhuttukaan viimeiset vuotta. Lienee lukuisien naistoimittajien syytä. Panemisen tärkein syy on suvun jatkaminen ja se, että miehillä on luonnollinen tarve siihen. Tämä naisen nautinnon korostaminen ja kaikenlainen seksin sääntely ei ole luonnollista. Jokainen huolehtikoon itte omista orkasmeistaan, kumpi kerkee ennemmin saamaan, ni voi lähtee kattoo telsua ja ottaa kylmän oluen: Silloinhan se menee niin että molemmat tyydyttää itse itsensä.

Mies ei tarvitse naista siihen eikä nainen miestä. Nainen ei yleensä saa orgasmia siitä että mies hinkkaa itseään naiseen. Nainen joutuu usein auttamaan itseään omalla kädellään orgasmin saadakseen. Eli jokainen huolehtikoon ITSE omista orgasmeistaan. Miksi siinä pitää nainen olla välikappaleena?

Siinä voi pötkötellä vierekkäin ja hankkia itse orgasminsa. Mies vetelee käteensä ja nainen stimuloida klitoristaan.

Tuonhan nainen tekee monesti muutenkin. Nainen voi tietenkin hinkata itseään mieheen. Kun sattuu sopivasti niin orgasmin voi saada silloinkin. Mies stimuloi samalla itseään eli vetelee vaikka käteensä.

Ei ole mielenkiintoinen aihe. Voin saada vaikka kuinka monta orgasmia peräkkäin, hyvän kumppanin kanssa tietenkin! Kaikkein paras on sitten se viimeinen, jonka saan yhtä aikaa miehen kanssa. Itse asiassa miehen orgasmin jälkeenkin pystyn vielä saamaan, esim.

Naisen kannalta on parempi, jos mies on kokeneempi ja siis hallitsee ne omat nopeat tulemisensa. Pitkä ja hidas seksi on parasta, ja voi tulla useita kertoja, edellyttäen, ettei mies laukea nopeasti ja se sit siinä.

Jotkut miehet jaksaa naida oikein ja kunnolla niin, ettei naisen tarvitse jännittää miehen laukeamista, kun mies jaksaa laukeamisen jälkeenkin. Ei ole tietoa, miksi toisilla on parempi mieskunto kuin toisilla, mut niin se näyttää olevan - onneksi pikalaukeajia ei edes muista jälkikäteen, mutta hitaat ja pitkät rakastelut muistaa vielä varmaan mummonakin Jos nainen tulee ensin, voi mies jatkaa ja se nautinto vain pitenee naisella, tuntemus muuttuu, mutta on edelleen hyvä, ja voi tulla jopa toisen kerran Minä saan aina taikaorgasmeja kuunnellessani tätä kipaletta.

Mulle oma tyttöfrendi kerto kuinka se tykkää saaha useita orkkuja kun mulla ei oo vielä lauennu. Ite sitte saa kunnon paukun tulemaan. Paitsi kerran yks exä kun se sai orgasmin nii se sano että nyt on jo nii hellänä että pietää tauko.

Minkä minä sille mahdan jos mun penis nii paisuu ja on kovana heti uuestaan. Enkä tarkota mitää rynkytystä vaan sellasta mistä mun muija tykkää ja itse kans.

Tyytyväinen kun saa kunnon spermalastit sisään. Ei ne miehet enää jaksa tässä iässä. Jaksaisin monta kertaa mutta loppuu lyhyeen. Aamupanot sitten jos tuuri käy. Tuu tän nin hoitelen sut kunnolla. Seksiä pitää vaan jatkaa,jos nainen saa orgasmin,pidä paussi ja sitten jatketaan edestä ja takaa soittele tai tekstaa Kohta sulla on pöhinää persuuksissas.

Täällä nainen joka pääsee vauhtiin vasta, kun on lauennut pari kolme kertaa: Joskus leikkiessäni leluilla saatan laueta helposti vaikka 7 kertaa peräkkäin. Silloin ollaan kyllä tajunnan rajamailla: Tässä iässä sitä jo tuntee niin hyvin kroppansa. Ejakuloin myös hyvinkin runsaasti. Itse en tule yhdynnässä, joten saan useat orgasmit jo esileikin aikana.

Sen jälkeen yhdyntäkin tuntuu paremmalta, eli saa mies jatkaa niin pitkään kuin tykkää. Välillä mies tykkää sormeilla vielä yhdynnän jälkeenkin, mutta itse en sitä mitenkään vaadi, vaan käy ihan hyvin niinkin, että miehen tultua akti loppuu siihen.

Ensin mies hoitelee minut ja sitten Omakohtainen kokemus on, että jos orgasmin siis kunnollisen jälkeen jatkaa stimulointia klitorikseen kohdistuvaa erityisesti niin se tuntuu lähinnä ärsyttävältä ja ylipuuduttavalta. Myös seksin aikana saatu orgasmin hyvä olo menee ohi, jos seksiä vain jatkaa eikä anna ns. Tykkään enemmän siitä, että esim suuseksin yhteydessä naisen annetaan nauttia orgasmistaan ennen kuin survotaan omaa keppiä hekuman tuntuman. Jokainen terve mieskin pystyy laukeamaan enemmän kuin kerran.

Jokaisen naisen pitäisi myös tietää tämä. Ei naistenkaan pidä olla mitään noviiseja seksin saralla. Mutta kaikki naiset eivät osaa tehdä oikein mitään saadakseen miehen seisokin kuntoon.

Näin on itselleni käynyt siis siitäkin huolimatta että olisi hirveät himot ja sellaisessa puutteessa että seisoo suurinpiirtein kaiket päivät vaikkei naisia näkisikään Niin sit jos just sillä hetkellä kun pitäisi harrastaa seksiä, ei seisokaan niin nainen on vaan et voivoi, no hmh, mikähän sille tuli. Sitten alkaa ne "kyllä se siitä" ja "ei se oo niin vakavaa", "kyllä kaikille käy joskus noin" puheet, joista tietää että nainen on luopunut jo kokonaan toivosta että siinä enää harrastettaisiin seksiä ollenkaan.

Turhauttavaa, erityisesti jos kyse on vain jonkinlaisesta hetkittäisestä psykologisesta blokista, mikä menisi sillä ohi että nainen vain tarttuisi kassseihin ja vehkeeseen ja runkkaisi kunnolla. Sen sijaan ollaan vaan passiivisesti läsnä ja jos mies ei kykene panemaan sillä hetkellä kun nainen antaa ymmärtää että "tässä mä oon, pane mua" niin vedetään johtopäätös että mies ei kykene ja homma on sillä selvä.

Naisillehan se on ikävä kyllä ollut kautta aikojen itsestään selvää että joutuu kestämään orgasmitonta seksiä miesten ylivallan alla Jotkut eivät saa tuotettua sitä edes itse. Miehille sen sijaan on, monet kärsivätkin jopa ennenaikaisesta siemensyöksystä ja yliherkkyydestä siinä suhteessa. Joten siinä valossa se että voi ylipäätään käydä niin että saa itse tyydytettyä naisen mutta nainen ei mua, tuntuu erittäin turhauttavalta.

Vaikka niin ei ole montaa kertaa käynytkään. D Toisaalta ei se pelkkä orgasmin saaminenkaan ole ainut nautinnon tai onnistumisen mittari. Miehilläkin voi olla eritasoisia orgasmeja. Ehkä sellainen vertauskuva vois olla osuva et ajatellaan miestä jolla olisi suuret suunnitelmat tulevasta lemmenyöstä, tarkoituksena pohjustaa kaikki hyvin, harrastaa pitkään esileikkejä yms.

Sitten kun tämä pääsee kumppaninsa kanssa vauhtiin niin homma riistäytyykin käsistä ja tämä laukeaa vahingossa jo esileikkivaiheessa tai heti yhdynnän alussa. Ei ihme, että naisilla ja miehillä on vaikeaa seksin suhteen, kun heillä on nykyään tällaisia vaatimuksia.

Eikö seksiä opita vähitellen partnerin kanssa tai parnereiden. Seksi on hyvää luotettavan partnerin kanssa. Seksi kehittyy ihan itsestään! Kun kokeillaan jotain muuta kuin eilen, yhteisestä sopimuksesta ja toiseen luottaen. Jänkäjoonaan sormet haisee kakalle, hyi. Nyt on nimimerkin "jänkäjoonas" neuvot haukuttu oikein tosissaan. Nimimerkki "taria" lukuunottamatta neuvoi välillä imemistä nuolemisen sijaan kukaan ei antanut neuvon neuvoa. Nuorella miehellä olisi ollut hyvä paikka saada hyvää opastusta, mutta homma ei oikein toiminut.

Miehenä en nyt uskalla kirjoittaa tämän enempää että ei tule neuvottua väärin. Vähissä on neuvot , En aikonut pahemmin miestä tässä ruveta neuvomaan, koska jokainen nainen tosiaan on omanlaisensa ja toivottavasti naisella on mahdollisuus esittää toiveita miehelle, kenen kanssa seksiä harrastaa. Siitä se lähtee se molemminpuolinen nautinto. Toki myös miehellä pitää olla mahdollisuus kertoa toiveistaan tai kieltäytyä jostain jos itse ei halua jotain tehdä.

Jotkut miehet eivät tykkää laittaa sormia anukseen saati nuolla sieltä päin. Naisena voisin sanoa, että nuoleminen tuntuu kivalta, ja joskus on mukava kokeilla itseä omalla kädellä sieltä häpyhuulista tai sieltä välistä kun mies nuolee tai imee klitoriksen luota.

Vähän siellä meinaa olla ahdasta, mutta ite tykkään joskus tehdä niin. Joskus taas hivelen itseäni sisäreisistä kun mies nuolee. Jos olen oikein kiimassa, tuntuu hyvältä kun mies laittaa yks tai kaks sormea mun sisään samalla kun nuolee. En tiedä olenko jotenkin poikkeava nainen, mutta minusta koko pillun nuoleminen on ihan liikaa markkinoitu juttu. Mieheni on taitava ja hallitsee homman, mutta se ei kuitenkaan tunnu minusta juuri miltään.

Olen miettinyt, että onko niillä naisilla joidenka klitoris on voimakkaasti ulkoneva helpompi saavuttaa klitorisorgasmi, kuin niillä, joidenka klitoris on pieni ja hyvin syvällä.

Vai ovatko ne naiset niin puutteessa, nuoria tai kiihottuneita, että pelkkä kieletys laukaisee orgasmin. Onko tässä hieman sama juttu miehillä, että se suihinotto tai perspano näyttää paljon kiihottavammalta, kuin miltä se sitten todellisuudessa tuntuu. Aikuisviihde markkinoi sen pakollisen kuvion kielisuudelmat, pillun nuoleminen pikaisesti, munan imeminen 30 min, helvetillinen jyystäminen asentoja vaihtaen paikat savuten ja hikeä virraten ja lopuksi mies hoitelee homman oman käden avulla niin, että maksoiko kaiken sen vaivan.

Siis rakastelen mielummin nautinnollisesti ja pitkään saavuttaen syväorgasmin. Aihetta hipoen , Tämä on kaikkein paras taktiikka, koska mieltymykset vaihtelevat, ja sama neito saatta eri päivinä tykätä eri asioista.

Jos et kehtaa kysyä tai rakkaasi ei kehtaa sanoa , kuuntele naistasi. Jos neitosi ääntelee tyytyväisesti tai painautuu kieltäsi vasten, olet luultavasti oikeilla jäljillä Sama naisille, jos annatte miehen ymmärtää, mikä toimii, saatte juuri sitä.

Pidä huolta, että rakkaallasi on turvallinen ja rakastettu olo. Älä pakota, kannusta mieluummin. Aloita varovasti, yleisen syyttäjän innolla tehty lähestyminen tuskin toimii.

Suuseksi on sellainen hienovarainen juttu, ainakin oma rakkaani kaipaa rytmikästä, hellää nuokemista, jonka voimakkuus saa lisääntyä kiihotuksen myötä. Eli loppuvaiheessa saa nuolla jo kovaa ja kiihkeästi.

Joskus, kun ollaan sopivan kiimaisia, voi hellät lipsuttelut skipata kokonaan. Harvat naiset tykkäävät klitoriksen suorasta, puuduttavasta jynkyttämisestä. Etsi siis ympäriltä kiusoitelleen ensin. Ainakin meillä toimii myös hyvin kiduttavan hivuttamisen tekniikka; kun kuulen hengityksestä ja muusta, että orgasmi on tuloillaan, hidastan tai lopetan hetkeksi.

Sitten uudestaan ja uudestaan, kunnes lopulta mennään loppuun saakka. Voit myös autella hdellä tai kahdella kädellä, paijata vatsaa, pitää kädestä jne.

Silmiinkin voi katsoa, jos tuntuu hyvältä ja uskaltaa. Aina ei tarvitse toistaa samaa kaavaa eikä kaikkia temppuja tarvitse paljastaa heti. Muutenkin luottaisin vaistoon, kyllä te keksitte, mikä teille sopii. Jonkun nettiohjeen orjallinen noudattaminen tuskin tuottaa parasta tulosta.

Tee asioita, mistä itse pidät. Toisen nauttiminen ja kiihottuneisuus kiihottaa vähintään yhtä paljon kuin koskettelu. Vastaan tietenkin vain omasta puolestani Ei, nimenomaan siihen ei minulla pidä keskittyä. Sen suora käsittely tuntuu kauhealta.

Kielen työntäminen sisään tuntuu ihan "hauskalta" mutta ei erikoiselta.

Kahden naisen mies Paras porn XXX porno! Naisen olisi hyvä osata hyväillä miestä käsillään niin hyvin että saa tämän laukeamaan jos haluaa, tai lähelle sitä jos huvittaa kiusoitella hieman. Antaa hieman vääristyneen kuvan keskivertonaisesta. Kaikesta omituisesta ne miehetkin saa riitoja aikaan. Mulla henkilökohtaisesti menee vähän maku joistain asioista jos niitä joutuu pyytämään.